Απιστευτη εμπειρια- Τρακαρισμα

73 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Athws
Απών/απούσα

Wicca wrote:
Αν ο ταξιτζής είχε πρόθεση να αποβιβάσει πελάτη, θα έπρεπε να έχει ανάψει τα αλάρμ και να πάει κοντά στο πεζοδρόμιο.

αυτό είναι πολύ σημαντικό.
είναι ελάχιστοι οι ταξιτζήδες που ανάβουν τα αλάρμ.
Δεν είναι υποχρεωτικό αλλά θα έπρεπε να γίνει.

Ζωαρίστρια
Εικόνα Ζωαρίστρια
Απών/απούσα

strouf wrote:
Ζωαρίστρια wrote:
strouf wrote:
Σύμφωνα με τον ΚΟΚ, δεν δικαιούσαι να προσπερνάς από δεξιά. Έχε το υπ' όψην σου στην όποια επαφή σου με την ασφαλιστική...

hipsterokagkoura. Ευτυχώς που είσαι καλά σωματικά, γιατί διανοητικά, άστο δε το έχεις

Δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο της επιθετικότητας σου! Αν έχεις κάποιο επιχείρημα απέναντι σε ότι έγραψα, γράψε το στο θρέντ.
Χαρακτηρισμοί για το τι είναι ή τι εχει ο καθένας, δεν έχουν θέση εδώ.

Δεν αντιλαμβάνεσαι και πολλά ακομα. Το τι έχει θέση εδώ και τι όχι αστο να το κρινει το ίδιο το web εκτός και αν εισαι αυτοκλητος φορουμ-νομοθετης.

Αν η γυναικα που εβγαινε απο το ταξι ήταν η μανα σου και ήσουν δίπλα της και ενας πατημενος ποδηλατης χωρις φρενα επεφτε πανω της ή σχεδον πανω της, προσπερνώντας παράνομα και στο καπακι αρχιζε να βριζει και να κοιτάει που γρατσουνίστηκε το «μωρο» του όταν συνήλθε, χωρις να ρωτήσει πρώτα αν χτυπησε η γυναικα θα ηθελα να άκουγα κατα πόσο θα άφηνες τους χαρακτηρισμους κατα μέρος και πόσο ανώδυνοι θα ήταν.

Ναι, ναι ξερω ολοι με το Ευρωπαικο Δικαιο και την αβροτητα ανα χειρας κυκλοφορείτε στην Αθήνα.

Το να υποστηρίζει κανεις το λάθος επειδη ο παραβατης "είναι δικος μας" ειναι σα να κανεις τα γλυκα ματια σε τακτικες που κάποιοι, μαζί τους και εγώ, πάντα, μα πάντα θα πολέμαμε.

Και τι μου λέτε? Δεν αναψε αλαρμ ο ταξιτζης για να αποβιβάσει? Στη Μητροπολεως που ήταν και πήχτρα... Οοοοο Θεοί!! Πότε προσγειωθήκατε απο τον πλανητη σας στην Ελλάδα? αν ειναι πριν απο 2 μερες παει καλα, αλλίως ....

Παρεμπιπτόντως, συμφωνουσα μαζι σου στο οτι ειναι παρανομος.

Και παρεμπιπτόντως νο.2 πρόθεση μου δεν ειναι να χαρακτηρίσω τον άνθρωπο προσωπικα, δεν τον ξερω ουτε με αφορα. Την νοοτροπία μεμφομαι που όσο παει και θεριεύει.

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

Προφανώς δεν κατάλαβες τι έγραψα, προσπαθησε ξανά.
Είμα σίγουρος πως το web κρίνει και τα δικά σου πόστ όπως τα δικά μου.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

@Ζωαρ..κλπ : Ετσι από περιέργεια, επειδή δεν κατάλαβα: ο hipsterokagkouras ποιός είναι;; Ο Strouf που λέει τι λέει ο ΚΟΚ ή το παιδί που έπεσε πάνω στην ανοιχτή πόρτα του ταξί ;;

Wicca
Απών/απούσα

variemainapsa3wonoma wrote:
[...]Λιγο πριν φτασω στον προορισμο μου, καπου στο υψος της διασταυρωσης καπνικαρεα με μητροπολεως, ενω ολη η μητροπολεως ειναι πιχτρα στην κινηση, εγω συνεχιζω χαλαρος αναμεσα στα παρκαρισμενα και τα σταματημενα στην κινηση αμαξια. Η ταχυτητα μικρη, η προσοχη τεταμενη μην πεταχτει κανεις αναμεσα απο τα αμαξια γιατι ολα ηταν σταματημενα.. Στο υψος λοιπον που προανεφερα, πανω που παταω 2-3 δυνατες πεταλιες γτ ανοιγε η αποσταση σταματημενων και παρκαρισμενων, ανοιγει η πισω δεξια πορτα ενος ταξι πανω στο χερι μου το αριστερο το οποιο κρατουσε τη μανετα σφιχτα. Εγω με φορα εκσφενδονιζομαι στον τοιχο της alpha bank κ πεφτω με τον ωμο κ το κεφαλι στο εδαφος. 2 δευτερολεπτα αργοτερα αρχιζω τις παναγιες. Μωρη ταδε που αυτο και το αλλο και το ποδηλατο αξιζει τοσα χρηματα μου το διελυσες 2 μερες το εχω θα μου τοπληρωσεις κλπ κλπ κ το παραληρημα συνεχιζεται. Ερχονται 2 γυναικες πεζοι που ειδαν το ατυχημα κ τους σταματανε στην ακρη του δρομου ενω παραλληλα με ρωτανε αν θελω να σηκωθω (πολυ καλη πραξη παρεμπιπτοντως γτ οντως δεν ηθελα να σηκωθω αμεσως-ημουν χαμενος) και αν ειμαι καλα ενω παραλληλα βριζουν την γυναικα που βγηκε απο το ταξι και αρχισε να σταυροκοπιεται κ να με κοιταει λες κ βλεπει εναν νεκρο μπροστα της-τρομαγμενη. Αφου περασε καμποση ωρα κ σηκωθηκα, η (ηλικιωμενη) γυναικα μου εκμυστηρευτηκε οτι μολις ειχε ερθει απο επαρχιακη πολη και οτι εκει δεν μετακινουνται με ποδηλατο οποτε δεν το περιμενε (εγω σε φαση ελα ρε και σε ειχα να ερχεσαι απο ολλανδια μωρη βλαχαρα-το προσπερναμε το τελευταιο). Ο ταξιτζης απο την μερια του κλασσικος ελληναρας (βαριοταν να κανει ακρη να την αφησει οποτε ειπε να την αφησει στη μεση του δρομου)βγαινει κ αρχιζει ενα "να'ουμ' ρε παλικαρι εσυ εδω να πουμε εισαι μασιφ δε νιωθ'ς να'ουμ' εσεις ολη μερα ποδηλατο κανετε πατε χιλιομετρα. να κυρια μου δειτε εδω(λεει στην μαρτυρα) πιαστε, το παιδι ειναι τουμπανο.. τι να παθει? ολο μυες ειναι να'ουμ' κ ετσι κ αλλιως". Η μαρτυς η καλυτερη της ιστοριας (και η κορη της ακομα καλυτερη με το συμπαθειο) με φροντισε, πηρε αριθμο και ονοματα και κρατησε τον ταξιτζη κ την ηλικιωμενη κυρια εκει μεχρι να ερθουν να με παραλαβουν οι γονεις μου και να με πανε στο νοσοκομειο για τις καταλληλες εξετασεις.. εγω απο την αλλη ρωτησα το ονομα της κυριας, σε καποια φαση με πιανει μια μεγαλη ζαλαδα, καθομαι μετα ξανασηκωνομαι και συνεχιζω να μιλαω για το ποδηλατο κ να προσπαθω να δω αν εχει παθει κατι (κλασσικος μ****κας). ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ (την κυρια κ την ομορφη κορη της) ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΣΤΙΓΜΗ :)

Σου υπογραμμίζω αυτά που έγραψε το παιδί, (που για να τα γράφει και δημόσια σαφώς και μπορεί να τα αποδείξει), για να μην λες ότι παίρνουμε το μέρος του επειδή είναι και καλά "δικός " μας.

Κατεβαίνοντας την Μητροπόλεως, πόρτα ανοίγει δίπλα στο χέρι του. Άρα ήταν δίπλα στο ταξί ήδη, θα μπορούσε να είναι και πεζός, και μηχανή ο καθένας δηλαδή.
Ο ταξιτζής δεν έχει κάνει δεξιά ούτε και έχει ανάψει αλάρμ για να αποβιβάσει επιβάτη. Το κατεβάζει στην μέση του δρόμου.
Ο ταξιτζής δεν πήρε το παιδί να το πάει στο νοσοκομείο, όπως ΕΊΧΕ υποχρέωση να κάνει από την στιγμή που έγινε σύγκρουση με το δικό του όχημα, από δική του υπαιτιότητα, επειδή αποβίβασε επιβάτη στην μέση του δρόμου.

Το παιδί είχε τραυματισμό και ενδεχομένως ελαφριά διάσειση αφού έλεγε διάφορες μπούρδες μετά την πτώση του, κάτι που συνήθως συμβαίνει αν κάποιος χτυπήσει στο κεφάλι του.

Οι μάρτυρες ήταν εκείνοι που επικοινώνησαν και κάλεσαν τους γονείς του για να τον πάνε στο νοσοκομείο.

Που ακριβώς βλέπεις το λάθος λοιπόν στο να υποστηρίξουμε το παιδί που είχε το τροχαίο σε αυτή την περίπτωση; Δεν έχει τάχα δικαίωμα να βρίσκεται στον δρόμο, ή πόσο μάλλον να προσπερνάει ακινητοποιημένα αυτοκίνητα;

Ή έπρεπε να περιμένει στην ουρά σαν να οδηγούσε και ο ίδιος αυτοκίνητο;

Ναι ο ταξιτζής θα έπρεπε να έχει ανάψει αλάρμ αφού σκόπευε να αποβιβάσει επιβάτη. Και ο επιβάτης, να έχει ελέγξει τον δρόμο αφού σκόπευε να κατέβει πάνω στον δρόμο και όχι στο πεζοδρόμιο, αλλά εντάξει η γιαγιάκα είναι γιαγιάκα και δεν μπορούσε να αντιδράσει ή δεν έβλεπε ή το έχει χάσει λόγο ηλικίας.. Ο ταξιτζής τι ακριβώς έκανε για αυτό;

Ποια ακριβώς νοοτροπία μέμφεσαι;

Γιατί αν μη τι άλλο εγώ μέμφομαι την νοοτροπία που αρνείται να αναγνωρίσει τα ποδήλατα στον δρόμο, την νοοτροπία που τα αγνοεί γιατί δεν είναι τόσα πολλά όσο τα αυτοκίνητα, την νοοτροπία των "επαγγελματιών" οδηγών που θεωρούν τον δρόμο δικό τους, και πεδίο όπου μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν ανά πάσα στιγμή, και ενίοτε την νοοτροπία του έλα μωρέ δεν έγινε και τίποτα και αν ήθελε ο καγκουρας ο ποδηλάτης ας μην καθόταν δίπλα στο ταξί αφού έτσι είναι τα πράγματα στην Αθήνα και δεν αλλάζουν.

Ειδικά σε αυτό το τελευταίο εγώ είμαι εκείνη που παίρνω ανάποδες, γιατί τα πράγματα ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι έτσι, και επιτέλους θα πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να βρισκόμαστε στον δρόμο και ότι θα πρέπει οι άλλοι να μας προσέχουν, όπως προσέχουν και τις μηχανές που και αυτές τις χρησιμοποιεί ο κόσμος για να μην κάθεται να περιμένει στην ουρά όταν ο δρόμος είναι μποτιλιαρισμένος.

Voupalos
Απών/απούσα

Η Μητροπολεως ειναι μια λωριδα δρομος...
ως εκ τουτου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η προσπεραση! ποσο μαλλον απο δεξια...
ο φιλος ειναι πολυ τυχερος που δεν χτυπησε την γυναικα που εβγαινε απο το
ταξι γιατι θα ειχε σοβαρο προβλημα, απο τη στιγμη μαλιστα που δεν υπαρχει και ασφαλιστικη εταιρια να αποζημιωσει. Και κατι αλλο...
αν ο ταξιτζης ζητουσε αποζημιωση για πιθανες φθορες στο αυτοκινητο του,
ποιος εμπειρογνωμονας θα εκτιμουσε τη ζημια για λογαριασμο του ποδηλατη,
απο τη στιγμη που ειναι ανασφαλιστος? εεε?!

Ζωαρίστρια
Εικόνα Ζωαρίστρια
Απών/απούσα

Η Μητροπόλεως είναι μονόδρομος και μάλιστα στενός χωρίς διαμορφωμένους χώρους αποβίβασης,ίσως χαμηλά κόντα στον Χυτήρογλου να έχει ένα άνοιγμα. Ο ταξίτζης δεν άνοιξε αλαρμ, αλλά αυτός είναι και δεν αλλάζει. Χωνέψτε το!

Δεν αλλάζει γιατί δεν τον ελέγχει κανείς, γιατί δεν έχει παιδεία επαγγελματία οδηγού και ούτε θα αποκτήσει, όσο το μόνο που χρειάζεται για να βγει στους δρόμους είναι ένα δίπλωμα οδήγησης, πολλές φόρες κατα παραγγελία πληρώμενο χωρίς άλλου είδος συμπεριφορική εκπαίδευση οδηγική και κοινωνική. Ο ταξιτζης ζει και δρα σε μια χωρα που ότι δήλωσεις είσαι, όπως όλοι μας, δικό μας δημιουργημα είναι.

Ο ποδηλάτης που θεωρεί οτι πήρε ένα φιξάκι και αυτόματα η Αθήνα μεταμορφώθηκε σε N.Y. και η Μητροπόλεως σε 5th Avenue και πρόβλημα έχει και επικίνδυνος είναι, το ίδιο με τον ταξιτζή. Το πρόβλημα του πολλαπλασιάζεται δε όταν θεωρεί οτι λόγω ταχύτητας και μικρότερου όγκου είναι υπερανω του ΚΟΚ, υπερανω αποδεκτων κοινωνικων συμπεριφορών και καταλήγει η συμπεριφορά του να μην διαφέρει κατα το ελάχιστο απο το οποιοδήποτε καγκούρη με GLX και κομμένο μπουρι. Δε κάνει το μέσο τον άνθρωπο, ο άνθρωπος κάνει το μέσο.

Και ιδε ο ποδηλάτης:

“Στο υψος λοιπον που προανεφερα, πανω που παταω 2-3 δυνατες πεταλιες γτ ανοιγε η αποσταση σταματημενων και παρκαρισμενων” και προσπερνάει με ταχύτητα και χώρις φρένα απο δέξια, η τεταμένη προσόχη που είχε πριν μην τυχον ανοιξει καμια πόρτα ή πεταχτει κανενας πεζος πηγε περίπατο.

Και συνεχίζει «2 δευτερολεπτα αργοτερα αρχιζω τις παναγιες. Μωρη ταδε που αυτο και το αλλο και το ποδηλατο αξιζει τοσα χρηματα μου το διελυσες 2 μερες το εχω θα μου το πληρωσεις κλπ κλπ κ το παραληρημα συνεχιζεται.»

Ο δρόμος αξίζει σ’ αυτούς που τον χρησιμοποιούν με σεβασμό. Κανένας δε στον χρωστάει και κανένας δε θα στον δώσει επείδή καβάλησες ποδήλατο και θεωρείς εαυτό υπερκουλ και υπεράνω νόμου και πρέπει όλοι να υποκλιθούν στην υπεργαματοσύνη σου.

Ότι βλέπουν τα ματακια μου στους δρόμους απο γκαφάλια οδηγούς μηχανοκίνητων, λυπάμαι πραγματικά που το λέω, αλλά τελευταία τα βλέπω και απο ποδηλάτες που ίσως λόγω κρίσης παρκάραν τα κτήνη των 2000cc ++ και βγήκαν στους δρόμους με ανθρακονήματα, φιξακια, κουρσακια και παει κλαίγοντας...

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

μιά φορά στο γυμνάσιο (τόλμησα και) τα έβαλα με ένα συμμαθητή μεγαλύτερο, λύκειο πήγαινε, βούβαλος δίμετρος! δέ θυμάμαι πώς αλλα τα κατάφερα... και τον "κανόνισα"! τότε φώναξαν όλοι : "ρε σείς! ο ΧΧΧ κάρφωσε το μάτι του στη μπουνιά του ...πεταλιάρη"! (καλά...τότε δέν είχα ψευδώνυμο!).
Το μεταφέρω...για τις ανάγκες του θέματος: "ποδήλατο πάνω σε πόρτα ταξί"!*
Ειρήνη παίδες, όλοι μιά παρέα είμαστε, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, άλλωστε γι΄ αυτό τα ταξί είναι κίτρινα σά το μίσος! για να τα αποφεύγουμε! κήπ πένταλινγκ, εγουέι φρομ μπαντ τάξις! γουί άρ δε γκούντ μπόις! εκτός άν έχετε κάνοντειλ μπάντ μπόι!
* εναλλακτικότιτλος: "πόρτα ταξί ανοίγει μόνη της πάνω σε γκούντ μπόι"!

Ζωαρίστρια
Εικόνα Ζωαρίστρια
Απών/απούσα

Petaliaris wrote:
μιά φορά στο γυμνάσιο (τόλμησα και) τα έβαλα με ένα συμμαθητή μεγαλύτερο, λύκειο πήγαινε, βούβαλος δίμετρος! δέ θυμάμαι πώς αλλα τα κατάφερα... και τον "κανόνισα"! τότε φώναξαν όλοι : "ρε σείς! ο ΧΧΧ κάρφωσε το μάτι του στη μπουνιά του ...πεταλιάρη"! (καλά...τότε δέν είχα ψευδώνυμο!).
Το μεταφέρω...για τις ανάγκες του θέματος: "ποδήλατο πάνω σε πόρτα ταξί"!*
Ειρήνη παίδες, όλοι μιά παρέα είμαστε, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, άλλωστε γι΄ αυτό τα ταξί είναι κίτρινα σά το μίσος! για να τα αποφεύγουμε! κήπ πένταλινγκ, εγουέι φρομ μπαντ τάξις! γουί άρ δε γκούντ μπόις! εκτός άν έχετε κάνοντειλ μπάντ μπόι!
* εναλλακτικότιτλος: "πόρτα ταξί ανοίγει μόνη της πάνω σε γκούντ μπόι"!

Petaliari γιατί δέιχνεις, στο συγκεκριμένο post, Ειρηνιστής, Συμφιλιωτικός και Καλόκαρδος...Με συγκινούν αυτά

Σου αφιερώνω αυτό, νομίζω θα σ αρέσει:

—ξύλο είπε ό Μάνος αυτό γουστάρω ό τύπος έκανε μπροστά μισό βήμα κι αμόλησε μιά ροχάλα δίπλα στά παπούτσια του—άν είσαι μάγκας κολύμπα—πατώνω απάντησε ό Μάνος καί ξαφνικά τού χύμηξε καί τού ’ριξε μιά κουτουλιά κι άρχισε αμέσως μιά άγρια κλωτσοπατινάδα βρισιές κλωτσιές μπουνιές ροχάλες γονατιές καί ξεμαλλιάσματα κ’ εγώ πήγα νά βγάλω τ’ αμπέχωνο νά πλακωθώ μαζί τους—αλλά σέ μιά στροφή μέ πέταξε πίσω δυνατά ό Μάνος—φύγε από δώ ρέ Σπόρε.
Τήν καλλίτερη δουλειά τήν έκανε τό παιδοβούβαλο πού ’χε κάτι αρβύλες νούμερο 47 καί τούς γαμούσε στίς κλωτσιές καί τούς μπίσταγε μετά πάνω στό καπό καί τίς πόρτες. Ό αεροπόρος είχε ένα προσωπικό στυλάκι κάτι πρός καραγκιόζη κ’ έριχνε τίς κλωτσιές του σά μπουνιές καί τίς μπουνιές κλωτσιές κ’ έτσι τούς μπέρδευε μόνο ό Μπογκομόλετς χτύπαγε σωστά καθότι καί μποξέρ αλλά βαρέθηκε γρήγορα γιατί οί άλλοι δυό τού τήν πέφτανε στά γιούργια κι άτσαλα καί δέν τού ’βγαινε ή προπόνηση. Ό Μάνος χοροπηδούσε σά κατσίκι ανάμεσά τους κουφάλες θά πεθάνετε τούς άδειαζε μέ κουτουλιές τούς έβγαινε στήν πλάτη καί άνετος από κεί σβούριζε τίς γροθιές του στά νεφρά τους.

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα


χααα χα!! πολύ δυνατό το κειμενάκι! ευχαριστώ!όλοι Μάνοι είμαστε και μόνοι στην άτιμη την άσφαλτο...Ας γίνει το παράδειγμα του φίλου ένα μόνοιασμα που μόνο εμείς και "εμείς" το γνωρίζουμε, άλλωστε τί νόημα θα είχε η κοινότητα;!
Θα προσέχουμε όλοι, έτσι φίλοι μου;!!? θα αφιερώσω εντός ολίγου ένα βιντεάκι του Στήβ Γιατζόγλου!
(όταν πλακωνόμασταν έπαιζε ρόλο ο λόγος για τον οποίο πλακωνόσουνα, το κίνητρο! κι ας ήταν ο άλλος ..κτήνος! το μόνο σίγουρο στη "μάχη" είναι να μή σε νοιάξει άν θα φας ξύλο!)
Υ.Γ.στο 2:40, και για τη Τουρκία http://www.youtube.com/watch?v=9qWVmX3-mAw (Γιατζόγλου τρέλλα μέσα στη Τουρκία)
μτφ: " μή πάς για ποδήλατοοοοο! κι΄ άν ποδηλατήσεις...πρόσεξε μή φάς τα γόνατασσσσσσ"! (γκρήκ μάμα! )

Wicca
Απών/απούσα

Voupalos wrote:
Η Μητροπολεως ειναι μια λωριδα δρομος...
ως εκ τουτου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η προσπεραση! ποσο μαλλον απο δεξια...
ο φιλος ειναι πολυ τυχερος που δεν χτυπησε την γυναικα που εβγαινε απο το
ταξι γιατι θα ειχε σοβαρο προβλημα, απο τη στιγμη μαλιστα που δεν υπαρχει και ασφαλιστικη εταιρια να αποζημιωσει. Και κατι αλλο...
αν ο ταξιτζης ζητουσε αποζημιωση για πιθανες φθορες στο αυτοκινητο του,
ποιος εμπειρογνωμονας θα εκτιμουσε τη ζημια για λογαριασμο του ποδηλατη,
απο τη στιγμη που ειναι ανασφαλιστος? εεε?!

Εγώ για αυτό κυκλοφορώ μόνον με ποδήλατο πια. Για να έχω την ευχέρεια να μη στήνομαι στην ουρά στον μποτιλιαρισμένο μονόδρομο, για να έχω την ευχέρεια να μπορώ να μπω αριστερά στην Κηφισίας, που απαγορεύονται οι αριστερές στροφές για τα αυτοκίνητα ( πάω από τις διαβάσεις), για να έχω την ευχέρεια να μην πληρώνω τέλη και ασφάλεια, και βενζίνη, για να έχω την ευχέρεια να πηγαίνω στον προορισμό μου χωρίς να καθυστερώ και χωρίς να περιμένω το λεωφορείο, το ταξί, ή τρεις ώρες στα φανάρια και γιατί χωράω εκεί που δεν χωράνε ούτε οι μηχανές.

Για αυτό έχω ποδήλατο. Αν ήταν να έχω ποδήλατο για να πηγαίνω έτσι και αλλιώς πιο αργά και να κάθομαι πίσω από το λεωφορείο, στην δεξιά λωρίδα και να πηγαίνω με την ταχύτητα που πάει το λεωφορείο όταν ο δρόμος έχει πήξει από την Ηλιουπόλεως μέχρι το Σύνταγμα, τότε δεν θα έμπαινα στον κόπο να έχω ποδήλατο.

Το ποδήλατο δεν πιάνει τα 100 χαω, δεν έχει όγκο, δεν έχει τόνους λαμαρίνας, δεν μπορεί να λιώσει κάποιον κάτω από τις ρόδες του.. το ποδήλατο μου με εμένα πάνω καταλαμβάνει πλάτος 60 πόντων, ( ούτε και αυτούς.... 40 πόντους είναι το τιμόνι μου).... όπου χωράει να περάσει το τιμόνι μου χωράω να περάσω και εγώ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ εκμεταλλεύομαι και δεν σκοπεύω να το ακυρώσω γιατί ο ΚΟΚ όταν μιλάει για μονόδρομους αναφέρεται μόνον σε μηχανοκίνητα και μεγάλου κυβισμού οχήματα και με αυτή την λογική απαγορεύει τις προσπεράσεις.

Τα υπόλοιπα περί πολύ γρήγορων ποδηλατών τα ακούω βερεσέ. Όλη η ταχύτητα που έχουν τα ποδήλατα, έγκειται στην ευελιξία τους. Αν την ακυρώσεις αυτή τότε παίρνεις μηχανή και είσαι κομπλέ.

variemainapsa3wonoma
Απών/απούσα

στο κατω κατω γιατι να μην εχω την αμαξαρα μου? εχω ενα βιταρα παλαιο.. για ποιο λογο δεν το βγαζω? δεν εχω τα χρηματα για βενζινη? ξερετε ποση ωρα πηρε στον πατερα μου να κατεβει να με μαζεψει με το αμαξι? πανω απο μιση ωρα.. εγω ωστοσο απο ζωγραφου ημουν μοναστηρακι στα 10 λεπτα!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΥ ΖΩΑΡΙΤΑΔΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΧΙΠΣΤΕΡΟΚΑΓΚΟΥΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΗ (φανταζομαι το εβγαλες αυτο απο το οτι καβαλουσα φιξακι προφανως και φανταζεσαι καναν αναρχοκαγκουρα με σκουλαρικια, ενα τσιγαριλικι στο χερι, φουτερ με τον τσε γκεβαρα και σκισμενο παντελονι που χρησιμοποιει το ποδηλατο να βρει καμια γκομενα),
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΔΛΔ ΤΙ? ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ "ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ? ΩΡΑΙΑ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΝ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!)

οποτε αγαπητη προσπαθησε να μιλας με λιγο καλυτερο τροπο γιατι ουτε με ξερεις αλλα ουτε εχει καποιο νοημα αυτο που λες.
ειναι σαν να λες οτι επειδη η χρυση αυγη ειναι στη βουλη οτι θα πρεπει να υπαρχει φασισμος στην ελλαδα! δεν εχει κανενα μα κανενα λογικο συλλογισμο το οτι επειδη οι ταξιτζηδες ειναι ετσι, εμεις θα πρεπει να πραττουμε αναλογως. Δεν θα επρεπε κ οι ταξιτζηδες εφοσον εμεις ειμαστε ετσι να πραττουν αυτοι αναλογως!?

δευτερον εχω ενα φρενο και μαλιστα το μπροστινο πολυ καλα ρυθμισμενο με αποτελεσμα να εχω αμεσο σταματημα. δεν λεω οτι σταματαει σαν το mountain που εχει υδραυλικα δισκοφρενα και 2.25 ανοιγμα στα λαστιχα. ωστοσο οταν χρειαστει αμεσο σταματημα, το εχω δοκιμασει και γινεται.

τριτον πες μου εσυ οτι δεν εχεις περασει ποτε σε κινηση απο δεξια να ερθω να σ πω οτι μ λες ψεματα.. αλλα ετσι ειναι.. μεσα στο φορουμ ειμαστε παναγιες και τελειες, αφου προφανως δεν φαινεται τι κανουμε εκτος.

τεταρτον οπως βλεπετε δεν αναφερομαι σε κανεναν αλλο επειδη δεχομαι ολες τις αποψεις του καθενος. αλλα δεν μπορω να δεχτω να με βριζουν για κατι που επειδη ετσι ειναι, κ ας ειναι λαθος, θα πρεπει να το παιρνουμε ως σωστο κ εγω δεν το παιρνω ως δεδομενο.

end of story με τις μπουρδες που ακουσα εδω μεσα

teofril
Εικόνα teofril
Απών/απούσα

Προτείνω να βγούμε μία μέρα όλο το forum και να πηγαίνουμε σε μονόδρομο όπως η Μητροπόλεως, καλή ώρα, ο ένας πίσω από τον άλλον και να μην αφήνουμε να μας προσπεράσουν...

Νομίζω το είχε κάνει κάποτε κάποιος με μηχανές.

Voupalos
Απών/απούσα

Wicca λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα οποιος χρησιμοποιει το
οδικο δικτυο οφειλει να ακολουθει τον ΚΟΚ... και ο ΚΟΚ δεν κανει διαχωρισμο σε "μεγαλα-μικρα" με πολλα η λιγα κυβικα οχηματα.
Αν απο το κειμενο σου αφαιρεσεις τη λεξη "ποδηλατο" πολυ ευκολα θα
μπορουσε να συμπερανει καποιος οτι πιθανον να αναφερεσαι σε μετακινηση
με "παπακι", το οποιο επισεις στριβει και χωραει εκει που χωραει-στριβει και το ποδηλατο σου.. μπορει το ποδηλατο να μην πιανει τα 100, να μην εχει ογκο, λαμαρινες και ολα αυτα που λες, αυτο ομως δεν σημαινει οτι αν χτυπησεις ενα παιδακι με τα 40 χιλιομετρα που πιανει το ποδηλατο σου δεν θα του προκαλεσεις τραυματισμο!
και στην τελικη αν θελεις να σε σεβονται ως
οντοτητα με δικαιωματα στους δρομους θα πρεπει να σεβεσαι και συ τους γυρω σου, το να στριβεις εκει που απαγορευεται η το να περνας ερυθρους σηματοδοτες γιατι σε καθυστερουν, δεν αποτελει πλεονεκτημα του ποδηλατου, αλλα κακη συμπεριφορα, αδιαφορια και ελειψη παιδιας του αναβατη του...

Wicca
Απών/απούσα

Voupalos wrote:
Wicca λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα οποιος χρησιμοποιει το
οδικο δικτυο οφειλει να ακολουθει τον ΚΟΚ... και ο ΚΟΚ δεν κανει διαχωρισμο σε "μεγαλα-μικρα" με πολλα η λιγα κυβικα οχηματα.
Αν απο το κειμενο σου αφαιρεσεις τη λεξη "ποδηλατο" πολυ ευκολα θα
μπορουσε να συμπερανει καποιος οτι πιθανον να αναφερεσαι σε μετακινηση
με "παπακι", το οποιο επισεις στριβει και χωραει εκει που χωραει-στριβει και το ποδηλατο σου.. μπορει το ποδηλατο να μην πιανει τα 100, να μην εχει ογκο, λαμαρινες και ολα αυτα που λες, αυτο ομως δεν σημαινει οτι αν χτυπησεις ενα παιδακι με τα 40 χιλιομετρα που πιανει το ποδηλατο σου δεν θα του προκαλεσεις τραυματισμο!
και στην τελικη αν θελεις να σε σεβονται ως
οντοτητα με δικαιωματα στους δρομους θα πρεπει να σεβεσαι και συ τους γυρω σου, το να στριβεις εκει που απαγορευεται η το να περνας ερυθρους σηματοδοτες γιατι σε καθυστερουν, δεν αποτελει πλεονεκτημα του ποδηλατου, αλλα κακη συμπεριφορα, αδιαφορια και ελειψη παιδιας του αναβατη του...

Μπράβο.. έχεις ταλέντο να παραφράζεις αυτά που γράφω. Όποιος δεν περιμένει δηλαδή στην ουρά πίσω από το λεωφορείο, εξ ορισμού κατά την γνώμη σου πιστολιάζει και κόκκινα. Όποιος δε, εκμεταλλεύεται την ευελιξία του προσφέρει το ποδήλατο του, είναι παράνομος και ασεβής και ενίοτε υποψήφιος παιδοκτόνος..
Αλήθεια για πες μου το τελευταίο περιστατικό τραυματισμού παιδακίου από ποδηλάτη.. Για να το αναφέρεις θα έχουν συμβεί πολλά ( που για κάποιο μυστήριο λόγο τόσο καιρό που ασχολούμαι με τον σύλλογο SOS Τροχαία δεν έτυχε να τα μάθω).

Άσε την κινδυνολογία ρε φίλε. Το ποιοι δημιουργούν προυποθέσεις απόλυτης οδικής ανασφάλειας ( νέος όρος) είναι γνωστό.. Και να είσαι σίγουρος ότι σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται οι ποδηλάτες..

to
Εικόνα to
Απών/απούσα

Δεν πρέπει να πετάμε πράγματα στον δρόμο. Εκτός αν κρατάω για παράδειγμα ένα ψίχουλο και το πετάξω. Γιατί ένα ψίχουλο είναι μικρό και δεν λερώνει τον δρόμο. Μάλιστα μπορεί να το φάει και κανένα μικρό ζωάκι.

Χαζομάρες ε; Αν αντικαταστήσω το ψίχουλο με πυρηνικά απόβλητα τότε είναι προφανές ότι λέω χαζομάρες.

Voupalos
Απών/απούσα

Δηλαδη αυτος που δεν περιμενει τρεις ωρες στα φαναρια -οπως λες- ποια
μαγικη κινηση κανει, εκτος του να πιστολιασει τα κοκκινα?!
αυτος που στριβει εκει που απαγορευεται? προφανος δεν ειναι παρανομος...
το οτι εχουν γινει περιστατικα τα οποια δεν εχουν καταγραφει, αφενος
γιατι δεν εμπλεκεται ασφαλιστικη εταιρια αφετερου γιατι μεσω αστυνομιας
πρεπει να γινουν οι σχετικες μηνυσεις, που σε παμπολες περιπτωσεις δεν γινονται, εσενα σε καθησυχαζει οτι δεν εχει συμβει το παραμικρο!!
εκτος και αν τα στατιστικα στοιχεια τα παιρνεις απο αλλου...
Μαλλον ζεις σε ενα μαγικο ουτοπικο κοσμο οπου ολα βαινουν καλως, αλλιως δεν εξηγουνται αυτα που γραφεις, αληθεια ποτε πηγες τελευταια φορα στην παραλια του Π. Φαληρου? ξερεις, εκει που κανει τη βολτα του ο κοσμος, να δεις ποοοοσοι "ευσεβεις" ποδηλατες αδιαφορουν για τους παντες γυρω τους και κινουνται επικινδυνα αναμεσα στον κοσμο? αν δεν κανω λαθος το πεζοδρομιο ειναι για αποκλειστικη χρηση απο πεζους! η οχι? παρολα αυτα υπαρχουν μεχρι και νοικιαρικα ποδηλατα!!! Καθε Κυριακη βλεπω ποδηλατες να κινουνται στον πεζοδρομο της Δ. Αεροπαγιτου αναμεσα στον κοσμο (πιχτρα) σαν να μην συμβαινει τιποτα!!! Ελλας το μεγαλειο σου...
Εσυ ομως που κανεις ποδηλατο και δεν τα βλεπεις αυτα?

Wicca
Απών/απούσα

Voupalos wrote:
Δηλαδη αυτος που δεν περιμενει τρεις ωρες στα φαναρια -οπως λες- ποια
μαγικη κινηση κανει, εκτος του να πιστολιασει τα κοκκινα?!
αυτος που στριβει εκει που απαγορευεται? προφανος δεν ειναι παρανομος...
το οτι εχουν γινει περιστατικα τα οποια δεν εχουν καταγραφει, αφενος
γιατι δεν εμπλεκεται ασφαλιστικη εταιρια αφετερου γιατι μεσω αστυνομιας
πρεπει να γινουν οι σχετικες μηνυσεις, που σε παμπολες περιπτωσεις δεν γινονται, εσενα σε καθησυχαζει οτι δεν εχει συμβει το παραμικρο!!
εκτος και αν τα στατιστικα στοιχεια τα παιρνεις απο αλλου...
Μαλλον ζεις σε ενα μαγικο ουτοπικο κοσμο οπου ολα βαινουν καλως, αλλιως δεν εξηγουνται αυτα που γραφεις, αληθεια ποτε πηγες τελευταια φορα στην παραλια του Π. Φαληρου? ξερεις, εκει που κανει τη βολτα του ο κοσμος, να δεις ποοοοσοι "ευσεβεις" ποδηλατες αδιαφορουν για τους παντες γυρω τους και κινουνται επικινδυνα αναμεσα στον κοσμο? αν δεν κανω λαθος το πεζοδρομιο ειναι για αποκλειστικη χρηση απο πεζους! η οχι? παρολα αυτα υπαρχουν μεχρι και νοικιαρικα ποδηλατα!!! Καθε Κυριακη βλεπω ποδηλατες να κινουνται στον πεζοδρομο της Δ. Αεροπαγιτου αναμεσα στον κοσμο (πιχτρα) σαν να μην συμβαινει τιποτα!!! Ελλας το μεγαλειο σου...
Εσυ ομως που κανεις ποδηλατο και δεν τα βλεπεις αυτα?

Τι καλά! Θα τρώω μεσημεριανό και θα απαντάω σε μαλακίες.
Φαίνεται ότι δεν έχεις μπλέξει ποτέ σε μποτιλιάρισμα για να τα λες αυτά. Για ανέβα κανένα μεσημεράκι στην Φρατζή και την επέκταση της τη Μπακνανά από την Συγγρού προς τον Άγιο Ιωάννη. Έχει 4 φανάρια και η ουρά αυτοκινήτων ξεκινάει από την Συγγρού και φτάνει μέχρι τον Άγιο Ιωάννη. Στα αλήθεια πιστεύεις ότι εγώ θα έπρεπε να ακολουθήσω τον ΚΟΚ αυτοκινήτων και να περιμένω πίσω από το τελευταίο αυτοκίνητο που βρίσκεται στην Συγγρου και να μην μπω ανάμεσα για να φτάσω πρώτη στο φανάρι 800 μέτρα πιο πάνω; Για αυτό το πήρα το ποδήλατο; Για να κάθομαι πίσω από το τελευταίο αυτοκίνητο;

Αλλά πάμε σε άλλο παράδειγμα. Για ανέβα την Κηφισίας μέχρι το φανάρι της Ν. Ερυθραίας. Εκεί δεν μεσολαβεί παρά μόνον ένα φανάρι. Στα αλήθεια εσύ τι πιστεύει;. Ότι θα περιμένω πίσω από το τελευταίο αυτοκίνητο στο ύψος της Κηφισιάς, για να φτάσω με την ταχύτητα που ανεβαίνουν τα αυτοκίνητα στο φανάρι της Ν. Ερυθραίας μετά από μισή ώρα ή τρία τέταρτα περίπου;; ( γιατί τόσο κάνουν σε ώρες αιχμής για να διασχίσουν τα δύο τρία χιλιόμετρα που μεσολαβούν ).

Και όχι αγαπητέ μου δεν πιστολιάζω τα φανάρια. Αλλά επειδή έχω ποδήλατο δεν κάθομαι να πίσω από το τελευταίο αυτοκίνητο να περιμένω. Αν ήθελα να περιμένω και να μην περνάω μπροστά μέχρι το φανάρι, τότε ξέρω να πάρω και δικό μου αυτοκίνητο και να πάω να στηθώ εκεί στην ουρά να περιμένω, με την μηχανή στο ρελαντί, για να συμβάλω και εγώ στο νέφος ΒΠ.

Είδες που ερμηνεύεις κατά το δοκούν αυτά που σου λέω; Ή λογική σου είναι ότι όποιος δεν κάθεται σαν τον μαλάκα να περιμένει, πιστολιάζει εξ ορισμού και τα φανάρια, κάτι το οποίο εγώ προσωπικά δεν κάνω ποτέ, για λόγους αρχής.

Δεν πάω στην παραλία του Π. Φαλήρου, αλλά όσες φορές πάω στην Παραλιακή δεν πάω από τους πεζόδρομους κιόλας. Για αυτό υπάρχει η δεξιά λωρίδα της Παραλιακής για να κινούνται τα πιο αργά οχήματα και επειδή έχω το δικαίωμα να την χρησιμοποιώ, κάθομαι στην μέση της δεξιάς λωρίδας. Όποιος γουστάρει να κάνει προσπέραση, αφού έχει άλλες τρεις στα αριστερά για να το κάνει αυτό. Και φροντίζω να το κάνει όπως πρέπει, δηλαδή να αλλάξει λωρίδα και όχι να του αφήσω τα τρία τέταρτα της δεξιάς λωρίδας, ( λες και δεν πληρώνω και εγώ για την χρήση του δρόμου),για να με στριμώξει στα δεξιά και κυριολεκτικά να περάσει από πάνω μου.

Καλά κάνουν και κινούνται ποδηλάτες στον Πεζόδρομο της Διονυσίου Αεροπαγήτου. Δεν θα έπρεπε να σε ενοχλούν αυτοί, αλλά θα έπρεπε να σε ενοχλεί:

1/ Τα μηχανάκια που μπαίνουν στον πεζόδρομο και τον ανεβαίνουν πατημένα.
2/ Τα πούλμαν που βρίσκονται στο πάνω μέρος του πεζόδρομου και κάνουν μανούβρες μες στον κόσμο
3/ Οι αστυνομικοί ΔΙΑΣ που μπαίνουν με τις μηχανές δυο δυο σαν τους Χιώτες και τον περνάνε πατημένοι, ακόμα και το βράδυ,
4/ Το απορριμματοφόρο που μπαίνει να μαζέψει τα σκουπίδια στις 7 το απόγευμα όταν ο πεζόδρομος είναι πήχτρα στον κόσμο.

Αλήθεια από ποιον έχει μεγαλύτερο κίνδυνο ένας πεζός; Από το πούλμαν και το απορριμματοφόρο που κάνει μανούβρες ή από εμένα που ανεβαίνω με 8 χιλ την ώρα την ανηφόρα στο λιθόστρωτο;;;

Πάντως αναρωτιέμαι τι κάνεις σε ποδηλατική σελίδα όταν η άποψη σου είναι η εξής:

Τα πεζοδρόμια και οι πεζόδρομοι είναι για τους πεζούς. Οι δρόμοι είναι για τα αυτοκίνητα και τα ποδήλατα επιτρέπεται να κινηθούν εκεί που δεν κινούνται πεζοί και αυτοκίνητα, κατά προτίμηση όπως κινούνται τα αυτοκίνητα.

Τελικά όμως ίσως να έχεις και δίκιο μωρέ...

Είμαι εντελώς παράνομη και ασεβής με το ποδήλατο. Αποφάσισα να το γυρίσω. Μπορείς να μου κάνεις δώρο ένα Cayenne σε παρακαλώ. Θέλω να εμβαθύνω στην αυτοκινητική νομιμότητα και αν είναι να το κάνω αυτό, θέλω να το κάνω όμως αλά Ελληνικά.

...

Να το βρω σε παρακαλώ αύριο έξω από την πόρτα μου, κομπλέ με τα χαρτιά του.

Wicca
Απών/απούσα

Και με τέτοιες απόψεις:

Voupalos wrote:
Δηλαδη αυτος που δεν περιμενει τρεις ωρες στα φαναρια -οπως λες- ποια
μαγικη κινηση κανει, εκτος του να πιστολιασει τα κοκκινα?!
αυτος που στριβει εκει που απαγορευεται? προφανος δεν ειναι παρανομος...
το οτι εχουν γινει περιστατικα τα οποια δεν εχουν καταγραφει, αφενος
γιατι δεν εμπλεκεται ασφαλιστικη εταιρια αφετερου γιατι μεσω αστυνομιας
πρεπει να γινουν οι σχετικες μηνυσεις, που σε παμπολες περιπτωσεις δεν γινονται, εσενα σε καθησυχαζει οτι δεν εχει συμβει το παραμικρο!!
εκτος και αν τα στατιστικα στοιχεια τα παιρνεις απο αλλου...
Μαλλον ζεις σε ενα μαγικο ουτοπικο κοσμο οπου ολα βαινουν καλως, αλλιως δεν εξηγουνται αυτα που γραφεις, αληθεια ποτε πηγες τελευταια φορα στην παραλια του Π. Φαληρου? ξερεις, εκει που κανει τη βολτα του ο κοσμος, να δεις ποοοοσοι "ευσεβεις" ποδηλατες αδιαφορουν για τους παντες γυρω τους και κινουνται επικινδυνα αναμεσα στον κοσμο? αν δεν κανω λαθος το πεζοδρομιο ειναι για αποκλειστικη χρηση απο πεζους! η οχι? παρολα αυτα υπαρχουν μεχρι και νοικιαρικα ποδηλατα!!! Καθε Κυριακη βλεπω ποδηλατες να κινουνται στον πεζοδρομο της Δ. Αεροπαγιτου αναμεσα στον κοσμο (πιχτρα) σαν να μην συμβαινει τιποτα!!! Ελλας το μεγαλειο σου...
Εσυ ομως που κανεις ποδηλατο και δεν τα βλεπεις αυτα?

Έχουμε τις αυταπάτες ότι θα προωθηθεί και θα γίνει δημοφιλής η ποδηλασία στην Ελλάδα..
Το παιδί εδώ από πάνω θεωρεί εξ ορισμού τους ποδηλάτες παράνομους, δεν θα έπρεπε να υφίστανται στον δρόμο, γιατί οι "κανόνες" ΔΕΝ πρέπει να αλλάξουν κατά την γνώμη του, και ως εκ τούτου ο "σούπερ" ελληνικός ΚΟΚ. ( αυτός ο "τοοοσο" καλοφτιαγμένος υπέρ της αυτοκινητικής μετακίνησης) θα πρέπει να παραμείνει ο ίδιο εις αεί, ή δε ποδηλάτες να κάτσουν στα σπίτια τους, γιατί τα πεζοδρόμια και οι πεζόδρομοι είναι για τους πεζούς και οι δρόμοι για τα αυτοκίνητα και τις μηχανές. Γκε γκε ανόητοι που τολμάτε να βγαίνετε στον δρόμο με τα ποδήλατα σας..

Χα χα χα.. μαλάκα τι διαβάζω μεσημεριάτικα...

Marinhs
Εικόνα Marinhs
Απών/απούσα

Wicca wrote:
Χα χα χα.. μαλάκα τι διαβάζω μεσημεριάτικα...

Γαμησε τα μαλάκα!!!

Voupalos
Απών/απούσα

... καταλαβαινεις επιτελους τι λες?!
θα μας τρελανεις τελειως? αμφιβαλεις οτι τα πεζοδρομια και οι πεζοδρομοι ειναι για τους πεζους?! μα ποση μακακια σας δερνει ορισμενους?!!
και ποιος σου ειπε οτι εχεις δικαιωμα να κινεισαι στο μεσο της δεξιας λωριδας?!! ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να εισαι στην ακρη της δεξιας λωριδας.

τα μηχανακια που τα ειδες να ανεβοκατεβαινουν πατημενα στη Δ.Αεροπαγιτου?

οι "ΔΙΑΣ" εχεις παρει χαμπαρι οτι ανηκουν στο δυναμικο της ΕΛ.ΑΣ?!!
και εχουν δικαιωμα να κινουνται παντου?

σε ενοχλησαν τα σκουπιδιαρικα που μπαινουν σε πεζοδρομο για να σε ξεβρωμισουν?!

εγω παλι αναρωτιεμαι εσυ τι κανεις σε ποδηλατικη σελιδα οταν δεν ξερεις ουτε τις βασικες σου υποχρεωσεις οταν κινεισαι σε δημοσιους δρομους....

και δεν βλεπεις που δεν μπορεις ουτε με ποδηλατο να κινηθεις σωστα,
θες και καγιεν τρομαρα σου...

αν θες παντως κανε μια χαρη σε ολη την ποδηλατικη κοινοτητα και απαλαξε την απο την παρουσια σου...

γιατι ειναι τραγικο να αντιμετωπιζεται καθε ποδηλατης απο ενα μεγαλο κομματι της κοινωνιας ως "κακοποιος" μονο και μονο γιατι ο κοσμος εχει πικρη εμπειρια απο ατομα σαν και του λογου σου...

φιλικα παντα....

Wicca
Απών/απούσα

Ας σου απαντήσει κανένας άλλος γιατί δεν σκοπεύω να απαντώ εις αεί στις ηλιθιότητες που λες εδώ.

Voupalos
Απών/απούσα

γιατι εκτος απο μπουρδολογιες και θεωριες του (....) δεν απαντησες
και σε τιποτα.

Wicca
Απών/απούσα

Voupalos wrote:
γιατι εκτος απο μπουρδολογιες και θεωριες του (....) δεν απαντησες
και σε τιποτα.

Στο δρόμο όποτε θες και θα δούμε ποιος μιλάει για θεωρίες του κώλου.

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Μυρίζομαι άγρια κόντρα...

Ωραία λοιπόν, κατάβαση τη Μητροπόλεως.

Και φέρνω και το ταξί του γείτονά μου...

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

http://www.wordreference.com/gren/%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%B5%CE%AF

νύν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων!
mousico dialima apo ena ....pathiari didimo, poli antra, kani ke tantra!
http://www.youtube.com/watch?v=F3vCB3YBMUo
φερτε μου ταρίφες! τί να κάνουν κι αυτοί ρε παιδιά! θα σε βάλω δώδεκα ώρες σε ένα λαμαρινόκουτο να ακούς τα πάντα όλα και θα σου δώσω ένα κοσάρικο!
ήμαρτον, όχι άλλη μιζέρια! διαφημίσεις! άμα θέλετε να βρίσετε ο ένας τον άλλον κατ΄ αρχήν σας παρακαλώ να είστε ορθογράφοι!

ραντεβού στη "ποδηλατική και αντιποδηλατική" συμπεριφορά, ήρθεν η ώρα νομίζω...

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα
Wicca
Απών/απούσα

Petaliaris wrote:
http://www.mama365.gr/8755/tantriko-sex-sta-vhmata-ths-apolafshs.html

http://www.podilates.gr/node/31545[/quote]

Κοίτα.. αν δεν ήσουν κότα λυράτη θα έλεγες αυτό που θες να πεις ευθέως και όχι με υπονοούμενα. Συνέχισε να μου την πέφτεις σε αυτό το θέμα που άνοιξες και θα σου πω που θα πάει και αυτό και εσύ.

Athws
Απών/απούσα

κλασικό fallacy κυρά Γουίκα,
προσπάθησες να ενισχύσεις το δυνατό σου point προσθέτοντας ανοησίες

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Nόμιζες ότι το τρακάρισμα ήταν η απίστευτη εμπειρία ε;