αρχάρια ποδηλάτισσα...

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
stavou
Απών/απούσα

Καλησπέρα σε όλους...

Επειδή είμαι λίγο άσχετη ακόμα και ψάχνω μια σχάρα αυτ/του για το ποδηλατό μου θα ήθελα τη βοήθειά σας. Εδώ εσείς ξέρετε πολλά... ;))))

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ

Υγ. Πριν 1 βδομάδα είμουν Αμστερνταμ και Ουτρέχτη... ότι έχει γραφτεί εδω μέσα είναι όλα αλήθεια και κάτι παραπάνω!!! Πολύ τους ζήλεψα. Εχουμε πολύ όμορφη πόλη γιατί να μην μπορουμε να τη χαρούμε;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

sxara aftokinitou ksekinane apo 40 euro kai anebainoun
apla tha prepei na min exei idieterotites to aftokinito sou
opos gialini pisw porta i roda pisw(jeep)
apo pou eisai filenada?

vbrakes
Απών/απούσα

Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους τύπους σχάρας. Αυτή που με βόλεψε περισσότερο είναι αυτή που μπαίνει στον ουρανό του αυτοκινήτου. Νομίζω ότι είναι και η πιο φτηνή

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

Η σχάρα αυτή ? Παράξενο μου φαίνεται ! Φτηνή ναι. Πως όμως σηκώνεις το ποδήλατο εκεί πάνω ? Και πως το δένεις μετά? Αυτά βέβαια δεν ισχύουν αν είσαι 2 μέτρα και μπρατσωμένος.

stavou
Απών/απούσα

Efxaristw gia ta replay...
Athina meno, kentro, pio kentro de ginetai :p
swift exw de nomizw na exei kapoia idiaiterotita stin 5i porta...e?
genika fantazomai oti einai pio voliki aftou tou eidous i sxara giati oute mpratsaras eimai k sigoura oute dimetri gia sxara orofis xaxaxa...!!!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

xexe
apla logika tha xriasteis epipleon imantes gia na min sou fygei kana bike sto dromo:D

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Με τους ιμάντες που "πιάνουν" πάνω στο αυτοκίνητο - αφού σφίξεις / στερεώσεις καλά τη σχάρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι περισσεύει για το ίδιο το ποδήλατο. Επίσης κανα πανάκι για να μην ακουμπάνε πετάλια και λοιπά μεταλλικά μέρη και σου χαλάσουν την μπογιά. ΠΡΟΣΟΧΗ να δέσεις και τις ρόδες (να μην γυρίζουν σαν τρελλές).
Νομίζω από 35 ευρώ στο πράκτικερ βρίσκες (απλά πρέπει να την συναρμολογήσεις μόνος σου και να την βάλλεις πρώτη φορά πάλι μόνος σου - δεν είναι επιστήμη αλλά καλό θα ήταν να σου δείξει κάποιος την πρώτη φορά)

contact