- WORLD NAKED BIKE RIDE -

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Όλο και νέα γεγονότα διαδραματίζονται στον κόσμο και ένα τέτοιο να δω στην Ελλάδα νομίζω ότι θα έχω ολοκληρωθεί ως άνθρωπος.

(Καθυστερούν λίγο να εμφανιστούν όλες οι φωτογραφίες.)

========================================================================================

Θεσσαλονίκη
http://www.worldnakedbikeride.gr/

...και τα όργανα...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
kynhgos77
Απών/απούσα

Kαλα εκτος του οτι δεν βρισκω νοημα σε κατι τετοιο, το σιγουρο ειναι οτι δεν θα αγορασω ποτε μεταχειρισμενη σελα.

galois
Απών/απούσα

αντε να γινομαστε Ευρωπη σιγα σιγα ,μην εχετε taboo.
Ετσι θα μας παιξουν σιγουρα τα αστικα ΜΜΕ.

tomac4
Απών/απούσα

Μια χαρα τροπος εκφρασης και διαμαρτυριας ειναι απλα δεν ειναι
εφικτο να γινει στην Ελλαδα κατι τετοιο....

terzo
Απών/απούσα

Εγινε ήδη δυο φορές στη Θεσσαλονίκη ... την 1η το 2008 με την απαγόρευση απο τον εισαγγελέα και την σύλληψη ενός, και την 2η φορά το 2009 με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγέλα.

Μπορείτε να δείτε το βραβευμένο στο 11ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης "ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ" που παρουσιάζει τα γεγονότα γύρω απο την διοργάνωση της 1ης Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας στην Ελλάδα.

Η προβολή θα γίνει στην ΑΘΗΝΑ, την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009 στις 23.00 στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ FILMCENTER στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας που ταξιδεύει στην ΑΘΗΝΑ και στο οποίο συμμετείχε το ντοκιμαντέρ.

Trailer
http://www.facebook.com/video/video.php?v=72288194011

Facebook Page
http://facebook.com/wnbr.greece

Σελίδα
http://www.worldnakedbikeride.gr/

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

tomac4 wrote:
Μια χαρα τροπος εκφρασης και διαμαρτυριας ειναι απλα δεν ειναι
εφικτο να γινει στην Ελλαδα κατι τετοιο....

Είναι εφικτό απλά στην Ελλάδα υπάρχει ηθική κατά περίσταση. . Για παράδειγμα όταν τα "πετάνε" στις παραλίες γιατί δεν προσβάλλονται τότε τα "χρηστά ήθη" του εισαγγελέα; Πήγε ποτέ η αστυνομία σε καμία παραλία να συλλάβει κανέναν για προσβολή της δημοσίας αιδούς; Και έχω δει και γυμνιστές στις παραλίες, και topless γυναίκες, και μαγιό που δεν κρύβουν τίποτα, κόσμο να ντύνεται και να γδύνεται όπου να' ναι. Και δεν κάνει και σε κανέναν εντύπωση αυτό.

Εγώ τον βρίσκω εξαιρετικό τρόπο διαμαρτυρίας άσε που προσωπικά θα προτιμούσα να μην υπάρχουν νόμοι που να σου απαγορεύουν να κυκλοφορείς γυμνός. Δεν βρίσκω τίποτα το κακό στο γυμνό σώμα.
Ρούχα φοράμε για να προστατευθούμε από τις καιρικές συνθήκες κακώς έχει επικρατήσει η άποψη ότι πρέπει να τα φοράμε για να κρύβουμε κάτι.. ( τι καλέ;; αυτό που όλοι έχουμε;; )

Royaloak
Απών/απούσα

Μόνο γυμνή δεν ήταν. Το να βγείς με το μαγιώ ή το βρακί σου δε λέει. Σιγά το πράγμα. Η διαφήμιση και η τηλεόραση έχουν εξοικειώσει τον κόσμο με τέτοια. Η ζωή δε το θερμό καλοκαίρι στην Ελλάδα ακόμα περισσότερο. Το θέμα θα ήταν να είναι κανείς όπως τον γέννησε η μάνα του. Εκεί θα γινόταν θέμα πραγματικά κι ας επέμβαινε ο εισαγγελέας. Ειδικότερα αν αυτό γινόταν με τη μαζικότητα που είχε η ποδηλατοπορεία του περασμένου Μαΐου στην Αθήνα, τι θα έκανε ο εισαγγελέας θα τα έβαζε με 5000 άτομα;

Όμως και πάλι η όλη κατάσταση μπορεί να γίνει μια τρίχα πριν το γραφικό και να προκληθεί στους γύρω το αίσθημα του στυλ, όρεξη που τους είχαμε. Μπορεί κανείς να δώσει οποιονδήποτε χαρακτήρα στη γύμνια του όμως. Μ' άρεσαν πολύ τα ζωγραφισμένα σώματα.

terzo
Απών/απούσα

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΥΜΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ πραγματοποιείται σε 73 πόλεις σε όλο τον κόσμο ως BARE AS YOU DARE, έλα όσο γυμνός τολμάς.

Αυτό συμβαίνει διότι θέλουμε να δείξουμε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με την επιλογή του να μην είσαι ολόγυμνος, αλλά στο ότι κάποιοι δεν αποδέχονται το ότι κάποιοι θέλουν να είναι. Όπως αντίστοιχα συμβαίνει με την φιλοσοφία του Γυμνισμού.

Επίσης πολύ σωστά λες πως αν ήμασταν 5000 γυμνοί άνθρωποι δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα ο εισαγγελέας. Το θέμα είναι όμως ότι ήμασταν στην 1η λιγότερο από 100, και ο εισαγγελέας μέσω της αστυνομικής διεύθυνσης μας ενημέρωσε πως θα προβεί σε συλλήψεις (όπως και έκανε). Υπό αυτό το πολύ βαρύ κλίμα δυστυχώς δεν καταφέραμε να απελευθερωθούμε. Εδώ θέλω να τονίσω πως πολλοί έξω από τον χορό κατακρίνουν, ας ήταν λοιπόν μαζί μας και να αντιστεκόμασταν όλοι μαζί.

Παρόλα αυτά η δύναμη της Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας ήταν συντριπτική και καταφέραμε και στην 1η το 2008 και στην 2η το 2009 (και με ολόγυμνες συμμετοχές αλλά και το πράσινο φως από τον εισαγγελέα) να συγκεντρώσουμε το βλέμμα των πολιτών, των πολιτικών και το σύνολο των ΜΜΕ.

Εκ του αποτελέσματος λοιπόν η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία κατάφερε με θαυμαστό τρόπο να εντυπώσει στο μυαλό των ανθρώπων την εικόνα του ποδηλάτου, που είναι και το ζητούμενο.

Σας περιμένουμε στην 3η που θα γίνει τον Ιούνιο του 2010 για να στείλουμε ξανά το μήνυμα παντού.

contact