Το ιστολόγιο του/της neomanix

ATHENS ALLEYCAT RACE

ATHENS ALLEYCAT RACE
ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Λυκαβηττός!
Οι τζιπάτοι αλληλοβρίζονται στο τσιμεντένιο δάσος που απλώνεται στα πόδια σου…
Το’ χεις?

Άμα κάνεις ποδήλατο στην Αθήνα δεν μπορείς να τον αποφύγεις. Χωρίζει την πόλη στα δύο. Στην γούβα του ιστορικού κέντρου και το βόρειο τμήμα. Είναι όμορφος και ένα από τα τελευταία πράσινα σημεία. Τον κοιτάς όταν κατεβαίνεις από βόρεια, σε φοβίζει όταν γυρνάς σπίτι από τη βραδυνή σου έξοδο στο Γκάζι/Ψυρρή. Ανεβαίνεις την Σκουφά λαχανιάζοντας… σε κοιτάει από ψηλά και σου φωνάζει!
Μπορεί να τον έχεις αγνοήσει…
Κι όμως είναι ακόμα εκεί…

Εκεί λοιπόν είναι το σημείο μάχης αυτού του ALLEYCAT RACE!
Ένα checkpoint στην κορυφή!
Είσαι λόκαλ? Έλα να αποδείξεις πόσο καλά ξέρεις την πόλη, πόσο γρήγορος είσαι, πόσο καλά μπαίνεις στις στροφές και πόσο καλά ξέρεις τις καβάντζες της Αθήνας στη γιορτή της απευλευθέρωσης από το αυτοκίνητο:

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Χωρίς Χορηγό! Χωρίς Άδεια! Χωρίς Βενζίνη!

Αστικοί Ποδηλάτες Όλοι Έυπρόσδεκτοι!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Έρχεσαι στη Πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι με το ποδηλατό σου την 23η Νοεμβρίου 2008, στις τρεις και μισή το μεσημέρι (15.30), για να πάρεις μέρος στην αποθέωση της ποδηλατικής κουλτούρας της Αθήνας.
Συμβολική συμμετοχή: 3 ευρώ (για να καλυφθούν έξοδα – αφίσες, έπαθλα κτλ)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Σημείο εκκίνησης: Πλατεία Δεξαμενής (Κολωνάκι) 15.30 μμ.
Μόλις κάνεις την εγγραφή θα σου δοθεί το ακριβές δρομολόγιο μαζί με το registration (φόρμα συμετοχής ελληνιστή). Αυτό περιλαμβάνει σημεία ελέγχου (check points) απο τα οποία θα πρέπει να περάσεις οπωσδήποτε με την προκαθορισμένη σειρά προκειμένου να τερματίσεις. Όλα τα check points είναι γνωστά σημεία του κέντρου. Σε κάθε ένα απο αυτά θα σε περιμένει ένας «λόκαλ» τύπος/τύπισσα που θα σου σφραγίσει το registration, έτσι ώστε να μπορείς να αποδείξεις οτι πέρασες από όλα τα check points.
Τερματίζεις αν έχεις συλλέξει όλα τα σημεία.

contact