Το ιστολόγιο του/της Pandoheas

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να χρησιμοποιούμε ποδηλατόδρομους

Θεωρώ πως δεν νοείται ποδηλάτης που σέβεται τον εαυτό του να χρησιμοποιεί τον δρόμο εννοεί μπορεί να κάνει την ίδια διαδρομή απο ποδηλατόδρομο (όπου αυτός υπάρχε). Ξέρω ότι έχει εμπόδια, πετάγονται πεζοί, παρκαρισμένα κοκ. Αλλά δυστυχώς μόνο έτσι οι ποδηλατόδρομοι θα αποκτήσουν υποσταση και δεν θα γίνει παρκινγκ για τους κάγκουρες. Όταν χρησιμοποιούνται! Εμπρός αδέρφια!

Categories: 

Καλαθάκι και άγιος ο θεός

Πρόσφατα εψαχνα για καλαθι για να πετάω μεσα την πραμάτια χωρίς να χρείαζεται ειδικο δεσιμο. Μετά απο πολύ ψάξιμο βρημα μια πολύ φθηνή λύση σε ελληνικο eshop (9 €) και το προσαρμοσα στη σχαρα με μια ψιλοπατεντα και εχει γίνει ένα με το ποδήλατο! Μιλαμε βρήκα την υγεια μου!

Αν βρεις τέτοιο πράγμα μάρκας στο εξωτερικό πρεπει να σκάσεις κανα 50άρι! 

Categories: 

Πώς μεταφέρω την τσάντα γυμναστικής στην σχάρα

Έγραψα ένα μικρό άρθρο στο μπλογκ για το πώς μεταφέρω την τσάντα γυμναστικής στην σχάρα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φοβάμαι μήπως λυθεί και την ψάχνω πάνω στην Μεσογείων (μου έχει τύχει και το κατάλαβα πολύ αργά - έπρεπε να γυρίσω πισω 3 χλμ για να την βρω). 

Είναι λίγο ιδιαίτερος ο τρόπος αλλά νομίζω πως έχει ενδιαφέρον. Δείτε εδώ:

https://bicycleobsession.wordpress.com/2019/01/06/ho...

Categories: 

Πεντελικες εξορμήσεις

Δεν περιμενα οτι θα εβρισκα στην Πεντελη την ηρεμια και την ομορφια που αποζητουσα εδω στην μεγαλουπολη. Με εκανε πολυ ευτυχισμενο αυτη η βολτα.

 

 

 

Categories: