Κυψέλη - Κουκουβάουνες (σικ)

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
yd
Απών/απούσα

Θα χρειαστεί αύριο να βρεθώ στις Κουκουβάουνες (μεταμόρφωση τη λένε τώρα) και αναρωτιέμαι ποια να είναι η βέλτιστη διαδρομή για πρωί με ζέστη και χωρίς να ιδρώσω πολύ αν γίνεται. Εκεί που θέλω να πάω είναι στην οδό Ξάνθης κοντά στο μαγαζί του gatsoulis. Καμοιά πρόταση; Αν τελικά αποφασίσω να χρησημοποιήσω συγκοινωνία ξέρει κανείς τι να πάρω και που να σταματήσω; Δεν μπορώ να πάω και καθιδρος, για δουλεια πάω.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
rodakino
Απών/απούσα

Για την βέλτιστη διαδρομή με συγκοινωνίες δες στο site του ΟΑΣΑ

yd
Απών/απούσα

Το κάνω συχνά αλλά από χτές δεν δουλεύει το σκριπτακι τους.

spirosta
Απών/απούσα

Το να έχεις μαζί καμια μπλουζίτσα για αλλαγή δεν παίζει?

Εγώ τώρα όποτε πηγαίνω σχολή για μάθημα κουβαλάω παντελόνι μπλούζα γιατί ιδρώνει μέχρι και το ποπουδάκι μου....

raz2000
Απών/απούσα

Α9,Β9 σε αφήνουν δεκελείας, στα φανάρια του βλάχου.
Β8 δε θυμάμαι που σε αφήνει, αλλά εκεί κοντά

Inferno
Απών/απούσα

B8 στάση Αθηνάς, είναι πάνω στην Αθηνάς μεταξύ Διός και Αυλώνος. Ακριβώς απέναντι από την Ξάνθου! Αφετηρία Στουρνάρη, περνάει από ΗΣΑΠ Άνω Πατήσια.

Α9 και Β9 σε αφήνουν 6-7 τετράγωνα πιο μακρυά στην Τατοίου. Δε βολεύουν.

yd
Απών/απούσα

Σας ευχαριστώ όλους. Αν παρόλα αυτά αποφασίσω τελικά να πάρω ποδήλατο, καλύτερα είναι να πάρω Δεκελείας μέχρι τα φανάρια του βλάχου και να βγώ από εκεί θεσ/νικης ή να κατεύω από τον δρόμο που πάει το τρολει και να ακολουθήσω τον παράδρομο;

Nayarxos
Εικόνα Nayarxos
Απών/απούσα

Από Κυψέλη, πήγαινε προς το πρώην γήπεδο της ΑΕΚ (αν ξέρεις τους δρόμους πήγαινε από Ανθέων για να γλυτώσεις την ανηφόρα της Δεκελείας). Από εκεί ακολούθησε την κίνηση των αυτοκινήτων προς την Εθνική Οδό. Στο συνεργείο της Mercedes μην στρίψεις αριστερά (όπως πάνε τα περισσότερα αυτοκίνητα) αλλά συνέχισε ευθεία και θα βγεις στον παράδρομο της Ε.Ο. Όλο ευθεία και έφτασες στον προορισμό σου, χωρίς να αντιμετωπίσεις κάποια μεγάλη ανηφόρα. Προσοχή θέλουν τα STOP που έχει ο παράδρομος.

contact