Ελαστικά 29αρια

12 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
freestyler
Απών/απούσα

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ρωτήσω το εξής... Έχω ένα mtb με λάστιχα 700c x 42.. Θέλω να βάλω πιο χοντρά λάστιχα γιατί στα κατσαβραχα που πάω δε με βολεύουν καθόλου και σκάνε εύκολα. Μπορώ να βάλω 29αρια λάστιχα σε αυτές τις ζάντες? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

δεν μας γραφεις τι χρωμα ειναι το ποδηλατο. Εαν ειναι κοκκινο μπορεις. Εαν ειναι μαυρο οχι.

Σοβαρα τωρα ομως. Μας ρωτας εαν μπορεις να βαλεις 29αρια λαστιχα σε αυτες τις ζαντες. Ποιες ειναι αυτες οι ζαντες?? Δεν το θεωρεις απαραιτητο να μας πεις καποιο στοιχειο για αυτες??

freestyler
Απών/απούσα

Το ότι φοράνε ήδη λάστιχα 700c δεν είναι ένα στοιχείο? Δεν είπα απλά ότι έχω ένα ποδήλατο και θέλω να βάλω 29αρια λάστιχα... Γιαυτό σε παρακαλώ μην ειρωνεύεσαι. Αν το θεμα βρίσκεται μόνο στο πόσο πάχος έχουν θα πρέπει να τις μετρήσω...εγώ εκείνο που πολύ απλά ρώταω είναι αν τα 29αρια με τα 28αρια μπαίνουν σε ζάντα ίδιας διαμέτρου. 

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

οχι το οτι φορανε 700c δεν ειναι αρκετο. Το 29αρια και τα 28αρια μπαινουν στην ιδιας διαμετρου ζαντα αλλα παιζει ρολο και το τι εσωτερικο παχος εχουν τα στεφανια για να ξερεις μεχρι τι πλατος και απο ποσο πλατος μπορεις να βαλεις. Επισης λες οτι εχεις ΜΤΒ με 700x42. Αρα θα επρεπε να μας πεις και εαν τα ελαστικα ειναι αλλαγμενα ή οχι (συγχρονο ΜΤΒ με 700χ42 δεν βγαινει). Αρα εαν δεν ειναι αλλαγμενα τοτε θα πρεπει να ξερουμε ακριβως το μοντελο για να ξερουμε και εαν χωρανε τα πιο φαρδια ελαστικα στο πιρουνι σου και στο σκελετο σου. Εαν ειναι αλλαγμενα και εχουν αλλαχθει μονο τα ελαστικα τοτε πιστευω οτι καταλαβαινεις οτι μπορεις να ξαναβαλεις τα μαμισια ελαστικα (αρα μπορουσες να δεις με τι ελαστικα βγαινει το μοντελο ΜΤΒ που εχεις απο το εργοστασιο). Εαν ειναι αλλαγμενα αλλα δεν εχουν αλλαξει μονο τα ελαστικα αλλα και τις ζαντες τοτε θα επρεπε να αναφερεις και το μοντελο ΜΤΒ αλλα και το τι ζαντες φοραει τωρα ωστε να παρεις ολοκληρωμενη απαντηση.  

freestyler
Απών/απούσα
freestyler
Απών/απούσα
freestyler
Απών/απούσα
freestyler
Απών/απούσα
freestyler
Απών/απούσα
freestyler
Απών/απούσα

σορρυ δεν ξερω γιατι εστελνε κενα μηνυματα.. λοιπον στο ποδηλατο το μονο που εχει μεινει δικο του ειναι το πλαισιο. ειναι πλαισιο mtb 26'' αλλα εχει αλλαχτει η αναρτηση με μια rockhox για 29αρι οποτε μπροστα θεμα δεν εχω..οι τροχοι τελικα ειναι ERTRO 622 X19 της giant και τωρα φοραω continental at ride 700χ42. ισως μονο πισω εχω θεμα απ το υψος του ελαστικου που θελω να βαλω. μεχρι τι λαστιχο μπορει να φορεσει η ζαντα αυτη?ευχαριστω πολυ!

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

οι τροχοι μεχρι 29χ2,1 σε καποια ελαστικα μεχρι 2,25 (τραβηγμενο). Εαν το πλαισιο σου ομως ειναι 26αρι δεν σου χωραει στο πισω ψαλιδι. 

Αναντα
Απών/απούσα

Το 29ρι mtb μου εχει 19c ζαντες και 2.25 λαστιχα απο την μανα του. Το ευρος της ζαντας παιζει δευτερευοντα ρολο στη διασταση των ελαστικων, αν δεν το παρακανεις με χαμηλες πιεσεις. Το βασικο ειναι τι χωραει στο σκελετο. 

Τα 42ρια παντως ειναι αρκετα για χωμα αν πας βολταδικα και οχι ταπα. Ειδικα αν τα κανεις tubeless.

contact