Οικονομικά οφελη επενδυσης στην ποδηλασια

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
aldro
Απών/απούσα

Συγγνώμη είναι στα Αγγλικα
Μελετη παγκοσμιας οργανωσης υγειας
. http://www.euro.who.int/__data/assets/pdf_file/0010/53857/E92660.pdf?ua=1 .
Το συμπερασμα των υπουργών των Σκανδιναβικών κρατων
. http://www.thepep.org/ClearingHouse/docfiles/CBA%20on%20cycling%20nordic .

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
aldro
Απών/απούσα

Η ποδηλατική βιομηχανία δημιουργει 3χ πιο πολλες δουλειές απο την αυτοκινητιστική

Σχετικό άρθρο .

aldro
Απών/απούσα

Οι ποδηλατικές υποδομές προσελκύουν τους καλυτερους εργαζόμενους

Ο πρόεδρος μιας μεγάλης δικηγορικής εταιρείας λέει ότι οι υποδομές ποδηλασίας βοηθούν τις επιχειρήσεις να προσελκύσουν κορυφαία ταλέντα σε πόλεις όπως το Λονδίνο, και λέει ότι μια «σιωπηλή πλειοψηφία» των εταιρειών υποστηρίζουν τις επενδύσειςγια αξιοπρεπείς ποδηλατικές υποδομές .

Ο David Morley, Senior Partner της Allen & Overy,
η οποία απασχολεί 3.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο,
το ένα τρίτο από αυτούς στο Λονδίνο, λέει ότι τα κύρια περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης είναι οι εργαζόμενοι και οι φιλικοί δρόμοι για ποδηλάτες βοηθουν να γίνει αυτό (Το Λονδίνο) ένα ελκυστικό μέρος για εκείνους τους εργαζόμενους να ζουν εκεί.

Η Allen & Overy είναι μεταξύ 40 επιχειρήσεων στο δίκτυο "Επιλέξτε Ποδηλασία στην Βρετανια"(British Cycling’s Choose Cycling ), με στόχο την επίδειξη υποστήριξης των επιχειρήσεων για τις ποδηλατικές υποδομές .

Ο Morley έκανε τα σχόλια μετά την ανακοίνωση μιας δημοσκόπησης της YouGov δείχνει το 70% των ανθρώπων να θέλουν να δουν προστατεύομενες ποδηλατικές υποδομές σε κεντρικούς δρόμους.
Ισχυρή υποστήριξη του κοινού για τις προστατευμένες (segregated) ποδηλατικές υποδομές , σύμφωνα με δημοσκόπηση

Είπε στο road.cc: «Είμαστε μια επιχείρηση βασισμένη στους άνθρωπους, όλα τα περιουσιακά μας στοιχεία πάνε πάνω-κάτω καθε μέρα (all our assets go up and down the lifts each day), οπότε για μας είναι σημαντικό να πάρουμε τα καλύτερα ταλέντα.

"Ανταγωνίζομαστε σε παγκόσμιο επίπεδο, με τις καλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου , έτσι έχουμε ανάγκη να έχουμε & να διατηρούμε τα κορυφαία ταλέντα."
Θέλουμε να είμαστε σε ένα από αυτά τα μέρη (μαγνήτες ταλέντων )- και το Λονδίνο είναι ένα από εκείνα τα μέρη - που προσελκύει τους ανθρώπους αυτούς. Καθε τι που προσελκύει κορυφαία ταλέντα είναι καλό για το Λονδίνο, καλό για τις επιχειρήσεις; Νομίζω ότι ένα ποδήλατο είναι από εκείνα τα πράγματα, που κάνει την πόλη ένα πιο ελκυστικό μέρος για να ζει κάποιος και να εργάζεται.

Ειπε για το δίκτυο "Επιλέξτε Ποδηλασία" ότι είναι μια χρήσιμη πλατφόρμα από την οποία οι επιχειρήσεις μπορούν να δείξουν στην κυβέρνηση τι θέλουν πόλεις και κωμοπόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου να υπάρχει ως ποδηλατικές υποδομές.
Η Allen & Overy, προσθέτει, είναι μεταξύ της «σιωπηλής πλειοψηφίας» που υποστηρίζει τις ποδηλατικές υποδομές , και παρόλο που η εταιρεία προσπαθεί να ενθαρρύνει τους εργαζόμενους να ποδηλατούν, θεωρεί ότι περισσότεροι θα το πράξουν αν οι δρόμοι δινουν αισθηση ασφαλειας, ιδιαίτερα για τις γυναικες εργαζομένες.

Είπε: «Έχουμε υπάρξει μέλη του δικτύου [ Επιλέξτε Ποδηλασία ] για αρκετο διάστημα και πιστεύω ότι είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορούν να μοιραστούν οι βέλτιστες πρακτικές και η φωνή των επιχειρήσεων μπορεί να ακουστεί στη συζήτηση γύρω από το ποδήλατο, τη συζήτηση για τις υποδομές

Η Allen & Overy ήταν μία από τις επιχειρήσεις στο Canary Wharf που αντιμετωπίσαν με αντεπιχειρήματα παράπονα από τη δεύτερη επιχειρηματική περιοχή του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της κατασκευής της Ανατολικο-Δυτικής λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας ποδηλατων για την επιδραση που θα μπορούσε να έχει για την κυκλοφορία οχημάτων .

Ο Μorley είπε:
« Στείλαμε ένα υπόμνημα στο πλαίσιο της διαβούλευσης επί των ποδηλατικών λεωφόρων γιατί είναι σημαντικό για τη χάραξη πολιτικής να ακούσουν τη φωνή των επιχειρήσεων.»
Θέλουμε να λαμβάνονται αποφάσεις που είναι καλες για τους ανθρώπους, αλλά και για τις επιχειρήσεις,

"Νομίζω ότι μπορεί να είναι δύσκολο για τους φορείς χάραξης πολιτικής να κατανοήσουν« Τι σκεφτονται οι επιχειρήσεις γι αυτά τα ζητήματα; », επειδή ακούν πολλά για την αναστάτωση, ενώ οι δρόμοι σκαβονται, , αλλά νομίζω ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη σιωπηλή πλειοψηφία εκεί έξω που είναι (υπέρ της ποδηλασίας/ποδηλατικών υποδομών ) "pro -cycling" επειδή είναι καλό για τους ανθρώπους τους, και αυτό είναι καλό για την επιχείρησή τους. "

Choose cycling

aldro
Απών/απούσα

Τα οφέλη αντικατάστασης λωρίδας στάθμευσης από λωρίδα ποδηλάτων. http://www.citylab.com/cityfixer/2015/03/the-complete-business-case-for-... .