Scott aspect 650 26'' (L) του 2013, μετατροπή σε ηλεκτρικό.

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Salvatore
Απών/απούσα

Γεια σας,

Εχω ενα Scott aspect 650 26'' (L)  του 2013 και σκεφτομαι να το κανω μετατροπή σε ηλεκτρικό..Ειμαι 115 κιλα και υψος 1.83 και το θελω για χρηση στο βουνο και για ανηφορες. Στο ποδηλατο εχω αλλαξει μεχρι τωρα μονο Front Derailleur ( εχω βαλει αλλο για μεγαλυτερες ταχυτητες) οποτε το ποδηλατο ζυγιζει περιπου 15 κιλα.

Νομιζω οτι στο συνολικο βαρος ( 115+15+ ΚΙΤ μετατροπης) το ποδηλατο θα εχει τελειως διαφορετικη συμπεριφορα και επιπλεον οταν θα θελω σε ευθειες ή μικρες ανηφορες να μην χρησημοποιω το ΚΙΤ το ποδηλατο θα ειναι πολυ βαρύ και δεν θα μπορω να κανω πεταλι.. :) Εσεις τι λετε? Αξιζει να το κανω μετατροπη?

Αν εχετε να προτεινετε κατι, θελω μοτερ μεσαιας τριβης και να εχω την επιλογη να απενεργοποιω το ΚΙΤ οταν δεν μου χρειαζετε...

Ευχαριστω!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
GATHAN
Απών/απούσα

Μετέτρεψα εγω ενα IDEAL ERGOMAX με μοτερ μεσαιας τριβης. Ειμαι 1,91 και 98 κιλά. Το χρησιμοποιω για αναβαση σε βουνα και για καθημερινη μετακίνηση αφου ζω σε ανηφορικη περιοχη 4 χιλιομετρα απο την πόλη. Μου στοιχισε 700€. Να γνωριζεις ότι η αυτονομια δεν ειναι πολύ μεγαλη όταν το χρησιμοποιείς σε μεγαλες ανηφόρες αλλά το βαρος που προστιθεται ειναι μικρό και μπορεις ΑΝΕΤΑ να κανεις ποδηλατο χωρις την χρηση του μοτέρ. Για το θέμα της αξιοπιστιας τωρα, δεν μπορω΄να σου πώ τι΄ποτα γιατι δεν το εχω ούτε μήνα.     

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

Salvatore wrote:

Στο ποδηλατο εχω αλλαξει μεχρι τωρα μονο Front Derailleur ( εχω βαλει αλλο για μεγαλυτερες ταχυτητες) οποτε το ποδηλατο ζυγιζει περιπου 15 κιλα.

εδω με εχασες. Εκτος εαν εννοεις κατι αλλο. Αλλαζοντας ντεραγιε δεν αλλαζει η ταχυτητα σου.

contact