Ομάδες

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
vik
Απών/απούσα

Καλησπέρα. Mε την πλέον φιλική διάθεση, πρόκειται ν ανοίξω ένα θέμα δικού μου προβληματισμού.Αφορμή  έτυχε να είναι οι δυο τελευταίες ανακοινώσεις από τα νότια. Δεν ξέρω αν η ποδηλατική ομάδα των νοτίων είναι το ίδιο σχήμα  που παίρνει αποφάσεις μέσω Συνελεύσεων ποδηλατών και ποδηλατισσών των Νοτίων προαστίων; Δεν είναι ρητορικό το ερώτημα. Επειδή είμαι γραμμένη στη λίστα επικοινωνίας των Νοτίων και επειδή η σκέψη μου  τυχαίνει καλώς ή κακώς ν’ αφομοιώνει καλύτερα σχήματα συνελεύσεων, θα ήθελα να γίνει μια διευκρίνιση σε αυτό το σημείο.    Αντιμετωπίζοντας κατά την προσωπική μου άποψη, ένα θολό κομμάτι σε πράγματα τα οποία καλό θα ήταν να είναι ξεκάθαρα και έχοντας πάντα τις καλύτερες προθέσεις,  με προβληματίζει η λογική του κατά πόσο η ενημέρωση που θα γίνει στην ποδηλατοβόλτα θα είναι ενημέρωση επάνω σε αποφάσεις συνελεύσεων ή απλά συζητήσεις και δράσης  μιας παρέας.  Ξέρω ότι μπορεί ν’ ακούγομαι σαν χαζός σπασίκλας αλλά        σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανεί ότι υποτιμώ τις παρείστικές κουβέντες ή τα το όποια πανέμορφα δημιουργήματα βγαίνουν από αυτές, άλλωστε τα περισσότερα…έχουν εκεί,  τις  αφετηρίες τους.Νομίζω όμως,  ότι τα στάδια εξέλιξης είναι διαφορετικά, δηλαδή ξεκινάς σαν παρέα και εξελίσσεσαι,  αν θέλεις να διευρυνθείς,  σε συνέλευση. Και η συνέλευση δεν είναι κάτι εύκολο ρε παιδιά. Ειδικά αν βασίζεται στη συναίνεση,  τότε απαιτεί προσπάθεια, ξεφεύγει από τα όρια της μικρής παρέας.Ξέρω ότι ανοίγω ένα θέμα δύσκολο αλλά νομίζω ότι μόνο ξεκαθαρίζοντας τα θολά για εμένα  σημεία συνεργασιών με ομάδες, αν θεωρήσουμε ότι οι Ποδηλάτες των Νοτίων-συνέλευση νοτίων-ποδηλατική ομάδα νοτίων είναι μια ξεχωριστή ομάδα, θα βοηθηθούμε. Με το σκεπτικό λοιπόν ότι όταν μπαίνω σ΄ενα  «παιχνίδι» με βοηθάει να γνωρίζω ή έστω να διαισθάνομαι τους  όποιους κανόνες-'ορια το καθορίζουν, πάντα σε μια γενικότητα πλαισίων και οροθετήσεων. Θα με βοηθούσατε.  Δηλαδή αν τα ποδηλατικά παρακλάδια  που δημιουργούνται ανά περιοχές έχουν καταβολές στο κέντρο, κάτι που θεωρώ το πλέον «σωστό», θα βοηθούσε αν γινόταν μια συζήτηση επάνω στο θέμα αυτό, εντός ή εκτός forum, σε επίπεδο συνέλευσης ή ότι..Και λέω ότι το  θεωρώ «σωστό» γιατί μέσα από τα γενικά χαρακτηριστικά του κέντρου, βρίσκω κοινά σημεία έκφρασης, γι αυτό και συμμετέχω.Η Βάση αυτής της κουβέντας δεν απευθύνεται στα Νότια, δεν θα ήθελα να εκλυθεί ως μια παρέμβαση –καταγγελία στα εκεί πράγματα. Απλά αν οι όποιες αποφάσεις αυτών  έχουν καθρέφτισμα στη συνέλευση  του κέντρου θα ήθελα να το γνωρίζω. 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

ορίστε ;

skywalker
Απών/απούσα

Την ομάδα των νοτίων την έφτιαξε ένα άτομο (με δική του πρωτοβουλία) το οποίο συμμετέχει πολύ ενεργά στην συνέλευση της Αθήνας, με στόχο να υπάρξει κίνηση στη χρήση του ποδηλάτου και στα νότια προάστια. Απ' όσο ξέρω (έχω παρευρεθεί μόνο σε μία συνέλευση στα νότια) οι αποφάσεις εκεί παίρνονται από την συνέλευση που γίνεται, η οποία επειδή είναι σχετικά "φρέσκια", δεν συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό ατόμων.

cdouvis
Απών/απούσα

Πρώτον την πρωτοβουλία την πήραμε 3 άτομα (αποφασίστηκε στο πάρτυ του Δημήτρη, ήσουνα κι εσύ νομίζω) που οι 2 συνεχίζουμε αλλά ο ένας έχει εξαφανιστεί προσωρινά γιατί έμπλεξε με κάτι δουλειές

Δεύτερον τι θες να πεις? Προφανώς τις αποφάσεις της συνέλευσης τις παίρνει η ίδια η συνέλευση. Ποιος θα τις έπαιρνε? Η αμερικάνικη πρεσβεία?

Και τρίτον τι είναι αυτά που λες? Άκου λέει η συνέλευσή μας δε μαζεύει κόσμο! Δε θα είσαι με τα καλά σου! Μήπως θες να πάμε καμια κόντρα? Να δούμε στην επόμενη πορεία που θα μαζευτούν περισσότεροι, κατευθείαν στο Πεδίο του Άρεος ή στην προσυγκέντρωση της Νέας Σμύρνης!