Αγία Παρασκευή - Βασίλης Ζορμπάς

1) Στην σημερινή εποχή, ως σύγχρονοι άνθρωποι, θεωρούμε ότι η χρήση των ήπιων μορφών μετακίνησης αποτελεί πλέον όχι μόνο μία καλή και ευχάριστη λύση αλλά ανάγκη! Αδιαμφισβήτητα είναι η μόνη λύση που είναι οικονομικότερη αλλά και υπακούει στα κριτήρια της οικολογικής συνείδησης.

2) Το υφιστάμενο οδικό δίκτυο σαφώς δεν εξασφαλίζει την ασφάλεια των ποδηλατών. Οι λόγοι είναι προφανείς! Σε καμία εποχή, και μιλώντας πάντα για τον νομό Αττικής, δεν υπήρξε τέτοιου είδους πρόβλεψη αλλά και η ανάγκη κάποιων συμπολιτών μας, να επιλέξουν το ποδήλατο ή το περπάτημα για τις μετακινήσεις τους, δεν ικανοποιείται λόγω της έλλειψης παιδείας και σεβασμού από τους υπόλοιπους που χρησιμοποιούν μόνο το αυτοκίνητο τους.

3) Θεωρούμε ότι θα πρέπει να γίνει Τρόπος Ζωής ώστε για κάθε μέλος κάθε οικογένειας να υπάρχει τουλάχιστον ένα ποδήλατο. Όταν όλοι οι συμπολίτες μας συνειδητοποιήσουν την χρησιμότητα του ποδηλάτου, είμαστε σίγουροι ότι θα στραφούν γρήγορα σε αυτόν τον τρόπο μετακινήσεως και πάντα σε συνδυασμό με το περπάτημα.

4) Η κατασκευή ποδηλατοδρόμου είναι σημαντικό και με προτεραιότητα σχέδιο για εμάς! Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, μετά από την εκπόνηση σχετικής μελέτης, τμήμα του οδοστρώματος του υφιστάμενου οδικού δικτύου θα διαμορφωθεί για τον παραπάνω σκοπό.

5) Κάθε νέο οδικό δίκτυο που θα υλοποιείται, είτε αυτό είναι η ανάπλαση του υφιστάμενου δικτύου είτε η διάνοιξη νέων οδών, πάντα θα λαμβάνεται ως παράμετρος η κατασκευή λωρίδας ποδηλάτου ώστε στο πέρας όλων των έργων να διασφαλίζεται η συνέχεια των διαδρομών αλλά και η εν δυνάμει διαδημοτική σύνδεση με υφιστάμενα ή μελλοντικά δίκτυα.

6) Σε συνεργασία με τους Φίλους του Ποδηλάτου είναι δυνατή η σχεδίαση και η υλοποίηση ελκυστικών προγραμμάτων και επιμορφωτικών εκδηλώσεων σε όσο το δυνατόν περισσότερους κοινωνικούς φορείς της πόλης μας!!

Σας ευχαριστούμε πολύ,
Για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εκλογικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 6086402-3
www.vzorbas.gr

Categories: 
ΣυνημμένοΜέγεθος
Microsoft Office document icon Παρασκευή - Βασίλης Ζορμπάς.doc27 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι