Προπονητήριο για σπαστό?

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
punkabbestia
Απών/απούσα

Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω λύση με προπονητήριο για σπαστό ποδήλατο (Dahon Speed D7) στο σπίτι (δεδομένων των καταστάσεων) για λίγο cardio μέχρι να τελειώσει όλο αυτό..

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει προπονητήριο για σπαστό ποδήλατο (20" τροχο) και αν υπάρχει Ελλάδα κάτι τέτοιο? Επίσης θέλει ειδικό λάστιχο?

ψαχνοντας δεν βρηκα πολλά πχ

Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα βρω κάτι (που να αξίζει και να μην κοστίζει όσο δυο ποδήλατα) ωστόσο είπα να ρωτήσω στο φόρουμ.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

Στο 13033 η μετακίνηση 6 περιλαμβάνει την προσωπική σωματική άσκηση πάντως.

punkabbestia
Απών/απούσα

ναι το γνωρίζω απλά το αποφεύγω και ψάχνω εναλλακτικές. βλέπω το κόστος είναι ενα 300άρι μέσα στο νερό οπότε δεν νομίζω να αξίζει.

ευχαριστώ

johnheret
Εικόνα johnheret
Απών/απούσα

https://emuscle.gr/odigoi-agoras/pos-na-epilekso-sta...

Σχεδόν όλα τα στατικά έχουν καλουπιέδες, οπότε γυμναζόμαστε πιό συμμετρικά και χωρίς τραυματισμούς, ανισο αναπτύξεις και λοιπά. Μακροπρόθεσμα το όφελος θα είναι σημαντικό(δεν θα φθείρονται τα κινούμενα μέρη του σπαστού, αφού ...θα κάάθεται!...ενώ πιθανό να δίνει καλύτερη θέση (σέλλα) ανάλογα την στάση και κέρδος.Δεν γνωρίζω για τα Dahon, αλλα κάποτε το παλουκόσελλο (άσχετα αν μέσα έχει τρόμπα), ίσως λυγίσει ελαφρώς. Θα χρειαστεί περιοδικά ένα έλεγχος (κύλιση στο πάτωμα), ωστε να δούμε αν είναι απολύτως ίσιο (ευθυγραμμισμένο), π.χ. κάπως ετσι    https://www.amazon.com/Davitu-chrome-straight-connec... αν το ρολάρεις στο πάτωμα με μιά σωλήνα παρόμοιας διαμέτρου, ή και μόνο του.

Καλές πεταλιές, ότι και να επιλέξεις!