Γλυφάδα - Ανεξάρτητη Δημοτική Κοινωνική Πρωτοβουλία

ΩΣ ΣΥΝΔΥΑΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ, ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΤΑΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΗΠΙΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

2. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ, ΘΑ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗ..ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ (ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 2006) ΕΧΕΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΛΕΤΗ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ.

3. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

4. Η ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ'' ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΔΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ..Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

5. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ.

6. ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΟΔΟΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ), ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ''

Categories: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι