Θήκη ζώνης για πέταλο! Αυτοσχέδια!

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ougabouga
Απών/απούσα

Απίστευτα βολική! Αν φοράς παντελόνι με ζώνη!

Δεν βρήκα κάπου στην ιστοσελίδα πληροφορίες για αυτό το θέμα, οπότε το αναφέρω μήπως βολέψει κάποιον! Είδα ότι πωλούνται έτοιμες θήκες από δέρμα ή από ανακυκλωμένες ζώνες αυτοκινήτου, με μία παλιά ζώνη δερμάτινη και 5 ευρώ που έδωσα στον τεχνίτη, έφτιαξα την δικιά μου!


ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon 1x.jpg786.44 KB
Image icon 6x.jpg336.77 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

Ίσως δυο κάθετα δαχτυλίδια(σαν τα οριζόντια που τα έχεις για να πιανουν στην ζώνη) για να πιάνουν τους δυο πίρους του πέταλου να ήταν καλή φάση...τι λες?
H ortlieb βγάζει αυτό ορτλιεβ υ λοκ αλλά με λίγα υλικά (σκληρό ύφασμα από σχολική τσάντα, velcro και έναν υμάντα) το πατεντάρεις!

ougabouga
Απών/απούσα

Στην πορεια. Αλλα επειδη απλα αντεγραψα αυτο https://www.missionbicycle.com/store/ulock-holster δεν το εψαξα. Σε αυτο της οrtlieb, ειναι σιγουρο οτι δεν μπορει να φυγει το πεταλο λογω των δαχτυλιδιων. Οχι οτι στο αλλο μπορει να γινει ευκολα. Παντως αυτες της mission μου αρεσαν λογω εμφανισης και λογω πρακτικοτητας .Μπαινει και βγαινει το πεταλο με μεγαλη ευκολια.

teofril
Εικόνα teofril
Απών/απούσα

Μήπως όμως είναι πολύ επικίνδυνο σε περίπτωση πτώσης;

Ίσως κάποιος πιο ειδικός να μπορούσε να μας κατατοπίσει...

magmike
Απών/απούσα

εχει τυχει να φαω σαβουρα λόγω γλίτσας στο νεκροταφείο ζωγράφου.Οι φοιτητες καταλαβαίνουν τι κατηφόρα υπάρχει εκεί.Για να μην τα πολυλογώ προσγειώθηκα με τον κώλο στον σκελετό και δεν θα ήθελα με τίποτα να έχω μια πεταλάρα σαν αυτή που φαίνεται στην φωτογραφία εκεί. Μπορεί να είναι βολικό για εσάς αλλά φαίνεται επικίνδυνο

Giorgis
Εικόνα Giorgis
Απών/απούσα

Σαν πατέντα δεν φαίνεται άσχημη, άσε που είναι 1000 φορές προτιμότερο και φθηνότερο απ' τις λύσεις στα ποδηλατικά μαγαζιά ιντερνετικά και μη.

Ωστόσο σε ενδεχόμενη πτώση όπως λέει και ο magmike δεν θα θελα να έχω ένα πέταλο ανάμεσα σε μένα και τον δρόμο-σκελετό-μπαρριέρα