Ελληνική Αστυνομία Α.Ε.

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Tasos
Απών/απούσα

Με 30 ευρουλάκια την ώρα έχεις τον προσωπικό σου μπ... αστυνόμο!

Διαβάστε τι έγινε στην Αγ. Παρασκευή όπου τέσσερις σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων της περιοχής οργάνωσαν ποδηλατοπορεία στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά, εδώ

Σκέφτομαι να ακολουθήσω το παράδειγμα, ως δάσκαλος που είμαι:
Διόρθωση τετραδίου: 5€
Διαγώνισμα: 10 €
Ενημέρωση γονέων εντός/εκτός ωραρίου: 5/30€
Σφαλιάρα σε μαθητή: έκπτωση 20% σε όλες τις παραπάνω χρεώσεις
:-Ρ

Πέρα από την πλάκα, έχω υποσχεθεί στα παιδιά ποδηλατική βόλτα, έχω ενημερώσει και τους γονείς και έτσι κι αλλιώς προτιμώ να γίνει χωρίς τη συνδρομή ΕΛ.ΑΣ.
Είναι μια άριστη ευκαιρία να δείξουν αν οι τοπικές ομάδες θέλουν να συνδράμουν έμπρακτα σε αυτό που λέμε "ποδηλατική κουλτούρα"... Εγώ είμαι σίγουρος πως θέλουν!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Vale
Απών/απούσα

Μπράβο δάσκαλε,ωραίος.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Εμ τοσο καιρό τους κράζαμε ότι είναι ο τελευταίος ποταπός κρίκος της κοινωνίας αφου δεν προσέφεραν απολύτως τίποτα στην οικονομία της χώρας…μόνο μείον και μίσος.
Οπότε τώρα ορίστε.
Πως πας στην συγγρού και σου λένε τιμοκατάλαγο…έτσι και εδώ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ

Δάσκαλε μπράβο σου.

Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

Ξεφτίλα,όχι ντροπή...ΞΕΦΤΙΛΑ.

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Το σχολιο που εχει γραφτει
στο τελος του λink που παραθετεις
νομιζω ειναι ο,τι πιο ευστοχο

Wicca
Απών/απούσα

Εδώ πριν από κανά δύο μήνες πήγε να διοργανώσει αγώνες ο Ερμής στο Μαρκόπουλο και τους ζήτησαν τόσα πολλά λεφτά για να κλείσουν δρόμους που ο αγώνας δεν έγινε..

Έχετε χάσει επεισόδια.. πιστέψτε με!!!...

n4speed
Απών/απούσα

Το θέμα είναι να μην υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Φυσικά και πρέπει να ζητάει χρήματα η αστυνομία. Δεν είναι το τσιφλίκι κανενός να έχει ένα περιπολικό για το κάθε πάρτυ/event ή οτιδήποτε διοργανώσει. Και για το freeday ισχύει αυτό και για όλα.

Είναι απόλυτα σωστό να ζητάνε χρήματα. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι τα ζητάνε από το δάσκαλο και όταν φυλάνε γήπεδα/βουλευτές ή μεταφέρουν ψώνια του κάθε "σημαντικού" προσώπου δεν τα ζητάνε.

Ένα φιλαράκι κυκλοφορούσε με το χρέπι του στη γερμανία. Σκάει ο κινητήρας πάνω στον αυτοκινητόδρομο και γεμίζει η ΛΕΑ λάδια. Ήρθε περιπολικό , πυροσβεστική να απομακρύνει τα λάδια. Γύρω στο 500αρικο έσκασε ο φίλος (τα περισσότερα νομίζω η ασφαλιστική του) για όλο το συμβάν. Και σωστά κατά την άποψη μου.