ΚΟΚ Αν τον χτυπουσα εγω θα εφταιγα;

9 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
igno@podilates.gr
Απών/απούσα

Ασχετο ισως αυτο που θα πω αλλα εμένα με σημάδεψε.

Εχει κανά χρόνο ή 2 που είμαι 1η σε φανάρι επαρχιακής πόλης. Ανάβει πράσινο να φύγω και ξαφνικά ενώ ξεκινώ περνα σφήνα 1 ποδηλάτης και για δευτυρολεπτα δεν τον χτυπω.

Ερωτηση: Ποιος φταιει;
Υποψη οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα να δεις ποιος ερχεται εκατερωθεν.
Αν τον χτυπούσα, γιατι μιλαμε ισως και για κλασματα δευτερολεπτου, εγω θα εφταιγα;

Ευχαριστω αν απαντησει καποιος.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
diamond (χωρίς επαλήθευση)

Αγαπητη φιλη καλημερα,
Δυστηχως δεν δινεις πολλες λεπτομερειες γι αυτο που λες για να σου πω την γνωμη μου,δηλαδη ο ποδηλατης περασε σφηνα απο τα δεξια σου;
εσυ ηθελες να στριψεις δεξια;η ηθελες να πας ευθεια;
ο δρομος ηταν με δυο λωριδες κυκλοφοριας ανα κατευθυνση και μετα γινοταν μια λογω κατοικημενης περιοχης;
απο τους καθρεπτες του αυτ. ειχες οπτικο πεδιο ; δηλαδη ειχες ορατοτητα δεξια σου η αριστερα σου; απο τον εσωτερικο καθρεπτη μπορουσες να τον δεις;
σε παρακαλω αν μπορεις να θυμηθεις απαντησε στις παρακατω ερωτησεις για να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα το τι συνεβη τοτε.
Ευχαριστω πολυ,
Φιλικα
diamond

igno@podilates.gr
Απών/απούσα

Το θέμα είναι πολυ απλο΄.Ειμαι σε φαναρι διασταυρωσης.θα ελεγα οτι ο καθετος δρομος ειναι κυριας κυκλοφοριας και εγω ειμαι στον ας πουμε διαμεσο που θα διασχισει τη μεγαλη οδο.Περιμένω πράσινο και μόλις ανάβει περναει με ταχύτυτα ο ποδηλάτης ενώ εγω ηδη εχω αρχισει να παταω γκαζι κλπ.Αυτος περασε καθετα τη διαβαση χωρις οχι να ελεγξει ουτε καν να δει ή να σταματησει,εγω στο σημειο που ημουν δεν ειχα ορατοτητα για οτιδηποτε ουτε 10 μετρα αριστερα που ηρθε αυτος σαν σιφουνας.Υπηρχε γωνια με μαγαζι.
Η ερωτηση μου αφορα στο πως αποφυγεις μια μπαμ συγκρουση,
Επισης πως προβλεπεις κατι τετοιο.
ευχαριστω

Hercha
Απών/απούσα

ότι πρέπει να προσέχεις. Ο πατέρας μου ήταν οδηγός αστικών λεωφορείων στην Αθήνα για 35 χρόνια. Πότε δεν ξεκίναγε (αν ήταν πρώτος στο φανάρι) από πράσινο χωρίς να ελέγξει σαν να ήταν STOP. Έχει δει αμέτρητα ατυχήματα να γίνονται ακριβώς όπως πήγες να την πατήσεις.
Απλή συμβουλή, τρως καμιά κόρνα στο φανάρι, κανένα φάσκελο αλλά αποφεύγεις πολλά παρατράγουδα....

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

από ότι κατάλαβα παραβίασε κόκκινο ο ποδηλάτης οπότε δεν φέρνεις ευθύνη παρόλα αυτά θα συμφωνήσω ότι πρέπει να προσέχουμε για να αποφεύγουμε τέτοιου είδους συγκρούσεις

diamond (χωρίς επαλήθευση)

Το θεμα ειναι πολυ απλο επισης.ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ,γι αυτο και εγω θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες οτι προτιμοτερο ειναι να ακουσω μια κορνα παραπανω ,αντε και καμια φωνη παρα να γινει κατι δυσαρεστο(να φανταστειται παρομοιο περισττικο που μου συνεβη πριν απο κατι μηνες οταν ανεβηκα στην Αθηνα και ειχα παρει το αυτ. του πατερα μου και ημουν στην Πατησιων οπου και ειχα σταματησει λογω κοκκινου φαναριου , πιο συγκεκριμενα ηταν τοτε που αρχισαν να ισχυουν τα καινουργια μετρα του Κ.Ο.Κ λοιπον ειχα βαλει ταχυτητα να ξεκινησω το φαναρι ηταν πρασινο για τα αυτ. οταν ξαφνικα δυο κοπελες περασαν καθετα τον δρομο για να περασουν απεναντι και ξαφνικα τις ειδα πανω στο καπο του αυτ. μολις που ειχα ξεκινησει και βεβαια μολις το ειδα αυτο κοκκαλωσα το αυτ. και κοιταζα σαστισμενος για να καταλαβω τι εγινε,ολοι γυρω μου να φωναζουν {καλα δεν προσεχεις και ο αστυνομικος που ηταν παρων ''εμεινε'' και αυτος προσπαθοντας να καταλαβει τι συνεβη}.Απ τοτε πριν ξεκινησω απο φαναρι ειναι απο στενο ειναι περιμενω ενα δυο λεπτα και μετα ξεκιναω,γι αυτο λοιπον τον Κ.Ο.Κ πρεπει να τον σεβομαστε ολοι ειτε εχουμε αυτ. ειτε ποδηλατο ειτε ακομα και πεζοι.
Φιλικα,
Diamond

igno@podilates.gr
Απών/απούσα

Συμφωνώ,
δυστυχώς αυτά τα απρόβλεπτα συμβάντα είναι που μπορεί να αποδογυρίσουν τον κόσμο το δικό μας και του πεζού/ποδηλάτη.Μιλάω από την πλευρά του οδηγού αυτήν τη στιγμή. Γι αυτό καλύτερα να σε βρίζει ο πισω που βιάζεται πάντα ( αλλά να ξέρετε ότι είναι πασίγνωστα τα ανέκδοτα για αυτόν που είναι 2ος-3ος στο φανάρι και πατά επανειλημμένα κόρνα με το που ανάβει πράσινο) παρά να έχουμε απρόσμενες εξελίξεις.
Ευχαριστώ

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες είμαστε τόσο Ευσυνείδητοι οδηγοί που πατάμε κόρνα ακόμα και όταν είμαστε πρώτοι στο φανάρι

diamond (χωρίς επαλήθευση)

Γι αυτο προσεχω για να εχω που ελεγαν και οι πιο παλιοι...

contact