Γνωρίζετε το συγκεκριμένο e-shop? Έχετε να προτείνετε άλλα?

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ραδιενεργο_τζατζικι
Απών/απούσα

Γεια χαρά!!

Κάνοντας μια έρευνα αγοράς, έπεσα στο συγκεκριμένο e-shop της Αγγλίας...
www.winstanleysbikes.co.uk

Oι τιμές του φαίνονται πολύ καλές?
Είναι όμως αξιόπιστο???

Έχετε να προτείνετε γενικότερα e-shop του εξωτερικού με χαμηλές τιμές, καλή εξυπηρέτηση κλπ?

Με ενδιαφέρει να έχει orbea ή/και bianchi...

Thanks!!!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
dimisgl
Απών/απούσα

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ http://www.chainreactioncycles.com/

ραδιενεργο_τζατζικι
Απών/απούσα

Thanks φίλος, το είχα τσεκάρει το συγκεκριμένο.. Δυστυχώς όμως δεν έχει ούτε orbea ούτε bianchi...

orck
Απών/απούσα

Τζατζικι οταν εψαχνα για κουρσα η orbea ηταν μια απο τις υποψηφιες επιλογες, ψαχνοντας στο internet βρηκα και το καταστημα που αναφερεις. Χωρις να εχω ακουσει καλο η κακο λογο δεν πιστευω οτι αξιζει να παρεις ενα ποδηλατο απο εκει για να γλιτωσεις λιγα ευρω. Οι διαφορες στην τιμη ειναι αρκετα μικρες, απο 40-160€ σε καποια ποδηλατα που κοιταξα. Απο αυτην την διαφορα θα πρεπει να αφαιρεσεις τα μεταφορικα (δεν ειναι δωρεαν για εκτος Αγγλιας). Ποιος θα στο ρυθμισει; Ποιος θα σου πει 2-3 πραγματακια απο την προσωπικη του εμπειρια, ξερεις αυτες τις μικρες ασημαντες λεπρομεριες που ομως εχουν μεγαλη σημασια. Ποιος θα ασχοληθει με καποιο προβλημα στο μελλον; Ο Αγγλος; Μεσω email η εστω Instant chat;
Εγω πηρα τελικα Orbea απο Ελλαδα για την υποστηριξη που εχει. Προτεινω οχι ποδηλατο απο εξωτερικο, εκτος και εαν μιλαμε για πραγματικα μεγαλες διαφορες που αξιζει το ρισκο.

ραδιενεργο_τζατζικι
Απών/απούσα

...έχεις ένα δικιο σ αυτό!

vintage
Απών/απούσα

orck θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν τα ποδήλατα orbea πρέπει να αγοράζονται μόνο από όσους έχουν κοντά τους το ποδηλατικό κατάστημα που τους τα πούλησε; Αν ισχύει κάτι τέτοιο πόσα ποδηλατικά καταστήματα πουλάνε orbea και σε ποιες πόλεις της Ελλάδας;

orck
Απών/απούσα

Οταν αποφασισα να παρω το Orbea Enol, ειχα τις παρακατω επιλογες.
Αγορα απο εξωτερικο με κοστος ποδηλατου ~580€, επιπλεον κοστος μεταφορικων συνηθως 35-45€, επιπλεον εργασια σε εναν ποδηλατα να το στησει/ρυθμισει και με το ρισκο να ερθει χτυπημενο/γδαρμενο κατα την μεταφορα.
Η δευτερη επιλογη ηταν να πεταχτω μεχρι την Βαρη (που ειναι αρκετα κοντα στο σπιτι μου) και να παρω το ποδηλατο με κοστος 640€, στημενο, ρυθμισμενο.
Εσυ τι θα διαλεγες; Δεν ξερω που μενεις και καλυτερα θα ηταν να κανεις αυτην την ερωτηση στον αντιπροσωπο. Εαν εχεις την επιλογη να αγορασεις απο τον ποδηλατα της περιοχης σου ακομη και με ελαχιστα μεγαλυτερο κοστος πιστευω οτι ναι πρεπει να το κανεις, οποια μαρκα και να θες να αγορασεις.
Η δικια σου αποψη ποια ειναι;

donzouan
Απών/απούσα

παιδια εχει κανεις να προτινει καποιο e-shop που δεν χρειαζεται προπληρωμενη καρτα ή πιστωτικη αλλα με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ???????δεν ξερω αν το chainreactioncycles εχει αντικαταβολη αλλα δε το νομιζω

vintage
Απών/απούσα

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι πρέπει να προτιμάμε τα τοπικά ποδηλατικά καταστήματα (ειδικά στην αγορά νέου ποδηλάτου) όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφεύγουμε κάποιες ευκαιρίες στο internet.
π.χ δες αυτό:
http://www.evanscycles.com/products/gary-fisher/superfly-2009-mountain-b...

και αυτό:

http://cyclist.gr/product.php?codenum=GRF09SUPER

Γιατί να προτιμήσω τον ντόπιο αφού με τα 300 ευρό διαφορά πετάγομαι μέχρι τον evans και μου μένει και το ταξίδι ;-)

και αλήθεια που οφείλετε αυτή η τεράστια διαφορά στην τιμή; Αν διαβάζει κάποιος υπεύθυνος από cyclist.gr ας μας απαντήσει.

orck
Απών/απούσα

Αυτη η διαφορα, σαν σκετη συγκριση χρηματων ειναι μεγαλη. Αλλα εκτος απο το τυρακι υπαρχει και η παγιδα. Επειδη η συγκεκριμενη εταιρια Gary Fisher εναι θυγατρικη της Trek, (η οποια εχει μια αναχρονιστικη πολιτικη για να μην δημιουργειται ανταγωνισμος μεταξυ εμπορων σε διαφορετικες χωρες) απαγορευει την πωληση ποδηλατου σε Ελληνικη διευθυνση απο Αγγλο εμπορο. Πρεπει να πας εσυ ο ιδιος να το παραλαβεις απο το καταστημα (η να στειλεις καποιον δικο σου εαν εχεις) και με δικο σου τροπο να το φερεις Ελλαδα.
Η διαφορα των 260€ εξαφανιζεται εαν υπολογισεις τα εισιτηρια Αγγλια και το κοστος για την μεταφορα του ποδηλατου στο αεροπλανο. Μισο λεπτο, τουρισμο θελουμε να κανουμε η να αγορασουμε ποδηλατο;
Εσυ εαν το αγοραζες σημερα ειλικρινα θα διαλεγες αυτην την λυση; Εχεις δει πως τοποθετουνε το εμπορευμα στο αεροπλανο; Και εαν στο χαλασουν; Μιλαμε για 2624€, ειναι αρκετοι μισθοι για τους περισσοτερους εδω μεσα.

Εαν μπεις στο φορουμ τους και κανεις ερωτηση για αυτην την διαφορα τιμης πιστευω οτι θα σου απαντησουν.

contact