Αγορά IDEAL - Πρόβλημα στο μέγεθος?

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
kter20
Απών/απούσα

Γειά σας! Θα ήθελα την βοήθειά σας όσον αφορά την αγορά του καινούριου μου ποδηλάτου. Αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά με το ποδήλατο για τόνωση της φυσικής μου κατάστασης :-ρ αλλά και για λόγους οικολογικούς. Με ενδιαφέρει περισσότερο ένα ποδήλατο για διαδρομές μέσα στην πόλη.
Μετά απο λίγο ψάξιμο κατέληξα στο Crosser ή στο Megisto της IDEAL. θα ήθελα την βοήθειά σας όσον αφορά τα παρακάτω 2 θέματα:
-Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά ανάμεσα στα 2 μοντέλα? Ο σκελετός είναι και στα 2 αλουμινένιος αλλά στο Megisto είναι ALLOY #7005 ενώ στο Crosser ALLOY #6091....είναι σημαντική διαφορά αυτή?
-Έχω ύψος 1.97 και στο site της IDEAL είδα οτι το ιδανικό μέγεθος του σκελετού πρέπει να είναι 62. Όμως στο μαγαζί που πήγα για να το αγοράσω είχαν μέχρι 47. Τους είπα να παραγγείλουν μεγαλύτερο αλλά όπως μου έδωσαν να καταλάβω στην ελλάδα υπάρχουν μεγέθη μέχρι 53. Θα έχω πρόβλημα με το 53?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Στο site της ideal Megisto

Τεχνικά χαρακτηριστικά
FRAME-SIZES
ALLOY #7005 M+L • M: 42/47/53/58/62cm C-T, L: 40/46/53cm C-T
FORK-SHOCK
RST NEON-T, 60mm, PRELOAD
RD-FD-SHIFTERS
DEORE • SHIMANO C051 • SHIMANO EASY-FIRE ST
CRANKSET-BB
SHIMANO ACERA 8sp FC 48/38/28T*170/175mm CRANKSET w/CG
BRAKES
ALLOY V
WHEELS
SHIMANO QR HUBS, DOUBLE WALL ALLOY RIMS, DT STAINLESS SPOKES WHEELS • KENDA 700*40C REFLECTIVE

Πάρε ένα τηλέφωνο καλύτερα 2610-993045

Στο Crosser δεν γράφει το site νούμερα.

Πάντως αν είναι μικρότερο μπορείς να το φτιάξεις: θα πρέπει συνήθως να αλλάξεις παλουκόσελο (να βάλεις ένα μεγαλύτερο για να σε πάει πιο ψηλά) και τον λαιμό του τιμονιού (με έναν μακρύτερο για να πάει το τιμόνι στη σωστή απόσταση) αλλά θα σου κοστίσει και δεν θα έχεις πολλά περιθώρια μετά (αν θέλεις μια αγωνιστική θέση πχ δεν θα βρεις πολύ μακρύτερους λαιμούς)...

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

       ΠΑΛΟΥΚΟΣΕΛΟ...Δεν υπάρχει τίποτε πιο "καλιτεχνικό"? Πρός αποφυγήν εντάσεων, το σχόλιο δεν αφορά τον φίλο που έγραψε πιο πάνω, αλλά τον εφευρέτη αυτής της υπέροχης λέξης !!   ***Strouf***

chilled iron
Εικόνα chilled iron
Απών/απούσα

egw eimai hdh pa8on opote 8a sou proteina na to prosekseis!
grafeis:"Όμως στο μαγαζί που πήγα για να το αγοράσω είχαν μέχρι 47. Τους είπα να παραγγείλουν μεγαλύτερο αλλά όπως μου έδωσαν να καταλάβω στην ελλάδα υπάρχουν μεγέθη μέχρι 53."
de nomizw na isxuei kati tetoio...,afou h ideal einai ellhnikh firma..,ftiaxnetai kapou sth patra ap'oso kserw...,kai ti pio logiko na paraggeiloun ena sto mege8os sou..
file..,upopsiazomai oti pane na sou paiksoun oti kai se mena..,NA SOU POULHSOUN EPEIDH SE EIDAN PSHMENO AUTO POU TOUS PERISSEUEI!!
h sumvoulh mou..,PSAKS'TO!!
des ti se voleuei kai prakse analoga..,mh kaneis auto pou voleuei autous!!;)
kales voltes kai kaloriziko otan me to kalo to pareis!
an 8es anefere to magazi pou phges kai rwthses!

don't let the system get you down...!!

contact