On the bright side... Για να μη λέμε μόνο τα στραβά!

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Shirayuki
Εικόνα Shirayuki
Απών/απούσα

Είχε ξεκινήσει να βρέχει κι επειδή δεν είχα ομπρέλα ανέβηκα στον ποδηλατόδρομο να περπατήσω μέχρι τον προορισμό μου για να γλυτώσω λίγη βροχή από τα δέντρα δεξιά και αριστερά του.

Ξαφνικά άρχισα να ακούω έναν πολύ γλυκό ήχο "γκλιν-γκλιν", τον απολάμβανα και άργησα να καταλάβω ότι αυτό που άκουγα ήταν το γνωστό κουδουνάκι (). Έκανα στην άκρη και ζήτησα συγγνώμη. Μεσήλικας σε ποδηλατάκι, χαμογέλασε και πολύ ευγενικά είπε πως δεν πειράζει.

Έχετε παρόμοιες μικρές (ή και μεγάλες) ιστορίες να μοιραστείτε;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Είμαι σε ποδήλατο, ποδηλατώ αργά στον προορισμό μου, κάπου στην πορεία περπατά ανέμελη νεαρά κι εγώ ακολουθώ απολαμβάνοντας χωρίς να πατώ κανένα κουδούνι. Κάποια στιγμή εκείνη το καταλαβαίνει και γυρνά, εγώ ζητώ συγνώμη, εκείνη κάνει στην άκρη και χαμογελώντας λέει πως δεν πειράζει!

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Απολαυστικοί και οι δυό σας! Τεράστιο κάρμα η συνάντησή σας

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Νύχτα, πόλη, χαμός, αλητόσκυλος μπροστά μου ξαφνικά τον βλέπω τελευταία στιγμή (δεν είχε φώτα!) να περνά το δρόμο ατάραχος, βάζω φωνάρα! πετάγεται στο πεζοδρόμιο και κοντοστέκεται και μού ρίχνει βλέμα απίστευτο, του τύπου "σιγά ρε με κοψοχόλιασες". Βλέμμα απίστευτο, λες και γνωρίζόμασταν από χρόνια, γίναμε φίλοι αμέσως!

contact