Αναπαλαιωσεις "The Great Disaster". Guaranteed.

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

Προειδοποιηση: Πριν προχωρησετε παρακατω, παρακαλω παρτε τα καρδιοτονωτικα σας.

Δωσε στον ΑΣΧΕΤΟ τα καταλληλα εργαλεια, και παρακολουθησε ποσο ευκολα μπορει να καταστρεψει το συμπαν:
http://www.youtube.com/watch?v=s-BVBIUrNwg&feature=related
Το πραγματικο πανηγυρι αρχιζει στο 1:45 περιπου, οπου ο ΑΣΧΕΤΟΣ αρχιζει την αμμοβολη επι παντος επιστητου (τι αμμοβολη, πιο πολυ με πετροβολη μοιαζει αυτο), χωρις καν να μπει στον κοπο να λυσει δισκοβραχιονες, μεσαια τριβη, ρουλεμαν τιμονιου, φτερα κλπ. Εννοειται πως το μασκαρισμα ειναι μια εντελως περιττη και αχρηστη διαδικασια, και αποτελει αδικαιολογητο χασιμο χρονου. Αυτο φυσικα δεν ισχυει μονο για την αμμοβολη, αλλα ειναι γενικος και απαραβατος κανονας, που πρεπει να εφαρμοζεται και στη βαφη (εκει κυριως...).
Απο την αμμοβολη δεν γλυτωνει ουτε το παλιο Escort που βρισκεται ορθανοιχτο διπλα. Νομιζω αυτο λεγεται "παραπλευρες απωλειες".
Και φυσικα (τι πιο φυσικο;), μετα την αμμοβολη, ακολουθει το βαψιμο: "it gets two light coats of primer". Εε, μιλαμε για τελειοτητα.
Απο τη μια το γελιο της αρκουδας, αλλα απο την αλλη, παει το Humber...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

''Το πραγματικο πανηγυρι αρχιζει στο 1:45 περιπου, οπου ο ΑΣΧΕΤΟΣ αρχιζει την αμμοβολη επι παντος επιστητου (τι αμμοβολη, πιο πολυ με πετροβολη μοιαζει αυτο), χωρις καν να μπει στον κοπο να λυσει δισκοβραχιονες, μεσαια τριβη, ρουλεμαν τιμονιου, φτερα κλπ. ''

α!! μην το λες αφού μάσκαρε τα πετάλια στο βάψιμο.....είναι super.

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

αμαν αμαν αμαν αμαν.... ρε τον αθεόφοβο. Τι να πρωτοσχολιάσεις... Πάντως ευτυχώς που το πέρασε και δυο χέρια μετά, μην τον πουν και τσαπατσούλη.

Μια απορία όμως: γιατί δεν άνοιξε το γρασσαδόρο να βάλει κι εκεί το ακροφύσιο να "καθαρίσει" λίγο και τη μεσαία...;; Σα μύλος για πιπέρι θα γυρνούσε μετά!

τσ τσ τσ, μισές δουλειές...

κανόνισε τώρα να το δει ο Δημήτρης αυτό....

contact