Φυλλάδια για το "με ποδήλατο στη δουλειά"

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
cdouvis
Απών/απούσα

έχω πάρει κάμποσα φλαϊεράκια για το "με ποδήλατο στη δουλειά". Όποιος θέλει μπορώ να του δώσω. Μπορούμε να τα αφήνουμε σε κολλάμε σε σχολές, εργασιακούς χώρους και γενικά όπου είναι πέρασμα. Μπορούμε επίσης να τα δίνουμε σε περαστικούς ποδηλάτες κάνοντάς τους και ένα μίνι μπρίφινγκ. Τέλος μπορούμε να τα αφήνουμε και σε παρκαρισμένα ποδήλατα. Θα είναι μαγκιά αν φτάσουνε και σε άλλες πόλεις

θα με βρειτε ώρες γραφείου (και βάλε) στο κέντρο, κοντά στη νομική. Γράψτε μου pm

για τις περιοχές Μαρούσι/Χαλάνδρι/Χολαργός/Παπάγου δείτε εδώ

να τα αξιοποιήσουμε εντός του μήνα

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

Υπάρχουν ακόμα 500 φυλλαδιάκια "Με Ποδήλατο στη Δουλειά". Όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει να τα μοιράσουμε στο Freeday αύριο (20-5).

Γιατί μοιράζουμε φυλλαδιάκια; Για να μιλήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο με φίλους ποδηλάτες και να τους πούμε για την καμπάνια. Μπορεί να πάρουμε κι ένα ωραίο ευχαριστώ. Τα φυλλαδιάκια είναι απ' τους καλύτερους τρόπους να ενημερώσουμε άτομα που ήδη πηγαίνουν με ποδήλατο στη δουλειά (και υπάρχουν πολλοί στο Freeday) και να τους παρακινήσουμε να συμμετέχουν στην καμπάνια μας και να το διαδώσουν στη δουλειά τους.

Επειδή είναι κάπως δύσκολο να βρεις κάποιον που μοιράζει φυλλαδιάκια στο Freeday, μπορείτε να με πάρετε τηλέφωνο επι τόπου (ή εκ των προτέρων). Το τηλέφωνο μου είναι το αποτέλεσμα του πολλαπλασιασμού 863 * 8098927. Τελειώνει σε 4001.

contact