Το ιστολόγιο του/της RigasP

Mountain bike στη Σενεγάλη για φιλανθρωπικό σκοπό

Το Μάρτιο του 2011 θα πάμε με μια ομάδα 30 ατόμων στη Σενεγάλη όπου θα διασχίσουμε τη χώρα με mountain bikes. Το επιχείρημα λέγεται Velo Afrique

500 km σε 10 μέρες στη σαβάνα και την έρημο, ανακαλύπτωντας την Αφρικανική φύση και βλέποντας από κοντά τον πολιτισμό στο ρυθμό του ποδηλάτου.
Ταυτόχρονα κάθε συμμετέχοντας συλλέγει χρήματα με το δικό του τρόπο με σκοπό να χτιστεί ένα σχολείο σε μια φτωχή γειτονιά της Σενεγάλης.

Αν θέλετε να με βοηθήσετε στην προσπάθειά μου αυτή μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας τυχερό κοχύλι. Έχω ζωγραφίσει 1000 κοχύλια τα οποία μπορείτε να αποκτείσετε κάνοντας μια δωρεά για το καθένα 2 ευρώ. Κάθε κοχύλι έχει επίσης έναν αριθμό τυπωμένο από το 1 εως το 1000. Μετά το τέλος του ταξιδιού θα γίνει κλήρωσει και ένας τυχερός θα κερδίσει το πιο εντυπωσιακό πράγμα που θα έχω δεί στη Σενεγάλη και που θα έχω αγοράσει.
Διαβάστε λεπτομέρειες και οδηγίες για τη συμμετοχή

Categories: 

Μετακομιση με ποδηλατο

Στην Ολλανδία συναντάς πολύ συχνά ποδήλατα που χρησιμοποιούνται για μεταφορές, τα λεγόμενα bakfietsen (carriertricycles). Μια και έπρεπε να μετακομίσω, λοιπον, και δεν είχα ιδιαίτερα έπιπλα, απλά κιβώτια είπα να δοκιμάσω να κάνω τη μετακόμιση κυρίως με ποδήλατα με τη βοήθεια και φίλων.
Μετακόμιση με ποδήλατο