GreenYourMove,περιβαλλοντικά φιλικός πλοηγός μετακίνησης στα ΜΜΜ

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

Το Green Your Move (GYM) είναι ένα Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπό τον άξονα για το περιβάλλον -LIFE14ENV/GR/000611.

Πρόκειται για μια συνεργασία συνολικά 6 εταίρων από την Ελλάδα (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,AVMAPGISA.E., ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και ΕΜΙΣΙΑ Α.Ε), την Τσεχία (CHAPSspol.s.r.o.) και την Ολλανδία (StichtingPlannerstack) υπό το συντονισμό του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας. Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2015 και θα διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο του 2018.

Ο βασικός στόχος του Green Your Move είναι η ανάπτυξη ενός πλοηγού μετακίνησης σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ο οποίος θα ελαχιστοποιεί τις εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου.
http://www.metaforespress.gr/mmm/item/13416-greenyourmove-o-pleon-perivallontika-filikos-ploigos-metakinisis-sta-mmm-ksekinaei-apo-tin-ellada.html
h
πλοηγός μετακίνησης στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα εφαρμοσθεί πλήρως στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2017, ενώ οι μαθηματικοί αλγόριθμοι και τα μοντέλα υπολογισμού των εκπομπών θα ενσωματωθούν σε παρόμοια συστήματα τα οποία βρίσκονται ήδη σε λειτουργία στην Τσεχία, την Ολλανδία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Official site: http://www.greenyourmove.org/

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact