Αγορα fitnees ποδηλατου.

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Θανασης.Π
Απών/απούσα

Δυστηχως μου φαγανε ενα merida t2 και ψαχνω για αγορα κατι παρομοιο παλι σε κατηγορια fitnees διαθετω μεχρι 800 ευρω....τι θα μπορουσα να κοιταξω σε αυτα τα χρηματα?

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Αναντα
Απών/απούσα

Επειδη η κατηγορια τυπου φιτνες ειναι πολυ ευρεια, θα προτεινα να αποφασισεις πρωτα, αν δεν το εχεις ηδη κανει, τι φαρδος ελαστικου θα χρησιμοποιεις και τι γραναζωματα. 

Αν θες στενα κουρσαδικα λαστιχα και επιδοσεις πχ, η φτηνη λυση ειναι μια καλη κουρσα 2ο χερι με μετατροπη σε flatbar.

makips
Απών/απούσα

Θα πήγαινα στο merida speeder 200 ή 300 σε αυτά τα λεφτά νομίζω είναι καλή αγορά 

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Το Merida Speeder T2 δεν είναι αυτό που λέμε καθαρόαιμο φίτνες. ΝΑΙ είναι ένα γρήγορο ποδήλατο, αξιολογότατο, που θα σε πάει μακρυά και γρήγορα, αλλά δεν είναι φίτνες με την 100% έννοια του όρου (δηλαδή, δεν θα γίνει ποτέ 100% καθαρόαιμη κούρσα αλλάζοντας τιμόνι και λεβιεδομανέτες).

Αν κοιτάς κάτι παρόμοιο με αυτό που είχες, υβριδιο με φλατ τιμόνι, φιτνεσοειδές, μπορείς να κατέβεις αρκετά στην τιμή και να πάρεις κάτι αξιόλογο. Νομίζω ότι ακόμα και το ideal cityrun θα μπορούσε να χωρέσει στην κατηγορία αυτή (ΟΚ, αρκετά εισαγωγικό, αλλά τιμιότατο).

Αν από την άλλη σε ενδιαφέρει 100% καθαρόαιμο φίτνες, ναι το merida speeder 200 πλησιάζει αρκετά. Και μου αρεσει που βγαίνει σε μπόλικα νούμερα σκελετού (έχει και ανθρακονημάτινο πιρούνι). Δεν μου πολυαρέσει που έχει δισκόφρενα, αν και η μόδα πάει προς τα εκεί.... και η αλήθεια είναι ότι βοηθάει αν θέλεις να πειραματιστείς με φαρδειά ελαστικά....

Το merida speeder 300 είναι άλλη περίπτωση. Με μονό δίσκο μπροστά, δεν ξέρω τι ακριβώς προσπαθεί να "καλύψει", σε τι κατηγορία θέλει να "ενταχθεί"....!!!???

Ρίξε μια ματιά στα Scott σειρά speedster FB (flat bar) πχ το 40 που είναι στα χρήματα σου.

Επίσης, δες και για Cube SL Road αν και δεν ξέρω σε τι τιμές παίζουν.

ELΕΝΗ
Απών/απούσα

Kαλημερα , πουλαώ ενα fitness Merida speeder 100 54 cm αν σε ενδιαφερει!

YokoChoco
Εικόνα YokoChoco
Απών/απούσα

Παλιά(έως 2018) έβγαιναν από Ιταλία μεριά κάποια φανταστικά ποδήλατα, όπως το Wilier Bassano, Pinarello Treviso και Colnago Impact αλλά δυστυχως σταμάτησαν να παράγονται(η τιμή τους ήταν 1000€, 1250€ και 1300€ αντίστοιχα).

Μία καλή επιλογή εκτός από το SCOTT SPEEDSTER F/B 40, νομίζω είναι το SCOTT METRIX https://www.scott-sports.com/it/it/product/scott-metrix-30-eq-bike?article=274772025, στα 799€ κ πρέπει να έχει 5-10% έκπτωση.

Επειδή έχω δοκιμάσει το Specialized Sirrus πάει σαν βάρκα, είναι ένα trekking με σκληρό πηρούνι τίποτα περισσότερο, πολύ όρθια θέση οδήγησης, δεν το προτίνω. Επίσης δεν ξέρω αν το Cannondale Quick  κάνει, νομίζω κ αυτό έχει όρθια θέση οδήγησης(κάτι που καταπονεί την σπονδυλική στήλη ως γνωστόν).

Υπάρχει και το ORBEA CARPE. https://www.orbea.com/it-it/biciclette/da-citta/carpe/cat/carpe-25

Και το Cube sl road καλό είναι-φυσικά.

Υπάρχει επίσης το BMC Alpenchallenge https://it-it.bmc-switzerland.com/alpenchallenge-02-three-301795.html

Θανασης.Π
Απών/απούσα

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας και το χρονο σας.

Κατα πασα πιθανοτητα θα καταληξω στο scott που μου προτεινε ο φιλος ποιο πανω απλα θαθελα να ρωτησω που υπερτερει εναντι του merida για να εχω μια ποιο ολοκληρωμενη αποψη.

makips
Απών/απούσα

Υπάρχει και το Canyon Roadlite AL 6.0

https://www.canyon.com/en-gr/fitness-bikes/onroad-bi...

Νομίζω είναι καλύτερο από τα προηγούμενα και πολύ όμορφο 

contact