24 ώρες για το ποδήλατο

39 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Σάββατο, 7 Ιουνίου
11:00 ----------------------------------------------------------
Προσυγκεντρώσεις σε σημεία πάνω στους ποδηλατικούς άξονες

11:15 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Σταθμός Αγ. Δημήτριος
11:15 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Πλατεία
11:00 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Πλατεία Κοραή (Σκακιέρα)
11:40 ΚΑΛΛΙΘΕΑ Σταθμός ΗΣΑΠ
11:30 ΑΙΓΑΛΕΩ Θηβών & Ιερά Οδός
11:30 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Σταθμός Αγ. Αντώνιος
10:45 ΜΑΡΟΥΣΙ Σταθμός ΗΣΑΠ
11:30 ΠΑΤΗΣΙΑ Σταθμός ΗΣΑΠ
11:15 ΧΑΛΑΝΔΡΙ Πλατεία (Αγ. Νικολάου)
11:30 Ν. ΨΥΧΙΚΟ Φάρος
11:30 ΙΛΙΣΙΑ Είσοδος Παν/λης (Ούλ. Πάλμε)

12:00 Έναρξη ----------------------------------------------------------

Όλες οι εκδηλώσεις εκτός των προσυγκεντρώσεων θα γίνουν ή θα ξεκινήσουν (στην περίπτωση των πορειών και των ξεναγήσεων) από το παρκάκι δίπλα στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ - ΠΟΡΕΙΕΣ

13:00 Δυτικές Διαδρομές

15:00 Νότιες Διαδρομές

17:00 Ανατολικές Διαδρομές

19:00 Βόρειες Διαδρομές

21:00 Εσπερινό Ποδηλατικό Πικνίκ (ελάτε με τα τάπερ)

22:00 Προβολή Ταινιών

01:00 Reclaim the night

Κυριακή, 8 Ιουνίου

11:00 Ποδηλατικό πρωινό

12:00 Ξεναγήσεις

14:00 Συζήτηση για τους Ποδηλατικούς Αξονες

17:00 Ποδηλατικό κυνήγι θυσαυρού

21:00 Λήξη

----------------------------------------------------------

H αφίσα και τα flyers για εκτύπωση:

- Αφίσα

- flyers

Καλοί μου κύριοι δεν ζητιανεύουμε...

Βγάλαμε 2000 αφίσες και 8000 τρικάκια για τις 24 ώρες ποδήλατο και κάπως πρέπει να μοιραστούν. Επειδή αν το κάνουμε 10 άτομα αντιστοιχούν 200 αφίσες και 800 τρικάκια στον καθένα, ζητάμε τη βοήθεια σας.

Κάλε πάρτε 2-3 αφίσες και καμια 20αριά τρικάκια να μοιράσετε, να χαίρεστε τα παιδάκια σας. Αν πάρετε 5 αφίσες χίλια χρόνια να ζήσετε...
Στις 10 σας λέμε και τη μοίρα σας.
Στις 20 ....

Το επόμενο 24ώρο έχει οριστεί για 7-8 Ιουνίου οπότε είναι καιρός να αρχίσουμε να το διαδίδουμε...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
nik7
Απών/απούσα

re pedia doste mia afisa se ilektroniki morfi alla se kaliteri piotita na fenete to programma kai ta details na to steiloume kai me mail... dioti os oikologoi anthropoi... den theloume ektiposeis ktl ktl...

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

ότι δεν είχα κάποια απάντηση στο email μου για την παράκληση να μπει στην κεντρική σελίδα η ποδηλατοπορεία στα βόρεια προάστια.
ΟΚ δικαίωμά σας είναι να βάζετε ό,τι θέλετε ρε παιδιά, αλλά τουλάχιστον στείλτε ένα mail και πείτε ότι το λάβατε και δυστυχώς δε μπορείτε να το κάνετε.
Όχι γράψιμο κι εδώ.
Ένα πράγμα που σχεδόν ποτέ δε δουλεύει είναι η φόρμα επικοινωνίας. Βάζει ο άλλος ένα email, σου λέει, στείλε για να επικοινωνήσεις μαζί μας και ζήτημα αν θα σου απαντήσει.
Αυτό με λύπησε ειλικρινά...

Edit: Δεν ξέρω αν αυτά τα θέματα που εμφανίζονται στο forum area με id 4 πάνε By default στην κεντρική σελίδα (κάτι στο οποίο είμαι αντίθετος - δε μπορεί ο καθένας να γράφει κάτι και να μπαίνει έτσι χύμα στην πρώτη σελίδα - προσωπική άποψη), αλλά μια απάντηση την περίμενα ρε παιδιά.

carmen
Απών/απούσα

Αυτοι που δεν μπορούν να έρθουν στο πολυτεχνείο την Τετάρτη πως μπορουν να πάρουν αφίσες και τρικάκια?

katsarida
Απών/απούσα

Γειά σας και από μένα.
Λοιπόν, η αφίσα είναι πολύ ωραία! Βλέπω καλά είναι...μωβάκι το κάτω μέρος; Τέλος πάντων , ανεξαρτήτου χρώματος... , θα πάρω τουλάχιστον 10 αφίσες για αρχή και ίσως κάποιες να αφήσω στο Αυτόνομο Στέκι, αν θέλετε... Την περίοδο αυτή, έχουμε αφισοκολλήσεις, οπότε θα μπορούσαμε να κολλήσουμε και κάποιες για το διήμερο. Όμως θα το συζητήσουμε από κοντά αυτό... Σήμερα Τετάρτη (ως συνήθως) έχω κάποιο σεμινάριο και δεν μπορώ να είμαι εγκαίρως.. Υποθέτω ότι θα είναι κόσμος εκεί ως τις 21.30-22.00;; Δεν θυμάμαι αν έχετε συνέλευση... Σε περίπτωση που δεν... πως θα συντονιστούμε;;

Και επί του κοινωνικού: Εχθές το βράδυ επισκέφτηκα για πρώτη φορά τους φίλους του ποδηλάτου( ή ποδήλατου νομίζω πλέον δεν πέφτει ο τόνος;;) και αγόρασα μια πολύ ωραία αλλά..."υπέρβαρη" κλειδαριά ασφαλείας! Τα παιδιά με βοήθησαν πολύ με τα διάφορα τεχνικής φύσεως προβλήματα και ο συμπαθής και κατόπιν ταλαίπωρος (προφανώς τον ζάλισα) Χρήστος, ας πούμε "συντόνισε" το εντελώς ασυντόνιστο ποδήλατό μου και τον ευχαριστώ ΠΟΛΥ! Τρεχάτε να πάρετε κλειδαριές! Είναι χοντρούλες και βαριές, αλλά αυτή είναι η γοητεία τους!!

ggia
Απών/απούσα

υπάρχει για κατέβασμα η παραπάνω αφίσα σε καλύτερη ανάλυση ώστε να τυπώνεται καλά;

maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

εγώ θα έρθω να πάρω σήμερα αφισούλες, αιγαία αν τυχόν έρθεις, φέρε το cdaki ...!

flourakis
Απών/απούσα

paizei na moy steilete sto mail
na gemiso ton peiraia

kostassol
Απών/απούσα

einai to proto mou post tora prosfata apektisa podilato kai exo porothei kanonika....thelo na voithiso oso mporo ton agona gia ta podilata sto metro...tis proalles eixa kanei kai ena tilkefono gia na rotiso pote epitrepewtai kai me thrassos mou apantaei o ypallilos : POTE kyrie mou de to xerete? kai tou apantisa k ego : einai pou kata fonazete peri oikologikis eusyneidisias...anyway..postara kai sto blog mou kai tis dyo afisses kai tha ertho oposdipote sto 24oro....dystyxos ego simera de mporo na eimai sti stournari na promitheuto tin afissa kai ta trickakia..ti mporei na ginei peri autou ?
paratheto kai to blog mou na deite kai na afisete sxolia na proothisoume to thema : http://madvillage.wordpress.com
Tha ta leme apo edo mesa syxna../...Keep up the good work
Filika Kostas

athenssun
Απών/απούσα

Νομίζω πως η σημερινή ανάρτηση της Ποδηλατοδρομίας του συγκεκριμένου σταθμού στο πρωτοσέλιδό μας, που όπως σημειώνεις δεν υποχρεούμαστε κιόλας να το κάναμε, νομίζω πως καλύπτει τις όποιες ενστάσεις σου.

Δεύτερον ο λόγος που δεν πήρες απάντηση άμεσα είναι γιατί λειτουργούμε ως ομάδα και αποφασίζουμε ως ομάδα. Το email σου προωθήθηκε σε συγκεκριμένη λίστα που συνομιλούμε μεταξύ μας για να συμφωνήσουμε ότι είμαστε οκ και σύμφωνα με τις αποφάσεις της ανοιχτής συνέλευσης και που εσύ θα μπορούσες να έρθεις όποτε θέλεις να πεις τις απόψεις σου. Αυτό χρειάζεται το χρόνο του. Θέλεις να σπαταλήσεις (αν το έχεις κάνει πολύ ωραία) διάφορα απογεύματα Τετάρτες για 2 - 3 ώρες και να έρθεις να μας γνωρίσεις;

Τρίτο και βασικό. Δεν είμαστε επιχείρηση και η όλη μας η ενασχόληση βασίζεται σε ανθρωπους που στον ελεύθερο χρόνο τους ασχολούνται με κάτι που πραγματικά το πιστέυουν και το κάνουν με προσωπικό κόστος στον ήδη μειωμένο (δυστυχώς) ελέυθερο χρόνο τους μεταξύ πολλών άλλων πραγμάτων. Οπότε το να στέλνεις ένα email στην λίστα την Δευτέρα στις 12 Μαιού και την Τρίτη 13 Μαιού να γράφεις ότι σε γράφουμε λυπάμαι αλλά είναι τουλάχιστον αγένεια. Δεν ξέρω αν έχεις σχεση με το σταθμό ή σας έχουν βάλει "χρόνους" για τη διάδοση του συγκεκριμένου happening αλλά επέτρεψέ μας και εμάς να έχουμε τους δικούς μας μηχανισμούς.
Πάνω από όλα είμαστε ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ. Άρα πάμε ίσως λίγο αργά και απολαυστικα...
Ευχαριστούμε

konstantina
Απών/απούσα

Και εγώ παιδιά θέλω να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ και θέλω πάρα πολύ να πάρω αφίσες και τακάκια. Άλλωστε και εσείς εδώ με βοηθήσατε πολύ!
Λοιπόν, την ώρα της συνάντησης έχω μάθημα, αλλά υποθέτω ότι θα μείνει κάποιος λίγο παραπάνω ώστε να περάσω μετά; Έχω μάθημα στην Κάνιγγος οπότε θα είμαι κοντά.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Έκοψα και τα γκρίκλις! χαχα

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

εδώ, η απάντηση δόθηκε σε προσωπικό mail.

skywalker
Απών/απούσα

Τις επόμενες μέρες (μάλλον αύριο) θα ανέβει η αφίσα στο πρωτοσέλιδο σε pdf σε καλή ανάλυση για να την εκτυπώσει όποιος θέλει.

teaser
Απών/απούσα

καταρχήν κανείς δεν ανέφερε ότι η αφίσα είναι πολύ καλλιτεχνική indeed!

δεύτερον αν μπορείτε δόστε info για το πως μπορεί κανείς να προμηθευτεί τα ανωτέρω...νομίζω είναι καλό να υπάρχει μία οργάνωση του μοιράσματος ανά περιοχή...αν πχ δώσω εγώ στο θησείο και δώσουν και άλλοι 5, κάποιες περιοχές δεν θα πάρουν....βέβαια από το θησείο πχ περνά πολύς κόσμος για καφέ κτλ....καλό είναι νομίζω να είναι σε ζεύγη οι μοιραστές (ιδανικά με το ποδήλατο τους ως σημείο αναφοράς και προώθησης)...

αυτά..και πάλι μπράβο για τον σχεδιασμό

cdouvis
Απών/απούσα

μας συγχωρείτε δια την παράλειψην
Οπως κάθε φορά μπορείτε να ζητήσετε υλικο στο email επικοινωνίας μας podilates@yahoo.gr. Γράψτε που και πότε μπορείτε να το παραλάβετε και πόσα κομάτια (αφισες μεγάλες, μικρές και τρυκάκια)
Αν είσαστε απο νότια προάστια μπορείτε να ζητήσετε και από μένα στο cdouvis@yahoo.com
Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να περάσετε και από τη συνέλευση των νοτίων προαστίων που γίνεται απόψε Πέμπτη στις 20:00, πλατεία Νέας Σμύρνης, στην πυραμίδα

ebersi
Εικόνα ebersi
Απών/απούσα

Για όσους κινούνται βόρεια, αφίσες- τρικάκια θα έχω από αύριο Πέμπτη και εγώ στο Νέο Ψυχικό. Λόγω ιδιαίτερων συνθηκών είμαι σπίτι όλη μέρα, οπότε ό,τι ώρα σας βολεύει, κάντε ένα τηλ στο 6944899358 για να συνεννοηθούμε.
Ευρυδίκη

blackass
Απών/απούσα

Paidia,ti akrivws einai to Podilatiko Kunigi Thisavrou?????
An mporei kapoios as mou pei pls!

vassia
Απών/απούσα

είναι ένα παιχνιδάκι όπου οι συμμετέχοντες/ουσες πρέπει να φέρουν σε πέρας ορισμένες "δοκιμασίες" -όπως οι 12 άθλοι του Ηρακλή- με το ποδήλατο
Για λόγους φερεγγυότητας καθότι εχέμυθοι, φερέγγυοι και αξιόπιστοι δε αποκαλύπτουμε άλλα στοιχεία.
(βέβαια μας λείπουν μερικά πραγματάκια από τα ποδηλατά μας, ό,τι έχεις ευχαρίστηση...)
Μπορείς να δεις φωτο από το κυνήγι του 2007.

Η απο-διοργανωτική επιτροπή 2008

blackass
Απών/απούσα

Πσσσσσςς! Πολύ καλό! Έξυπνο και εφευρετικό θα έλεγα. Συμμετέχουν όλοι? Υπάρχουν όροι ή κάτι τέτοιο? και πως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

teaser
Απών/απούσα

παιδιά ότι θέλετε εμένα ρωτάτε (η πηγή της παραπληροφόρησης)...ξέρω ακόμα και που θα είναι ο κρυμμένος θυσαυρός (για 300 ευρώ, να βάλουμε κανέεεεεεεενααααα εξάαααααααααρτημα ρε παιδααααααακι μου)

ilias
Απών/απούσα

Μόλις ανέβηκαν οι αφίσες και τα τρικάκια σε pdf στο πάνω μέρος της σελίδας.

Οπότε μπορείτε να τις κατεβάσετε απο εκεί

ilias
Απών/απούσα

Η κανονική αφίσα είναι λίγο διαφορετική. Για λόγους οικονομίας είναι δίχρωμη (μωβ, γαλάζιο). Σε ηλεκτρονική μορφή όμως την κάναμε τρίχρωμη.

Οπότε μην ανησυχείτε για τα μάτια σας αμα τη δείτε πουθενά κολημένη...

konstantina
Απών/απούσα

Γεια!
Έχουμε φτιάξει ένα προφίλ στο myspace, το οποίο δεν αφορά (αποκλειστικά) τα ποδήλατα, αλλά προσπαθεί να “αφυπνίσει” λίγο –εντάξει μην λέμε και μεγάλα λόγια- πρόκειται στην ουσία για εναλλακτικούς τρόπους δράσης μέσα στην πόλη. Κάνουμε στενσιλάκια και διάφορα άλλα.
Αν θέλετε να δείτε.. http://www.myspace.com/actorshutup

Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω εκεί την αφίσα και τα flyers για τις 24 ώρες για ποδήλατο.. φυσικά θα αναφέρεται ότι η πρωτοβουλία είναι των ΠΟΔΗΛΑΤΙσσΩΝ!!

ebersi
Εικόνα ebersi
Απών/απούσα

Πλάκα μας κάνεις;

Argonaut
Απών/απούσα

Καλημέρα σε όλους

μπορεί κάποιος να πει μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το 24ωρο γιια το ποδήλατο;

Διαδρομές, ενέργειες κ.λπ. Εμείς θα κατέβουμε αλλά σε φίλους και γνωστούς που θέλουμε να ενημερώσουμε, δεν ξέρουμε τι ακριβώς να τους πούμε, τι θα κάνουμε, πού θα πάμε κ.λπ.

thank you

kraftwerk
Εικόνα kraftwerk
Απών/απούσα

.....μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει,σχετικά με το πρόγραμμα του διημέρου 7-8 δεν έχω καταλάβει ,έχει τα σημεία των προσυγκεντρώσεων και απο τι καταλαβαίνω θα πάνε προς Θησείο όλες αυτές.
Στίς 12 είναι η έναρξη τις ποδηλατοδρομείας?
και οι ώρες που λέει παρακάτω τι είναι ?
έχει κάποιος την καλοσύνη να μου εξηγήσει?
....φχαριστω προκαταβολικά

airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

Δεν θα γίνει ποδηλατοπορεία μάλλον είναι καλύτερα να πούμε ότι θα γίνουν πολλές βόλτες.Ανά δύο ώρες μετά τις 12.00 και την άφιξη των προσυγκεντρώσεων στο Θησείο,θα ξεκινούν βόλτες προς όλες τις κατευθύνσεις έτσι ώστε να περνάει πιο ευκολά ο χρόνος και να διαδίδουμε το γεγονός του διημέρου.

dimitraa
Απών/απούσα

Και από τα σημεία συγκέντρωσης μέχρι το Θησείο η μεταφορά θα γίνει πάλι με το ποδήλατο?
Ή αν θέλουμε να παμε στο Θησείο κατ ευθείαν πως μπορούμε να μεταφερουμε τα ποδήλατα εφόσον δεν επιτρέπεται στο μετρό?
ευχαριστώ προκαταβολικά!:)

vassia
Απών/απούσα

φέτος επιλέξαμε να κάνουμε προσυγκεντρώσεις σε διάφορες περιοχές αφενός για να κινηθούμε πάνω στους ποδηλατικούς άξονες και αφετέρου για να μπορέσει περισσότερος κόσμος που διστάζει ίσως διστάζει, να μετακινηθεί με το ποδήλατό του στην πόλη.
Από τα σημεία συγκέντρωσης μέχρι το Θησείο θα έρθετε με το ποδήλατο.
Η επιστροφή είναι ένα ζήτημα αλλά αφού οι διαδρομές βλ. πρόγραμμα θα κινηθούν κι αυτές πάνω στους άξονες μάλλον θα μπορέσεις να εξυπηρετηθείς. Άλλωστε πάντα μπορείς να ρωτήσεις αν κάποιος/α πηγαίνει "προς τα εκεί". Γιατί πάνω απ' όλα, με το ποδήλατο γνωρίζεις και κόσμο :-)

kostasaig
Απών/απούσα

Να ρωτήσω κάτι? Αύριο θα έχει καθόλου ποδήλατα μεταχειρισμένα να δούμε? Και κάτι άλλο. Τις ώρες που γίνονται οι πορίες στο Θησείο θα υπέρχει κάτι? Ευχαριστώ... Ελπίζω να καταφέρω να περασω...

vassia
Απών/απούσα

κατά τα άλλα, θα έχει πάγκους με ανταλλακτικά, κάποιες εκθέσεις, κάποια βιβλία κλπ.
θα είναι ωραία. Μη φοβού Μαριάμ

contact