Μη εμφάνιση εικόνων στις πρώτες ή σε παλιότερες δημοσιεύσεις

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Επειδή έχουν το παλιό μονοπάτι του συστήματος, αρχίζουν και "χτυπάνε" μία-μία οι δημοσιεύσεις.

Διόρθωσα τη διαδρομή ήδη στις
- Πως να αποφύγεις τη σύγκρουση με το αυτοκίνητο (όταν ποδηλατείς)
http://www.podilates.gr/dekatropoi
- Λάθη Kλειδώματος - Quiz - Απαντήσεις
http://www.podilates.gr/node/144/
- Φωτογραφίες από Ποδηλατάδα με Πανσέληνο
http://www.podilates.gr/node/159/

Όποτε δείτε κάποια, γράψτε το εδώ παρακαλώ.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

Όποτε δείτε κάποια, γράψτε το εδώ παρακαλώ.

airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

.................................γιατρικό.

Στις γελοιογραφίες έχουν χαθεί πάρα πολλές.

Θα μπορούσε άραγε να υπάρχει δυνατότητα να ανεβάζει φωτογραφίες κάποιος απο τις εικόνες του υπολογιστή του και όχι υποχρεωτικά με url;

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Τις φωτογραφίες πρέπει να τις μεταφορτώσουμε ("ανεβάσουμε") σε κάποιον server, δηλαδή σ' εναν υπολογιστή ο οποίος είναι μόνιμα "στην πρίζα" και κάνει μόνον αυτή τη δουλειά, εξυπηρετεί δηλαδή (server=εξυπηρετητής) όλους εμάς που θέλουμε να δούμε την φωτό που κάποιος "ανεβάζει". Ο υπολογιστής στο σπίτι μας δεν γίνεται να κάνει αυτή του δουλειά, αφενός γιατί εμείς δεν μπορούμε να είμαστε συνεχώς online και αφετέρου γιατί του λείπουν τα στοιχεία/προγράμματα εκείνα που θα τον κάνουν "ορατό" στον υπόλοιπο κόσμο (εκτός απο εμάς).

Έτσι φορτώνουμε τις εικόνες μας σε κάποιον ιστότοπο που αναλαμβάνει να τις φιλοξενήσει. Επειδή δεν είμαστε πλούσιοι, επιλέγουμε sites που μας προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες δωρεάν. Όμως, επειδή ακριβώς είναι δωρεάν, κάποια στιγμη τα site κλείνουν ή αλλάζουν πολιτική. Αυτό συνέβη με τον διαδεδομένο ιστότοπο imageshack όπου πολλοί φορτώναμε τις φωτογραφίες μας εκεί και τωρα που άλλαξε πολιτική και κατηργησε τη δωρεαν υπηρεσία και πολλές εικόνες παλιών δημοσιεύσεων δεν εμφανίζονται. Το ίδιο συμβαίνει και με ιστοτοπους που φιλοξενούν πρωτότυπες εικόνες (κομικς, γελοιογραφιες, σκιτσα) που μπορεί να αλλάξουν είτε πολιτική είτε ακόμα και σύνδεσμο (url) οποτε αυτό που βάζουμε πολλές φορές "χάνεται".

Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση. Είναι ένας περιορισμός του "δωρεάν" που τον αποδέχεσαι για όσο κρατήσει, φροντίζοντας να έχεις κρατήσει ένα backup εικόνων που είναι σημαντικές για σενα. Ενα καλό tip είναι πως στα site αυτά (πχ imgur.com) καλο θα είναι να μην τις ανεβαζουμε ανωνυμα αλλα να δημιουργησουμε λογαριασμο ώστε, όταν κάποτε κλείσει, θα μας ειδοποιήσει πριν ώστε να μπορούμε μαζικά να τις κατεβασουμε και να τις μεταφέρουμε αλλού.

 

 

contact