- ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ
- ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ!
- Φόρουμ
- Πρόσφατα
- Υλικό
- Χάρτες
- Ασφάλεια
- Links
- FAQ
- Χρήσιμα
- Είμαι
Η ποδηλατοπορεία στα Χανιά
Χανιά, Κυριακή 6 Απριλίου 2008
200 ποδηλάτες όλων των ηλικιών έκαναν παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους στην πόλη των Χανίων. Ό κόσμος είχε κατακλύσει την πλατεία Δημοτικής Αγοράς από νωρίς και όταν δόθηκε το σύνθημα ξεχυθήκαν στον δρόμο με σφυρίχτρες, κόρνες και αυτοσχέδιες σαματοκατασκευές ξυπνώντας την πόλη που κοιμάται στους ρυθμούς των Ι.Χ.
Η ποδηλατοπορεία πέρασε από το κέντρο της πόλης, την Νομαρχία, την παραλία και την Παλιά Πόλη για να καταλήξει στο Δημαρχείο όπου για μια ακόμη φορά ξαναφρεσκάραμε τον ποδηλατοδρόμο που είχαμε χαράξει από την προηγούμενη πορεία διαμαρτυρίας.
Τα Χανιά έχουν εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη η οποία περιμένει την χρηματοδότηση της. Έχει και ένα Δήμαρχο που θα μπορούσε το όνομα του να μνημονεύεται για χρόνια ως τον Δήμαρχο που θα κάνει μια πόλη ασφαλή και ευχάριστη για όλους της τους πολίτες προωθώντας τα εναλλακτικά μέσα μεταφοράς. Αντί να μοιράζει υποσχέσεις, ας μοιράσει τα έργα που πρέπει να γίνουν. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
ΠοδηΛάτρεις, Χανιά
- Categories:
- Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να κάνετε δημοσιεύσεις


