Το ιστολόγιο του/της ξυπόλιτος

Ο κιθαρίστας των Jefferson Airplane Paul Kantner έφυγε από τη ζωή

Ο κιθαρίστας-τραγουδιστής και συνιδρυτής του ιστορικού συγκροτήματος του ψυχεδελικού ροκ της δεκαετίας του '60 των Jefferson Airplane Paul Kantner άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών σε νοσοκομείο του San Francisco της California. Ο θάνατός του επήλθε από πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων και σηπτικό σοκ.

Categories: 

Εφυγε από τη ζωή ο συνθέτης - τραγουδιστής Black

Αλλος ένας καλλιτέχνης φεύγει από τη ζωή μέσα στο 2016.

Ο Βρετανός συνθέτης - τραγουδιστής Colin Vearncombe γνωστός ως Black είχε γεννηθεί στις 26 Μαίου του 1962.

Ο 53χρονος Black είχε πέσει σε κώμα έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα, υπέστει οίδημα στον εγκέφαλο και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Ιρλανδίας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 26 Ιανουαρίου του 2016.

Wonderful Life - Black

Everything Is Coming Up Roses - Black

Categories: 

Εφυγε από τη ζωή ο κιθαρίστας των Eagles Glenn Frey

Την τελευταία του πνοή άφησε στη Νέα Υόρκη ο άλλοτε κιθαρίστας των Eagles Glenn Frey στα 68 του χρόνια. Γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου του 1948 και απεβίωσε στις 18 Ιανουαρίου του 2016.

Ο Glenn εξέπνευσε το βράδυ της Δευτέρας από επιπλοκές που προέκυψαν, λόγω της ρευματοειδούς αρθρίτιδας της κολίτιδας και της πνευμονίας που τον ταλαιπωρούσαν.

«Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν ούτε το πένθος μας, ούτε την αγάπη και τον σεβασμό για όλα όσα μας έδωσε» δήλωσαν την οικογένεια και οι συναδέλφοι του μέλη του συγκροτήματος.

Categories: 

Σίγησε για πάντα η φωνή της Natalie Cole

Η τραγουδίστρια του R&B και της Jazz Natalie Maria Cole γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 1950, έφυγε από τη ζωή ανήμερα της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου του 2015 σε ηλικία 65 ετών. Η Natalie πάλευε τα τελευταία χρόνια με τα προβλήματα της υγείας της, ο θάνατος της επήλθε από καρδιακή ανεπάρκεια.

Η Natalie ήταν κόρη του Nat King Cole. Εμπνεύστηκε από τον πατέρα της και τραγούδησε μαζί του για πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών. Τέσσερα χρόνια αργότερα το 1965 ο πατέρας της απεβίωσε από καρκίνο του πνεύμονα.

Categories: 
contact