Θα οργανωθούμε ή να το αφήσουμε;

12 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
podilat-iss-es
Εικόνα podilat-iss-es
Απών/απούσα

Δυστυχώς αδυνατούμε φέτος να συμβάλουμε στη διοργάνωση της Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας - τουλάχιστον με τις δυνάμεις που έχουμε. Αν είμαστε περισσότεροι και δεν το ξέρουμε παρακαλούμε εμφανιστείτε άμεσα (το πολύ ως τη Δευτέρα το πρωί).

Όποιος ενδιαφέρεται να το γράψει σε σχόλιο από κάτω.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ebersi
Εικόνα ebersi
Απών/απούσα

Χθες το μεσημέρι, καθώς κατέβαινα τον ποδηλατόδρομο του Ιλισσού, διασταυρώθηκα με τον Νίκο που τον ανέβαινε. Εχει κάτι το βαθιά συγκινητικό να συναντιέσαι τυχαία με έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις παλέψει χρόνια για να γίνουν ποδηλατόδρομοι, πάνω σε έναν από τους ποδηλατόδρομους αυτούς. Θέλω σε δέκα χρόνια να ξαναδιασταυρωθούμε σε έναν άλλον ποδηλατόδρομο, έναν απ αυτούς για τους οποίους φωνάζουμε τώρα. Θέλω να συνεχίσουμε να πρήζουμε υπουργούς και δημάρχους, γιατί μόνο έτσι γίνεται η δουλειά. Ισως φέτος, αντί για ποδηλατοπορεία Κυριακή, να κάνουμε μια διαδήλωση κάτω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος σε εργάσιμη ώρα . Η κάτι άλλο που θα σκεφτούμε. Δώστε ιδέες.

Κάποιοι από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας Ποδηλάτ-ισσ-ες έχουν φέτος γενητούρια και άλλες ευχάριστες υποχρεώσεις που δεν τους επιτρέπουν να ασχοληθούν.  Είμαστε όντως τόσο λίγοι; Πού είναι ο πάγκος;

Kaiti Daliani
Εικόνα Kaiti Daliani
Απών/απούσα

Παρούσα! μόλις μαζευτούμε, γράψτε μας τους τρόπους που μπορούμε να συμβάλουμε για να αναλάβουμε ανάλογα με τον χρόνο μας (και το... ταλέντο μας ο καθένας/καθεμία!) :-)

Kaiti Daliani
Εικόνα Kaiti Daliani
Απών/απούσα

Πολύ καλή ιδέα η διαδήλωση - ή συγκέντρωση - κάτω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος με αίτημα να μας δεχθεί ο υπουργός και να μας διαβεβαιώσει, μεταξύ άλλων, ότι θα ορισθεί τρόπος από το υπουργείο ώστε σε όλες τις γειτονιές και πόλεις της Ελλάδας να ελέγχονται αν στην μελέτη των οδικών έργων, που υλοποιούνται, υπάρχει πρόβλεψη για ποδηλατόδρομους και συγκεκριμένα για την Αττική, η πρόβλεψη των ποδηλατόδρομων πρέπει να συμφωνεί με το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας/Αττικής, που έχει ήδη εγκριθεί. http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=gYF8jU...

 

papaki72
Απών/απούσα

Αν αποφασιστεί να συμβεί, θα είμαστε κι εγώ και ο γιος μου εκεί.

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

+1
Η χθεσινή συνέλευση όμως ανακοινώθηκε την ίδια μέρα το πρωί.
Αυτό δεν νομίζω ότι βοηθάει τον κόσμο που θα ήθελε να έρθει, να μπορέσει να οργανώσει το χρόνο του για να μπορέσει να το προλάβει.
Εγώ, ας πούμε, μπήκα και το είδα αφού είχε ήδη περάσει η ώρα.
Ύστερα λέγαμε και για ένα σήμα / μπάνερ που θα μπορούσε να προστεθεί στην πλαϊνή λωρίδα (όπως η Αιμοδοσία, οι Ποδηλάτες Π.Χ. και το βιβλίο "Χάρτινα ποδήλατα"), όπου θα ανακοινώνεται η εκάστοτε επόμενη συνέλευση, για να ειδοποιείται ο κόσμος.

Kaiti Daliani
Εικόνα Kaiti Daliani
Απών/απούσα

έχει δίκιο ο Δημοσθένης, άρα χρειαζόμαστε ΚΑΙ εθελοντές για την ιστοσελίδα! Ένα από τα επόμενα projects, ok?
Εύχομαι ότι ήδη μαζεύουμε τις δυνάμεις μας και μέχρι την Δευτέρα θα είμαστε αρκετοί/ές για να συμβάλουμε στη διοργάνωση της Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας! Μοιράστε μας δουλειά, μην μας φοβάστε! thumb up

papi
Εικόνα papi
Απών/απούσα

Κι εγω διαθέσιμη βεβαια, για τα γνωστά, όπως κάθε χρόνο!! wink grinkiss 

 

Δεν ξερω ποιος εχει γεννητουρια, όποιος και να ναι όμως, με το καλόοοοο!!!give heart

Aggel
Απών/απούσα

Καλησπέρα στην ομάδα !

Για πότε προορίζεται η ημερομηνία της Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας;

nemas
Απών/απούσα

Εννοείτε πως θα γίνει το σημαντικό είναι να οριστεί ημερομηνία και όποιος συμμετέχει σε ποδηλατικές ομάδες όσες έχουν απομείνει να ασκήσει πίεση ώστε να αποκτήσουν ρόλο στις διεκδικήσεις του ποδηλάτου και να σταματήσουν να το παίζουν αθλητικές λέσχες για πλούσιους κατόχους κούρσας. 

Holocaust
Εικόνα Holocaust
Απών/απούσα

Καλησπέρα παιδιά,

ψάχνω κάποιον από τη Συνέλευση για μια πρωτοβουλία που έχουμε εδώ στο Ηράκλειο κάποιοι άνθρωποι.
Δε θα ήθελα να αναφερθώ δημόσια, για αυτό έστειλα ήδη σχετικό mail στο site εδώ και κάποιες μέρες, αλλά απάντηση δεν πήρα ως τώρα.

Παρακαλώ, στείλτε μου Π.Μ.

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

Το κάνω paste και εδώ αντί για UP γιατί στο original post δεν έχει σχόλια.

Φαίνεται ότι το ποδηλατικό κίνημα δεν πεθαίνει τόσο εύκολα! Επικοινώνησαν μαζί μας αρκετοί και αρκετές ώστε να μπορούμε να συζητήσουμε με αξιώσεις για την διοργάνωση της φετεινής Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας.

Οσες και όσοι ενδιαφέρεστε, μην διστάσετε! Η συνάντησή μας είναι Δευτέρα (12 Μαρτίου) στο χώρο των Φίλων του Ποληλάτου, Επταχάλκου 3, Θησείο.

Λέμε να συναντηθούμε 19.45 ώστε να ξεκινήσουμε να συζητάμε γύρω στις 20.00 και να έχουμε τελειώσει στις 21.00

...
Να φέρουμε μήπως και τέτοια; Πως τα λέγαμε ρε γμτ; Κρόσια; Φούντες; Πάντως τα θεωρώ απαραίτητα. Τα συγκεκριμένα είναι βαριά βέβαια αλλά βγαίνουν ακούω και σε 105. smilesmilesmile

contact