Οδηγίες για το 5ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού

● Οι ομάδες θα βγούν με κλήρωση. Οι ομάδες θα είναι των τριών ατόμων εκτός κι αν η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη, οπότε θα φτιάξουμε μεγαλύτερες ομάδες.

● Φέτος “συλλέχθηκαν” 16 (προς το παρόν) ερωτήσεις-γρίφοι. Όπου δεν ζητάμε κάτι άλλο, σκοπός σας είναι να βρείτε το μέρος που περιγράφουμε και να φωτογραφηθείτε εκεί ή να κάνετε ότι σας έχουμε πει και να μας το αποδείξετε με την φωτογραφική σας(το πολύ 3 φωτογραφίες για κάθε γρίφο ή σημείο, μην ξεχνάτε ότι κάποιος πρέπει να τις δει όλες μετά).

●Μπορείτε να τερματίσετε (ακόμα και να συγκεντρώσετε τους περισσότερους πόντους) χωρίς να έχετε λύσει όλους τους γρίφους. Απλά βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και σας περιμένουν πολλοί έξτρα πόντοι...

● Δεν είναι αγώνας ταχύτητας. Χρόνος υπάρχει άπλετος και εμείς θα σας περιμένουμε όλους στον τερματισμό! Δεν θα κερδίσει ο γρηγορότερος και η σειρά τερματισμού δεν θα παίξει κανένα ρόλο. Αν κάποια ομάδα εγκαταλείψει, να μας ειδοποιήσει για να μην την αναζητούμε μετά.

● Μην ξεχνάτε ότι είναι παιχνίδι με σκοπό να περάσουμε μια όμορφη Κυριακή ποδηλατώντας, να γνωριστούμε και να κάνουμε πολύ πετάλι (στης πόλης μας το χάλι). Για τον λόγο αυτό η ασφάλεια μας μπαίνει πάνω απ' όλα. Ο καθένας λαμβάνει μέρος με δική του ευθύνη, παρόλα αυτά προσέχει και τους υπόλοιπους της ομάδας.

●Οι ομάδες παραδίδουν τις φωτογραφίες τους 5 ώρες μετά την έναρξη (λήξη παιχνιδιού), αν τα έχετε λύσει όλα πιο πριν μπορείτε να τερματίσετε και νωρίτερα. Στον τερματισμό κάθε ομάδα μας λέει και το όνομα που έχει επιλέξει.

● Οι βαθμοί δεν είναι ίδιοι για όλες τις ερωτήσεις, κυμαίνονται από 2 εώς 6 αναλόγως τον βαθμό δυσκολίας που κρίναμε ότι έχουν.

● Οι περισσότεροι γρίφοι αφορούν σημεία της πόλης. Δόθηκε σημασία στο να μην είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο, ώστε να είναι προσιτό σε όλους-ες.

● Την ώρα που εσείς τρέχετε πανικόβλητοι πέρα δώθε εμείς θα μπορούσαμε να πίνουμε τα καφεδάκια και τα φραπόγαλα μας σε παρακείμενη καφετέρια, παρ' όλα αυτά αποφασίσαμε να απαντάμε τις ερωτήσεις σας. “Περισσότερη δουλειά για μας, λιγότεροι βαθμοί για σας”. Κοινώς μας παίρνεις ένα τηλέφωνο(δες παρακάτω) και με τον αριθμό και κωδικό της ομάδας σας, σας δίνουμε μια πρόσθετη ένδειξη για τον γρίφο.
Προσοχή:
Η βοήθεια θα σας κοστίσει κάποιους από τους πόντους του γρίφου (1-5). Αν δεν λύσετε τελικώς τον γρίφο παρόλη την σημαντική βοήθεια μας, θα πέσετε στα μάτια μας, αλλά τουλάχιστον δεν θα χάσετε πόντους, οι πόντοι της βοήθειας αφαιρούνται μόνο αν βρείτε τον γρίφο.
Η βοήθεια είναι προκαθορισμένη για κάθε γρίφο, είναι ίδια για όλες τις ομάδες και ξεκινάει να δίνεται μια ώρα μετά την έναρξη του παιχνιδιού. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει πριν αρχίσετε τα τηλέφωνα.

●Επιτρέπεται να πάρετε πληροφορίες από γνωστούς και φίλους που δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι ή ακόμα και από το ίντερνετ.

● Το έπαθλο είναι συμβολικό οπότε μην περιμένετε μετάλλια, κύπελλα, σαμπάνιες και αιθέριες υπάρξεις για φωτογραφίες στον τερματισμό.

● Μετά τον τερματισμό φέτος θα πάτε σπίτια σας (ή όπου αλλού θέλετε, δεν θα μας δώσετε λογαριασμό), αλλά την επόμενη μέρα, δηλαδή Δευτέρα 29-10-2012 θα ακολουθήσει προβολή φωτογραφιών, απονομή βραβείων και δώρων και πολύ γέλιο στις 8:00μμ στους Φίλους του Ποδηλάτου (Επταχάλκου 3, μόλις 100 μέτρα από το σημείο εκκίνησης). Όσοι δεν έρθουν θα χάσουν.

●Καλά να περάσετε

Η απο-διοργανωτική επιτροπή

Υ.Γ: Τα σημαντικά σημεία, χωρίς τη σάλτσα δηλαδή, θα υπάρχουν και στο φάκελο που θα λάβετε όσοι διαγωνιστείτε.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι