megethos podilatou

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
giannhs88
Απών/απούσα

thelei i kopela mou na agorasei ena podilato mountain ideal prorider . mipos mporeite na me voithisete ligo sto megethos ? to ipsos tis einai 1.6-1.62 . ti megethos prepei na parei? (de thelei gunaikeio,alla den exei kiolas to sugkekrimeno montelo)

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Για να είναι στα σωστά μέτρα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ όταν ανέβει και κάτσει στη σέλα, κοιτώντας προς τον άξονα της μπροστινής ρόδας, αυτός να "κρύβεται" από το τιμόνι.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Bin νομίζω ότι πήδηξες κεφάλαια και πήγες προς το τέλος....
1. Πρώτα σιγουρευόμαστε για μέγεθος σκελετού (άρα μήκος κάθετου και οριζόντιου σωλήνα, απο εκεί προκύπτει και το λεγόμενο νούμερο του σκελετού),
2. μετά ρυθμίζουμε το ύψος της σέλας (πόδι να λυγίζει ελάχιστα στην "κατακόρυφη" θέση...)
3. και μετά πάμε στη ρύθμιση "μπρος-πίσω" της σέλας και στην επιλογή μήκους του λαιμού.
Εκεί στο νούμερο 3, παίζει ρόλο να μην βλέπεις τον άξονα του μπροστινού κέντρου (να κρύβεται από το τιμόνι) κλπ κλπ που γράφεις.
Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς.

Το βασικό είναι - μετρώντας το εσωτερικό του ποδιού (inseam), το ύψος της κοπέλας και το μήκος του βραχίωνά της - να βρει σκελετό στα μέτρα της. Τα υπόλοιπα είναι μικρορυθμίσεις, βασικές, αλλά δύσκολα θα φέρουν ένα εντελώς λάθος σκελετό στα μέτρα της.

Κάποιοι "ποδηλατάδες" μένουν και αρκούνται στο: "κάτσε επάνω να σε δω"....
Κάποιοι ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΕΣ το ψάχνουν αρκετά, κοιτούν, σε δοκιμάζουν και σε μικρότερο και σε μεγαλύτερο, ρυθμίζουν, μετρούν, ξαναρυθμίζουν κλπ.
Σε ποδήλατο από σούπερ μάκετ ΔΕΝ υπάρχει τέτοια δυνατότητα.
Σε "ποδηλατάδικο - να ξεφορτωθούμε ότι μας έμεινε" ΔΕΝ υπάρχει τέτοια δυνατότητα.
Σε "ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΙΚΟ - έχω μεγάλη γκάμα και όρεξη, θέλω να πουλήσω αλλά και να ικανοποιήσω τον πελάτη" ΥΠΑΡΧΕΙ αυτή η δυνατότητα.
Φυσικά μπαίνει και η παράμετρος της μάρκας του ποδηλάτου, κάποιες εταιρείες βγάζουν ελάχιστα νούμερα, άρα τελικά καταλήγεις στο "κάτσε επάνω να σε δώ", κάποιες άλλες εταιρείες βγάζουν ΠΛΗΘΟΣ σκελετών σε κάθε μοντέλο / κατηγορία, καμιά 10αρια διαφορετικά νούμερα σε ανδρικό και καμιά 5αριά διαφορετικά νούμερα σε γυναικείο.....!!!! (πχ IDEAL)

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

email στην Ideal και θα σου απαντήσουν αμέσως!

http://www.idealbikes.net/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%...

contact