Σε πλοίο με ποδήλατο σε σχαρα οροφής;

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
spartiatis
Απών/απούσα

Καλησπέρα , ξέρει κανείς αν πληρώνεις πιο ακριβά διόδια ή εισιτηρια σε πλοίο με ποδήλατο σε σχαρα οροφής;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

το εισητήριο διαφοροποιείται μόνο μεταξύ μεγάλου ή μικρού ΙΧ.

lefkal
Εικόνα lefkal
Απών/απούσα

Πρόσεξε το ύψος όμως, το ιδανικότερο είναι να ρωτήσεις την πλοιοκτήτρια εταιρία και να πας από τους πρώτους στο καράβι ώστε να μη σε βάλουν σε μέρος που υπάρχει περίπτωση να βρουν τα ποδήλατα.

spartiatis
Απών/απούσα

Ευχαριστω

tsovas
Εικόνα tsovas
Απών/απούσα

... εάν έχεις πομποδέκτη (πχ e-pass) και έχεις φορτωμένα δύο ποδήλατα μου έχει πει η εταιρεία ότι πρέπει να περνάς από υπάλληλο διότι διαφορετικά μπορεί να υπολογιστεί μεγαλύτερο μέγεθος αυτοκινήτου (από τα αυτόματα μηχανήματα - μπάρες) και να χρεωθείς στο e-pass διόδια μεγαλύτερου αυτοκινήτου.

spartiatis
Απών/απούσα

Σήμερα που πήγα να βγάλω εισιτήρια πλοίου , μου είπαν ότι αν ξεπεράσει το ύψος μαζί με τα ποδήλατα τα 2 μέτρα πληρώνω πιο ακριβά !! Καλά , αφού 1,80 περίπου ειναι το αμάξι πως γίνεται να έχει σύνολο 2 μέτρα!

lefkal
Εικόνα lefkal
Απών/απούσα

"Λογικό" είναι γιατί δε μπορείς να μπεις οπουδήποτε. Άλλη λύση αν δε θες να πληρώσεις έξτρα είναι πριν πας στο λιμάνι να ξεφορτώσεις τα ποδήλατα και να τα βάλουν μέσα οι συνεπιβάτες που θα έχεις στο αυτοκίνητο. Η μεταφορά του ποδηλάτου είναι δωρεάν άσε που κατά την επιβίβαση μόνο ο οδηγός επιτρέπεται να είναι μέσα στο αυτοκίνητο.