GorickeWerke Nippel &co - Που βρω διαφορα ανταλλακτικα;

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
blackshape
Απών/απούσα

Αυτο που χρειαζομαι ειναι να βρω διαφορα ανταλλακτικα για αυτο το ποδηλατο και καθως να επιδιορθωσω οσο μπορω με τη βοηθεια σας.
Φυσικα, ο σκοπος μου ειναι να γινει σιγα σιγα λογω χρηματων και οχι μια και εξω...
Ως τωρα εχω βαλει καινουρια ζαντολαστιχα και οτι αλλο χρειαζοταν για να γινει ευχρηστο.
Ενα απο τα βασικα μου προβληματα στην Αθηνα με αυτο το ποδηλατο ειναι οι ανηφορες. Καθε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη, για να μπει ενα γραναζι ακομα πισω.
Ευχαριστω.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
macgayver
Απών/απούσα

Αν ειναι διπλοσκελετο του 40-60 και οχι κατι αλλo παρε με να σε καθοδηγησω οσο μπορω .Υπαρχουν τα ΠΑΝΤΑ.
6977527ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ
Αρης

blackshape
Απών/απούσα

Σε λιγη ωρα θα βγαλω μερικες φωτογραφιες να ειναι πιο ευκολη η δουλεια....

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Αν το ποδήλατο είναι το γνωστό διπλοσκέλετο GORICKE, και το θέλεις για να κυκλοφορείς στην Αθήνα, με ότι συνεπάγετε αυτό, καλά φρένα, αντοχή σε πεζοδρόμια, κακοτεχνίες, ανηφόρες, κατηφόρες, ευελιξία κ.τ.λ σου λέω με σιγουριά ότι θα πετάξεις τα λεφτά σου.
Συγνώμη αν ακούγομαι κάθετος, αλλά αυτά τα ποδήλατα όσο όμορφα και αν είναι δεν είναι φτιαγμένα για την κίνηση μιας μεγαλούπολης σαν την Αθήνα. Για εμένα …. κράτησε τον χαρακτήρα του και μην του τον αλλάζεις, έτσι θα έχεις ένα όμορφο κλασσικό που θα το καμαρώνεις εσύ, και οι άλλοι που θα σε βλέπουν, πάντα όμως σε χαλαρές βόλτες .
Έχω δει ανά καιρούς να κυκλοφορούν κάποια διπλόσκέλετα ‘’φτιαγμένα’’ με περίεργα χρώματα, περίεργους τροχούς, αλλόκοτα τιμόνια, χωρείς φτερά κτλ … προσωπικά τα θεωρό άθλια και γελοία … Η απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και αναφέρομαι στα διπλοσκέλετα ποδήλατα.
Αν αποφασίσεις να μην το αλλοιώσεις ….και θέλεις να έχεις μεγαλύτερη ροπή στης ανηφόρες βάλτου ένα γρανάζι πίσω με 21 ή και 22, εφόσον ο μπροστά είναι ο γνωστός 46αρης. Και βέβαια υπάρχει και η λύση – με το ανάλογο κόστος -- να το φέρεις στα γερμανικά πρότυπα, TORPEDO 3 GANG .. κτλ, κτλ… βλέπε φώτο.
http://imageshack.us/photo/my-images/5/kgrhqnjke5b1yfberbo7d0m.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/685/kgrhqvh0e5dyns2qybo7lmk.jpg/

contact