Αγαπάμε ποδήλατο, αγαπάμε πετάλι Αγαπάμε Αίγινα, θα έρθουμε πάλι !

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
MacOsX
Εικόνα MacOsX
Απών/απούσα

Αγαπάμε ποδήλατο, αγαπάμε πετάλι
Αγαπάμε Αίγινα, θα έρθουμε πάλι !

Η ομάδα πολιτών Aegina Rising διοργανώνει στα πλαίσια της έκθεσης “Φαντάσου την Πόλη: Αίγινα 2013” Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού την Κυριακή 14 Ιουλίου στο νησί της Αίγινας.

Που; στην Αίγινα
Πότε; Κυριακή 14 Ιουλίου
Θέμα; Η περιουσία του Νησιού!
Διάρκεια; 3-4 ώρες
Έπαθλο; Έκπληξη!
Σημείο εκκίνησης; Κεντρικό λιμάνι Αίγινας

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Ιουλίου:
μέσω email στο treasurehuntaeginarising@gmail.com ή στο τηλέφωνο: +306931726954

Το site μας: www.aeginarising.gr
Facebook: www.facebook.com/aeginarising

*Οι εκθέσεις “Φαντάσου την Πόλη” είναι μια ιδέα που ξεκίνησε η ομάδα Imagine the City, με έδρα την Αθήνα, την οποία αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν ανά την Ελλάδα τοπικές ομάδες πολιτών. Κατά βάση περιλαμβάνει αρχιτεκτονικές μελέτες με θέμα επεμβάσεις και αλλαγές στο δημόσιο χώρο και τα δημόσια κτίρια ενώ κινητήριος δύναμη της είναι η επανασύνδεση του ανθρώπου με τον τόπο του. Μότο της είναι η φράση του Πλάτωνα
«Η Πόλη είναι αυτό που είναι γιατί οι πολίτες είναι αυτό που είναι» από την Πολιτεία. Παράλληλα με την έκθεση διοργανώνονται διάφορες δράσεις που στόχο έχουν την δραστηριοποίηση και ενημέρωση των πολιτών γύρω από τα θέματα της έκθεσης καθώς και την ψυχαγωγία τους.
(περισσότερες πληροφορίες για τις εκθέσεις “Φαντάσου την Πόλη”:www.imaginethecity.gr)

Στα πλαίσια αυτής της ιδέας, η ομάδα πολιτών Aegina Rising διοργανώνει την δική της έκθεση στην πόλη της Αίγινας που θα διαρκέσει από τις 10 έως τις 18 Ιουλίου 2013. Στα πλαίσια της επανασύνδεσης του ανθρώπου με τον τόπο του διοργανώνουμε παράλληλες δράσεις οι οποίες θα πραγματοποιούνται πριν, κατά τη διάρκεια, και λίγο μετά από αυτές τις ημέρες, εστιάζοντας στον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την δημιουργικότητα, την πνευματικότητα και την αλλαγή.
Μια από τις παράλληλες δράσεις είναι και το Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου με εκκίνηση νωρίς το πρωί και ολοκλήρωση το μεσημέρι ενώ τη νικήτρια ομάδα περιμένει ένα έπαθλο έκπληξη!

*Για τους φίλους μας εκτός Αίγινας η τιμή είναι -50% ταξιδεύοντας με την Nova Ferries.
**Οι ομάδες είναι αυστηρά έως 5 άτομα.

Ευχαριστούμε,
Aegina Rising

http://img534.imageshack.us/img534/4858/yx86.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/4858/yx86.jpg

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
MacOsX
Εικόνα MacOsX
Απών/απούσα
contact