Επανενεργοποίηση λογαριασμού

68 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

SpyrosV wrote:
Αρχίσαν τα γαβ-νιάου... κοίτα εσύ pure brute force, το άλλο μέλος full sentimental...
δεν ξέρω τι παίζεται μεταξύ σας, ίσως είναι ένας έρωτας μεγάλος!

Επ, καθίστε όλα τα παιδιά ήσυχα, ήρθε ο μπαμπάς ο ψυχολόγος.
Τίτλος: Σχόλια στο διαδίκτυο έναντι μοναξιάς.

Το σχόλιο είναι πειρακτικό με υπονοούμενα και σε παρακαλεί να απαντήσεις, να τσιμπήσεις, να τσιτώσεις (ίσως το μέλος ελκύεται από τις αντιδράσεις σου) και στην τελική να δώσεις σημασία.
Εδώ βέβαια σημασία έχει τι ελκύει εσένα από τα χαρακτηριστικά των άλλων μελών, μιας κι εσύ θα γράψεις την απάντηση-κλειδί... εσύ θα ανταποκριθείς στο "κάλεσμα" του μέλους...

Μπορείς να απαντήσεις αντίστοιχα, "υποκριτικά" κατά τα δικά σου (όχι υβριστικά ώστε να υπάρξει θέμα) για να συνεχιστεί το γαβ-νιάου. Εάν υπάρχει βαθύτερη εγκεφαλική επικοινωνία τότε ανήκετε σε αυτή την παράγραφο.

Μπορείς και να μην απαντήσεις, μιας και συμφώνησες ότι στα φόρα είναι όλα μη πραγματικά, και να πας παρακάτω. Αν αγνοήσεις καποιο μέλος ίσως σταματήσει, εάν δεν σταματήσει τώρα, ε κάποια άλλη στιγμή θα βαρεθεί, εκτός κι αν όλοι "κολλούν" μαζί σου. Θα διαπιστωθεί...

Ό,τι κι αν πράξεις η μοναξιά παραμένει.


κατάλαβα σημασία δεν έχει αν την ... σημασία έχει να μην μας πιάσουν και μας χαλάσουν την φαντασίωση

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

@plannet & horsey

Ωραία, υποθέτοντας ότι το "κακό" ξεκίνησε με αυτά τα 2 σχόλια σας... τώρα κρύφτηκε η απάντηση καθώς κι η απάντηση της απάντησης.
http://www.podilates.gr/node/39543?page=3#comment-295037
http://www.podilates.gr/node/39543?page=4#comment-295060

Η λύση είναι το "ignore user" που βρίσκεται εγκατεστημένο στον ιστοχώρο αλλά αυγουστιάτικα βαριέμαι να μάθω πως δουλεύει.
Κατά τον Οκτώβρη θα τροποποιήσω τους λογαριασμούς σας ώστε να δημιουργήσω ignore lists για σένα και τους εμπλεκόμενους. Αυτό σημαίνει ότι τα settings θα είναι οριστικά και δε θα μπορείτε να τα αλλάξετε - αναιρέσετε ποτέ.

Αν και τότε ψάξετε και βρείτε πλάγιους τρόπους για να συνεχιστεί (6 χρόνια τώρα) αυτό το "τι 'σαι, τι 'μαι"... τότε κι οι δύο, τρεις και λοιποί εμπλεκόμενοι (κατόπιν συζήτησης-ειδοποίησης) θα κάνετε -ταυτόχρονα- περιοδικές διακοπές από το φόρουμ για χαλάρωση και spa.

Ευχαριστώ

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

και πάλι δεν θέλεις να δεις το πρόβλημα
εγώ τον horsey μπορώ να τον αντιμετωπίσω
και αυτόν πιστεύει πως με αντιμετωπίζει
οπότε γιατί αγχώνεσαι
?
άλλωστε δεν χρησιμοποίησα ούτε μία "κακή" λέξη
άσε που ήταν απίστευτα ποιητικό αυτό που έγραψα
οπότε δεν κατάλαβα γιατί σβήστηκαν τα σχόλια
εκτός αν ξάφνου ανακαλύψατε τι είναι προσβολή
οπότε πρέπει να μου πεις τι θα γίνει με τα άτομα που προσβάλουν το ανθρώπινο είδος

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

@spyros

Cool...

Σταματάω, το γράφω και δημόσια για να φαίνεται...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα
Προσβλητικό σχόλιο.
Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

τουλάχιστον τώρα κατάλαβαν μερικοί στόκοι την διαφορά του βρίζω με του προσβάλω
πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πια λέξη ήταν κακή
θυλάζω εκσπερμάτωση ή το στόμα?

kounoupis
Απών/απούσα

Wicca wrote:
Vasscott wrote:
Άρχισαν τα ban στο ποδηλάτες?

Μπορώ να αποδεχτώ τα άλλα φόρα με τους αυστηρούς κανόνες. Αυτοί είναι οι κανόνες και άμα θέλω παίζω. Αρκεί να είναι ξεκάθαρο το περιβάλλον.

Αγαπούσα όμως το ποδηλάτες γι αυτό που ήταν.
Λίγο πιο φιλελεύθερο. Λίγο πιο αυτοδιαχειριζόμενο.
Ένα μικρό γαλατικό χωριό με τις παραξενιές μας ο καθένας που στο τέλος οι περισσότεροι τα βρίσκαμε, ε και αν δεν τα βρίσκαμε δεν πειράζει.
Κάπου μίλαγαν οι πιο ψύχραιμοι και οι πιο έμπειροι, είτε διαχειριστές είτε παλιότερα μέλη, και όλα ξεχνιώντουσαν.

Τελευταία όμως και συχνά, τα σχόλια μας τροποποιούνται ή διαγράφονται, χωρίς ξεκάθαρους κανόνες, χωρίς ουσιαστικό λόγο και χωρίς συγκεκριμένη τακτική. (Μιλάω γενικά και όχι για την συγκεκριμένη περίπτωση)

Έτσι, σιγά σιγά χάθηκε η διάθεση για συμμετοχή στην παρέα, μειώθηκε η πρόθεση για συνεισφορά στις ερωτήσεις και δεν υπάρχει πια όρεξη για πλάκα με τους φίλους.

Δεν νομίζω ότι είναι φιλελευθερισμός η ανοχή στις βρισιές τις προσβολές και την χυδαιότητα. Επίσης δεν νομίζω ότι οι βρισιές και οι προσβολές είναι κάτι που ενθαρρύνει κόσμο να συμμετέχει στις συζητήσεις. Το αντίθετο θα έλεγα.

Ο πλάνετ, τις μέρες που συμμετείχε στις πολιτικές συζητήσεις που έγιναν εδώ, ( και στις οποίες συμμετείχε πολύς κόσμος που ούτε έβριζε ούτε και πρόσβαλε), ανάγκασε τους διαχειριστές να αναλώνουν τον χρόνο τους για να κρύβουν τα υβριστικά ( μέχρι χυδαιότητας ) και προσβλητικά του μηνύματα.

Τον έχουν παρακαλέσει πάρα πολλές φορές να μαζευτεί λίγο σε αυτό το θέμα, εδώ και χρόνια μάλιστα, αλλά δεν έχει αλλάξει τακτική.

Δεν γίνεται να κάθονται να απασχολούνται όλοι με τις βρισιές του πλάνετ και ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος νομίζω σε ότι αφορά αυτό το θέμα.

http://www.podilates.gr/node/3528 ( και σου αντιγράφω κιόλας για να μην έχεις καμία αμφιβολία).

podilat-iss-es wrote:
- Δεν προσβάλουμε άλλα άτομα και δεν αναφερόμαστε εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων μέσω του forum χρησιμοποιώντας την ανωνυμία που μας δίνει το ψευδώνυμο μας.

- Απαγορεύεται η δημοσίευση μηνυμάτων εμπορικού-κερδοσκοπικού χαρακτήρα στο site, πέρα από την δημοσίευση αγγελιών από ιδιώτες σχετικά με την πώληση και τη ζήτηση ποδηλατικού εξοπλισμού.

- Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση μηνυμάτων που δημιουργούν νομικό πρόβλημα στο site και θέτουν σε κίνδυνο τη συνέχιση της λειτουργίας του.

Ποδηλάτ-ισσ-ες

Όσο για τα μηνύματα που κάθισε να σβήσει, λες και είναι ιδιοκτησία του, και αυτό το θεωρώ ( προσωπικά ) άκυρο. Το site δεν είναι το προσωπικο μπλογκ του καθενός να το αλλάζει κατά περίσταση.
Αλλά εντάξει και αυτό που έκανε δείχνει πως την έχει δει και τι νοοτροπία έχει.


πως μπορει να σβησει καποιος μη διαχειριστης μηνυματα;