Bullfrog Blues @ 6th Ziria music festival

Πέρασαν λίγες μέρες για να μπορέσω να κάτσω στον υπολογιστή να γράψω. Σήμερα το βράδυ που βρήκα χρόνο αποφάσισα να βάλω το Bullfrog blues σε εκείνο το εκπληκτικό βίντεο, άνοιξα μια pils και ξεδιάλεξα τις φωτογραφίες που, ομολογώ, φέτος δεν ήταν πολλές. Γι' αυτό πάτα το play κι αστο να γυρίζει...

Τελευταίες μέρες και τα πράγματα δεν πάνε ποτέ καλά. Λες κι όποτε προγραμματίζεις κάτι, σαν κάποιοι να το παίρνουνε γραμμή και να προσπαθούν να στο χαλάσουν. Δε βαριέσαι. Τετάρτη -ευτυχώς- απελευθερώθηκα κι αποφάσισα να τη "κάνω", περισσότερο για να αδειάσει το κεφάλι μου μιας κι η κατάσταση στην Αθήνα με χάλαγε αρκετά. Έκλεισα τη πόρτα και ξεκίνησα φορτωμένος ζεστά ρούχα και ξηρά τροφή για 3 μέρες, ανέβηκα στη Molly και το βράδυ ήμουνα κάπου στον Πευκιά απολαμβάνοντας κρύα μπύρα.

molly molly

Κατά τα μεσάνυχτα αποφάσισα να την πέσω στο Νεκροταφείο του Ξυλοκάστρου μιας κι ήταν το μόνο μέρος που μπορούσες να βρεις πραγματικά ησυχία. Ησυχία δεν βρήκα αλλά βρήκα τον Κολόμβο που -όλως τυχαίως- είχε πάει σ' εκείνο το Νεκροταφείο για να βρει -με τη σειρά του- λίγη ησυχία αλλά τελικά βρήκε εμένα. Αφού λοιπόν το πήραμε απόφαση να ξεχάσουμε την ησυχία μας, ήπιαμε κανα δυό μπύρες και τη πέσαμε ανήσυχοι για ύπνο, σαν φαντάσματα. Εκείνος διάλεξε ένα τάφο vintage ενώ εγώ προτίμησα κάτι πιο σύγχρονο αλλά με retro ανησυχίες.

molly

Roadbook
08.40 -> [ 100μ] Ρίζα
09.00 -> [ 150μ] Βενζινάδικο (Αναχ. 10.00)
10.25 -> [ 220μ] Κιόσκι
11.30 -> [ 480μ] Βρύση (Αναχ. 12.20)
12.45 -> [ 600μ] Πινακίδες (Αναχ. 13.00)
14.50 -> [1000μ] Τρίκαλα (Αναχ. 17.00)
19.30 -> [1550μ] Ζήρεια

molly

Κατά τις 8 το πρωί ήμασταν ακόμα σαν φαντάσματα αλλά έπρεπε να φύγουμε πριν στοιχειώσουμε το μέρος μιας κι η μέρα ήταν μεγάλη και δύσκολη. Είχαμε κάποια σημεία συνάντησης κι ο καθένας έπιανε το ρυθμό του. Ούτως ή άλλως ο στόχος ήταν να ανεβούμε πάνω και το μέρος ήταν γνωστό. Εγώ ήμουν του αργού διαφορικού. Φέτος μάλιστα κατέβηκα αρκετά χαμηλά. 32άρης δίσκος μπροστά και 24άρι δισκάκι στο Alfine μου έδινε μια καλή granny κι άγιος ο θεός! Αποφάσισα να πηγαίνω όσο πιο αργά για να μη χάνω ενέργεια μιας που καθόλου δεν μ' ενοχλούσαν οι παραπάνω ώρες στη σέλα. Άλλωστε το βράδυ έπρεπε να ήμασταν σενιοι για το πάρτυ (και να 'χαμε στήσει και σκηνές). Επιπλέον το μεσημέρι κάπου έπρεπε να κάνουμε στάση μεγάλη γιατί δεν έλεγε ν' ανεβαίνεις στην κόλαση!

molly

Φυσικά το roadbook φέτος μου κρατούσε συντροφιά. Χιλιόμετρο χιλιόμετρο, λίγο λίγο, ανέβαινα πιο καλά και πιο άνετα από πέρσυ. Σταματάω να γράφω και κοιτάζω πως ανέβαινα πέρσυ και πραγματικά με θαύμασα! (για την ήττα που έφαγα! χεχεχε) Φέτος ήταν λίιιγο καλύτερα. Και στο βενζινάδικο μια χαρά, και στο κιόσκι ΟΚ και μέχρι τις ταμπέλες νο προμπλέμο. Ακόμα και μέχρι τη βρύση έφτασα όπου κάναμε διαλλειματάκι αρχοντικό χωρίς πολλά δράματα. Όμως, μετά τις ταμπέλες, στο δύσκολο κομμάτι, λίγο πριν τα 1000 μέτρα, είχε αρχίσει να μεσημεριάζει κι εγώ να ψιλοκουράζομαι.

Έφτασα μέχρι την είσοδο των μεσαίων Τρικάλων και τα είδα όλα. Έπρεπε να κάνω 2 χιλιόμετρα ακόμα να φτάσω στην πλατεία με τον Πλάτανο και το νερό όπου θα επακολουθούσε τεράστιο διάλλειμα. Όμως αυτά τα 2 χιλιόμετρα ήταν δύσκολα! Δεν μπορούσα να καβαλήσω με τίποτα, δεν με πήγαιναν τα πόδια μου. Έπρεπε να ξεκουραστω. Ήπια μια τελευταία γουλιά (που ήταν και η τελευταία γουλιά που είχα) κι άρχισα να σπρώχνω. Τσαντίστηκα με τον εαυτό μου γιατί ήμουν μιλάμε δίπλα! Τέλος πάντων, πρέπει να έκανα κάνα μισάωρο με μια ώρα για να διανύσω αυτα τα δυό κωλοχιλιόμετρα μέσα στη ζέστη και τα καντήλια αλλά, με τα πολλά, έφτασα στην πλατεία όπου ο Κολόμβος σχεδόν ψιλοκοιμότανε αφού είχε βαρεθεί να περιμένει! Αράξαμε στη πλατεία όλο το μεσημεράκι να περάσει η ζέστη μέχρι τ' απόγευμα.

molly

Το υπόλοιπο κομμάτι βγήκε ψιλο-ΟΚ. Γύρω στις εφτάμιση έφτασα στο χώρο του Φεστιβάλ όπου το γιόρτασα δεόντως με κάμποσες κρύες μπύρες! (Ο Κολόμβος είχε πλακωθεί στα τσίπουρα αλλά ευτυχώς τον πρόλαβα πριν γίνει τελείως χάλια!). Λίγο μετά πετύχαμε την Pinkie που περίμενε με τη σειρά της την Lyhadj κι όλοι μαζί περιμέναμε να αρχίσει το πάρτυ της Πέμπτης.

molly

Το Φεστιβάλ ήταν όμορφο. Είχε μόνο καινούργιες γκρούπες (η αρχαιότερη μπάντα είχε φτιαχτεί το 2008), ήταν καλοί μουσικοί αλλά έλειπε εκείνο το κλικ που μια σουπερ μπάντα μπορεί να κάνει, να μεταδώσει εκείνο το κύμα στο κοινό, να το οδηγήσει σε τρελό κέφι. Δεν πειράζει, καλά ήταν, τα παράπονα είναι μικρά και του χρόνου θα 'μαστε περισσότερο προετοιμασμένοι και θα δούμε πως θα πάει. Αυτό που περισσότερο μας την έσπασε ήταν οι τροχοσκηνές και οι φαραωνικές κατασκευές μερικών κατασκηνωτών που μοιάζουν τόσο αηδία και καθόλου ροκ. Γι' αυτό αποφασίσαμε να πάμε πιο μακριά να στήσουμε τις σκηνές μας, να 'μαστε εκτός του αντιαισθητικού σκηνικού.

molly

Την Παρασκευή έπιασε μια βρόχα και μας τα έκανε όλα χάλια μα δε μασήσαμε καθόλου αλλά αντίθετα, το Σάββατο φωνάξαμε τον tkant που ξέρει το θεό καλά κι έτσι δεν ξανάβρεξε μέχρι που φύγαμε! Γι' αντάλλαγμα του κάναμε ένα σερβις στο ιντεάλ τρεκινγκ που... καβαλούσε!

molly

Και με τα πολλά, τις μουσικές και τις παρέες, πέρασαν οι 3 μέρες στο βουνό χωρίς να το καταλάβουμε, εγώ δηλαδή που με άρεσε και γύρναγα συνέχεια σε γνωστούς και φίλους ή άραζα στα χωράφια μαζεύοντας ήλιο μιας και το βράδυ είχε διαβολεμένη υγρασία! Κι άντε να βγεις να κατουρήσεις από τη σκηνή όταν όλα γύρω σου είναι υγρά και σκοτεινά, ένα δράμα, ειδικά για τους φίλους της μπύρας!

molly

Κι έφτασε η "αποφράδα" μέρα που έπρεπε να μαζέψουμε και να φύγουμε. Αποφασίσαμε να επιστρέψουμε κατά ριπάς από εκείνο το δρόμο που 'χε πολύυυυ χώμα και πολύυυ πέτρα αλλά κανείς δεν το έλεγε καθαρά αλλά είχε πολύ ωραία φύση κι ενδιαφέρον αλπικό αλλά και πλάκα οπότε δεν μπόρεσα να αντισταθώ, παρόλο που ήξερα πως θα έχανα την ευκαιρία να ξαναβρεθώ σε εκείνη τη μεγάλη κατηφόρα. Κάποια στιγμή ξεκινάω κι έχω μείνει πίσω πίσω με τον Κολόμβο παρέα να χαζολογούμε και να απολαμβάνουμε τη φύση τριγύρω. Κάπως έτσι υπέπεσα σε σωρεία λαθών.

Κατ' αρχήν, τέτοιες στιγμές πρέπει να 'χεις το νου σου στο δρόμο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία:

molly

Αλλιώς, αν ξεχαστείς κι αρχίσεις να κοιτάς με θαυμασμό ψηλά όπως έκανα εγώ στην επόμενη φωτό, κινδυνεύεις να συναντήσεις τον δημιουργό αυτού του θαύματος κι άντε να τον πείσεις πως δεν είσαι άθεος με τόσα καντήλια που κατεβάζω συχνά:

molly

Άλλο ένα συχνό λάθος που κάνω είναι πως "ξεχνιέμαι" κι αντί για κράνος φοράω... καπέλο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ευτυχώς που τουλάχιστον φόραγα το καπέλο. Φυσικά το μεγαλύτερο λάθος είναι πως πιστεύω πως δεν κάνω λάθη και τότε είναι που κάνω τα περισσότερα και μαζεμένα. Κι έτσι, το σημαντικότερο λάθος, ειδικά όταν σ' αρέσει η διαδρομή, είναι ν' αρχίσεις τα τσαλιμάκια και τις εξυπνάδες. Τότε είναι που έρχεται εκείνη η στιγμή...

...που ξαφνικά, σε χρόνο ντε-τε, την ώρα που έκανα τον εξυπνάκια και χαζολογούσα, κάπου χτυπά ο τροχός, δεν θυμάμαι την ακριβή αντίδραση αλλά πρέπει να δίπλωσε κι επειδή συνήθως έχω το δεξί πόδι στο κάτω σημείο το ποδήλατο πέφτει αριστερά και με ένα μεγαλοπρεπή ήχο σκάω στο έδαφος με τον ώμο όπου και σέρνομαι για λίγα μέτρα σε μια μικρής κλίσης δασική κατηφόρα με πολύ πέτρα. Όλα συμβαίνουν πολύ γρήγορα αλλά με το που ξεκινούν μοιάζει να αλλάζει το σκηνικό σε slow motion.

Την ώρα που σέρνομαι σκέφτομαι "όχι ρε μαλάκα, τι έκανες!" ενώ στιγμιαία τα μάτια μου δεν βλέπουν τίποτα παρά σκοτάδι γιατί μάλλον το γείσο του καπέλου μου είναι μπροστά. Την επόμενη στιγμή νιώθω να συνεχίζω να σέρνομαι με την αριστερή μου πλευρά ενώ ξαφνικά νιώθω/αισθάνομαι/αντιλαμβάνομαι/ακούω ένα τρομακτικό ήχο και έχω την αίσθηση πως έχει κατέβει ο Θορ από τη Βαλχάλα και με κοπανάει μια φορά με το σφυράκι του στο κεφάλι! "Όχι ρε μαλάκα! Βάρεσες και κεφάλι? Να πάρει!" σκέφτομαι την ίδια στιγμή, νιώθοντας επίσης πως το κορμί μου έχει αρχίσει την επιβράδυνση και σε λίγο θα σταματήσω.

Όλο αυτό που περιέγραψα δεν πρέπει να κράτησε πάνω από λίγα δευτερόλεπτα. Θυμάμαι πως άνοιξα τα μάτια, έβαλα τις παλάμες μου κάτω και σηκώθηκα καθιστός νιώθοντας την αριστερή μου πλευρά να καίει και προσπαθώντας να σκεφτώ αν μπορούσα να σκεφτώ κανονικά. Δοκίμασα να σηκωθώ, τα πόδια ήταν εντάξει, τα χέρια λειτουργούσαν και δεν φαινόταν κάτι ιδιαίτερα βαρύ. Όμως η ανησυχία μου ήταν το κεφάλι. Υποθέτω πως ήμουν ψύχραιμος αν και τα χρειάστηκα λίγο όταν έβαλα τις γεμάτες χώμα παλάμες μου στο κεφάλι και τις ξαναείδα με κοκκινόχωμα, χεχεχε! Τέλος πάντων, βρήκαμε την τρούπα που δεν ήταν μεγάλη κι εκεί με θαυμασμό είδα ένα βασικό φαρμακείο που κουβαλούσε ο σύντροχος, ένα μπεταντίν και δυό γάζες που χρειάστηκαν για τη βασική επίδεση. "Να το επόμενο πρότζεκτ!" σκέφτηκα και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναφυγω εκδρομή χωρίς ένα τετοιο μαζί μου.

Απολογισμός: ένα ώμος στριγμωγμένος αλλά όσο ήταν ζεστός δεν είχε πρόβλημα, ένα χέρι γδαρμένο αλλά μπορούσε να τη βγάλει τη μέρα κι ένα κεφάλι χωρίς πολύ μυαλό με μια μικρή τρύπα κι ένα μπαλωμα σαν αυτά της σαμπρέλας πάνω του! Αποφάσισα να μην τα παρατήσω και να συνεχίσω. Αφού δεν φαινόταν να έχω διάσειση ούτε καμιά ακατάσχετη αιμορραγία, όλα μπορούσαν να περιμένουν. Άλλωστε ήταν η μέρα που 'κανα τα λάθη, έπρεπε να αρχίσω να τα διορθώνω. Πρώτα απ' όλα άρχισα να φοράω κράνος ακόμα και για κατούρημα. Δεν μ' έπαιρνε για άλλη πτώση. Γι' αυτό κι έριξα και τους ρυθμούς και τον ενθουσιασμό κι άρχισα να προσέχω στο δρόμο (όποιος καεί στον χυλό φυσά και το γιαούρτι).

molly

Παρόλα αυτά, κάπως έτσι βγήκαν περίπου 80 χιλιόμετρα μιας υπέροχης διαδρομής που έκανα καλά και δεν την έχασα. Απλά δεν την ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα κι ίσως να είχα τρομάξει λίγο τους σύντροχους που δεν έχουν ακόμα καταλάβει πως είμαι πολύ κακό σκυλί και δύσκολα ψοφάω.

molly molly

Άλλωστε τα τελευταία 15-20 χιλιόμετρα ήταν μια νυχτερινή στριφτερή απόλαυση κατεβαίνοντας για Κιάτο που με τίποτα δεν θα την έχανα. Φυσικά δεν πρόλαβα τον τελευταίο Προαστιακό αλλά πήρα τον πρώτο πρωινό γιατί φοβήθηκα πως θα "πάγωνε" ο ώμος κι άντε μετά να οδηγήσεις.

mollymolly

Σήμερα, ο ώμος είναι καλύτερα, οι εκχυμώσεις κι οι εκδορές δείχνουν πολύ καλύτερα από την Δευτέρα ενώ η τρύπα στο κεφάλι είναι πολύ μικρή οπότε πρόλαβα και κράτησα λίγο τελευταίο μυαλό για να 'χω spare για το επόμενο... πέσιμο. Το μόνο κακό είναι πως ΑΚΟΜΑ δεν έχω προλάβει να καθαρίσω τη Molly, διάβολε!

molly molly

Και του χρόνου :)

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

Καλημέρα Scrab,
περαστικά φίλε και ποτέ ξανά ανάσκελα. Πολύ ωραία η διήγηση ωραίο ταξίδι.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Η photo που είσαι μπαταρισμένος είναι όλα τα λεφτα...κατα τα άλλα...ΠΟΥ πας χωρίς φαρμακείο, αφού ξέρεις από camping τι ειναι αυτά που κάνεις? Θα σε κάνω DA!
Περαστικά και μόνο όρθιος.
Ζηλεψα το ταξιδάκι σας.
Αν πάνε όλα καλά με το στησιμο του ποδηλάτου του χρόνου θα έρθω και εγώ

Και του χρόνου με σκιά !

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

... όλα τα περιγράφει μία και μόνη λέξη:
ROCK

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Αχ μωρέ Sκράμπ! Είδες τι εστί βερύκοκο! Με γειά τα παράσημα! Παρέα κάνουμε. Εγώ όχι τόσα παράσημα όσα εσύ. Κάτι τι λιγότερο. Αριστερά κι εγώ. Γλύτωσε ο ώμος που πονάει ακόμα απ’ το άλλο πέσιμο. Παλάμη μαντάρα όμως και με τα γάντια. Δίχως κράνος κι εγώ. Έκτοτε και στον ύπνο το φορώ. Αριστερό γόνατο στον τρίφτη της ντομάτας. Μπράτσο αριστερό με πονηρή μελανιά. Δεξιά γάμπα εσωτερικά απ’ το γόνατο και κάτω μελανιά και πρήξιμο...Τώρα καμμιά δεκαριά μέρες συνεχίζουν σε ύφεση...Βρήκε η ρόδα της Πέρλας χώμα με γαρμπιλάκι ψιλό, πάνω στη στροφή για Κουκάκι και σούρθηκα κι εγώ αριστερά όπως κι εσύ...Αυτό το αριστερά θα μας φάει γμτ! Τα δεξιά κι αυτά κάτι παθαίνουν αλλά είναι σαν το νοτιά...σιγανά και ψιλοΰπουλα...

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

Roul wrote:
Η photo που είσαι μπαταρισμένος είναι όλα τα λεφτα

Εχει ρίξεις και το μαλλί μπροστά να μην φαίνονται τα παράσημα...

Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

Ξεκίνησα να διαβάζω, διέκοψα και πήγα να πάρω καφέ και γύρισα να απολαύσω τη συνέχεια! ... αν και δεν ήταν ακριβώς όπως την περίμενα!
Άντε και του χρόνου και τα στραβά μένουν στην άκρη!
Ευχαριστούμε για το κείμνο και τις φωτό.

Τεχνική ερώτηση (το γνωστό κόλλημα):
Είχες τη δυνατότητα να μετακινήσεις την αλυσίδα και να παίξεις με τα άλλα γρανάζια στην επιστροφή?

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

Vasscott wrote:
Ξεκίνησα να διαβάζω, διέκοψα και πήγα να πάρω καφέ και γύρισα να απολαύσω τη συνέχεια!

Εγώ Vas παράγγειλα και έρχεται!

bp
Εικόνα bp
Απών/απούσα

Με τέτοια περιγραφή,
... ήμουν κι εγώ εκεί...
Περαστικά και πάντα όρθιος!

ΥΓ:
Να το κοιτάξεις λίγο αυτό πάντως, κάθε καλοκαίρι κάτι να σου συμβαίνει!!!
Πολλά φιλιά από την Άννα...

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Vass είχα κι άλλοο δισκάκι να "παίξω" αλλά από τη διαδρομή που ήρθαμε δεν χρειάστηκε καθόλου. Αν δεν χτύπαγα μάλλον θα γύρναγα από παλιά εθνική και τότε θα άλλαζα στο Κιάτο γρανάζι. Ίσως του χρόνου...

Royal αφού είναι περαστικά, όλα καλά!

Πάω να φτιάξω κι εγώ καφέ, με κάνατε και ζήλεψα!
(άσε που είναι νωρίς για μπύρα!)

ξυπόλιτος
Εικόνα ξυπόλιτος
Απών/απούσα

.

ξυπόλιτος
Εικόνα ξυπόλιτος
Απών/απούσα

Ωραία η περιγραφή το ταξιδιού σου! Αφού σου αρέσει ο Rory και οι μπύρες στο αφιερώνω.
Rory Gallagher - Too Much Alcohol

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Scrab, για χάρη της ανταλλαγής εμπειρίας κι επειδή το συζητούσαμε παλιότερα με συμποδηλάτες, τι παντελόνι φορούσες; Εγώ, επειδή πριν τη βόλτα είχα μια μάλλον formal συνάντηση και δεν είχα χρόνο να πάω ν’ αλλάξω, φορούσα μια λεπτή παντελόνα που την είχα πιάσει στα παντζάκια. Περιττό να πω ότι σκίστηκε φύλλο και φτερό και ήταν και καινούργια...Εσύ τι φορούσες και τι έγινε;

Ερώτηση προς όλους τώρα. Εγώ μη φανταστεί κανείς ότι ήμουνα σε καμμιά πολυχιλιομετρική βόλτα, την βραδυνή μου εικοσάρα έκανα...τι φοράμε που μπορεί να μας προστατέψει; Αν φορούσα φουστάνι και το ποδηλατικό εσώρουχο, ή σορτσάκι ή βερμούδα θα ήταν πιο χάλια η κατάσταση υποθέτω. Το ποδηλατικό κολάν βαστάει ή κι αυτό είναι ευάλωτο; Τι φοράμε;

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Φορούσα ένα σορτσάκι υφασμάτινο και καλοκαιρινό που είχε τσεπες κι ήταν σκούρο μπλε αλλά δεν ξέρω πολλά απο υφάσματα να σε πω παραπάνω. Ξέρω όμως πως δεν έπαθε τίποτα εκτός από το ότι έγινε σχεδόν άσπρο και απέκτησε μια μικρή τρυπίτσα στα πισινά που όμως τελικά χρησιμεύει για την εξαέρωση του κινητήρα!

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

αψογος!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Royal Oak wrote:

1... Αν φορούσα φουστάνι και το ποδηλατικό εσώρουχο, ή σορτσάκι ή βερμούδα θα ήταν πιο χάλια η κατάσταση υποθέτω.
2... Το ποδηλατικό κολάν βαστάει ή κι αυτό είναι ευάλωτο;
3... Τι φοράμε;

1. χειρότερα. Γόνατα κλπ άστα να πάνε...
2. Από όσα έχω δει ...δεν.... Λένε _και_καλά_θα_γλιστράει.... αλλά είναι πολύ λεπτό, σκίζεται αμέσως.
3. Χοντρό τζιν. Ή δερμάτινο (χαχαχα). Ή προστασίες όπως οι downhillαδες
[... και άντε να κάνεις πετάλι με όλα αυτά].

[κατάθεση ψυχής: μετά την 1η "συνάντηση" μου με ΙΧ και τα 1α μου ράμματα, απέκτησα μια φοβία. Για καιρό ποδηλατούσα (βόλτες) με επιγονατίδες... χάλια μαύρα... και άβολα και αηδία και άστα να πάνε]

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

ευχαριστούμε για το ανάγνωσμα και τις φωτογραφίες. Ζηλεύω την ελευθερία σας

Περαστικά για τη γκαντεμιά.

Τελικά τι λάστιχα έβαλες στη molly σου;

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Continental Cyclocross Speed 700X35
Νομίζω πως είναι μια χαρά all around (για μενα)
speed

vachalia
Απών/απούσα

...Εχω φάει το πακέτο να ανεβαίνω όλη μέρα την ατελείωτη ανηφόρα μες στη ζέστη. Η lyhadj ακολουθεί λίγο πιο πίσω. Τα χιλιόμετρα μετρούν αντίστροφα. Άντε, άλλα 10 έμειναν. Άλλα 6. Άλλα 3. Αυτά τα τελευταία να μην τελειώνουν με τίποτα! Φτάνω στην κορυφή και δε βλέπω τίποτα. Ούτε σκηνές, ούτε αυτοκίητα, ούτε μουσικές... Ωχ, λέω από μέσα μου, θα έχω στρίψει λάθος... αλλά δεν είχε και καμία στροφή ο δρόμος. Συνεχίζω όπως πήγαινε ο δρόμος. Έμοιαζε με κατηφόρα... αλλά ήταν ανηφόρα... 1,2,3 χιλιόμετρα πιο πέρα φαίνοται επιτέλους φώτα, κόσμος, σκηνή και σκηνές! Παρκάρω το όχημα δίπλα σε ένα τραπεζάκι (οι διοργανωτές είχαν στήσει κάτι τραπέζια πίσω από τη σκηνή) και φτάνει η στιγμή που περίμενα όλη μέρα: του φαγητού. Δεν προλαβαίνω να ξεκινήσω και ακούω από πίσω μου δυο φωνές κάτι να λένε ότι θα φάνε, ότι είναι ώρα να φάνε, κάτι τέτοιο. "Ωχ", λέω από μέσα μου, "θα πούνε καμιά μ@λΑκί@ και θα τους έρθει το ortlieb στο κεφάλι"! Έρχονται πιο κοντά, γυρνάω κι εγώ και βλέπω τον scrabler και τον Κολόμβο! Μετά τα τι κάνετε, πως είσαστε και τα δέοντα στη μαμά σας, ακολούθησαν 3 μέρες βαβούρας από εντουράδες (είχαν κι αυτοί δικό τους event),υγρασίας και παγωνιάς και επιβίωσης χωρίς μπάνιο.
Άντε, και του χρόνου!
*Σημείωση από μια απογοητευμένη μπυρόβια: αν σκοπεύει κανείς να ανέβει με αυτοκίνητο, παρακαλείται να φέρει καμιά μπύρα της προκοπής. Ακόμα κι αν ζεσταθεί, σίγουρα θα είναι καλύτερη από τη Heninger που μονοπωλούσε στο φεστιβάλ προς €2,50 το μικρό κουτάκι.

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Του χρόνου θα πάμε οργανωμένοι! Θα 'χουμε ανεβάσει ένα ψυγειάκι φουλ δροσερές πιλς! Τέρμα στη συνομωσία της χενινγκερ!

ΥΓ: Αυτή η τελευταία ανηφόρα που κανείς δεν περίμενε κατέστρεψε πολύυυυ κόσμο!

DennisTheMenace
Εικόνα DennisTheMenace
Απών/απούσα

scrabler, περαστικά,
όπως φαίνεται ούτε το μπόλικο μαλλί αντικαθιστά το κράνος !
Πάντως φέτος έχουμε σπάσει ρεκόρ σε τούμπες και "αγορές οικοπέδων" σε σημείο που κινδυνεύουμε από πόθεν έσχες"

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

Dennisthemenace1 wrote:
όπως φαίνεται ούτε το μπόλικο μαλλί αντικαθιστά το κράνος !

μόνο άμα βάλεις μπόλικο ζελέ!

Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

scrabler wrote:
Φορούσα ένα σορτσάκι υφασμάτινο και καλοκαιρινό που είχε τσεπες κι ήταν σκούρο μπλε αλλά δεν ξέρω πολλά απο υφάσματα να σε πω παραπάνω. Ξέρω όμως πως δεν έπαθε τίποτα εκτός από το ότι έγινε σχεδόν άσπρο και απέκτησε μια μικρή τρυπίτσα στα πισινά που όμως τελικά χρησιμεύει για την εξαέρωση του κινητήρα!

...and now you've seen the light, therz no way back.
Amen!

christako
Εικόνα christako
Απών/απούσα

Μπράβο ρε παιδιά,
να έχετε πάντα όμορφα ταξίδια.

Δεν έφτιαξα καφέ αλλά συνόδευσα την περιγραφή σου με το Walk On Hot Coals
https://www.youtube.com/watch?v=NSar8nYaBVc

aldro
Απών/απούσα

Μια άποψη για το φεστιβάλ
. http://popaganda.gr/sto-gklastonmperi-tis-orinis-korinthias/ .

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
contact