Αλλαγη πιρουνιου σε kalkhoff hardliner

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Alextz_Gr
Απών/απούσα

Καλησπερα, εχω αυτο το ποδηλατο kalkhoff και θα ηθελα να του βαλω ενα νεο μπροστα πιρουνι με αναρτηση και υποδοχη δισκοφρενων. Το ποδηλατο το χρησημοποιω για καθημερινη χρηση αλλα και για βολτες/αθληση (και σε χωματοδρομους μερικες φορες). Τι μπορειτε να μου προτεινετε σχετικα με αυτο μιας και δεν εχω πολυ εμπειρια απο αναβαθμησεις ποδηλατων? Θα ηθελα το πιρουνι να ειναι σχετικα ελαφρυ. Το ποδηλατο ειναι 26". Επισης θα ηθελα και εναν νεο μπροστα τροχο, προφανως, με δισκοφρενα. Τι μου προτεινετε? Εχω ψαξει και μονος μου στο σκρουτζ αλλα δεν εβγαλα ακρη με τις πολλες επιλογες. Τελος, συμφερει μηπως να παρω χωρις αναρτηση και γενικα θα κερδισω τιποτα απο αυτη? Ευχαριστω!

Συνημμένες εικόνες: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Χωρίς να είμαι ο πλέον ειδικός σε τέτοια θέματα (ΜΤΒ.... φτου-κακά... Χχχαχαχαχα), το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό:

α. αν κοιτάξεις για νέο πιρούνι + τροχό μπροστά + μανέτα για δισκόφρενο + δισκόφρενο + δισκόπλακα + ελαστικό, είμαι σίγουρος ότι έφτασες το συνολικό κόστος ενός εισαγωγικού νέου ΜΤΒ με δισκόφρενα...... (και κατά πάσα πιθανότητα καλύτερου από το kalkhoff)

β. εναλλακτικά, ψάχνεις ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ στις μικρές αγγελίες στα ποδηλατικά φόρα και στην ΧΕ μπας και πετύχεις κάτι οικονομικό. Πολλοί κάνουν αναβαθμίσεις καi θέλουν να ξεφορτωθούν τέτοια περιφερειακά, ψάξε και ίσως εντοπίσεις κάτι....

Alextz_Gr
Απών/απούσα

Οποτε λεω να μεινω ετσι για τωρα και αν βρω τιποτα σε μικρες αγγελιες οπως λες και εσυ θα παρω. Καλυτερα να μην επενδυσω σε αυτο και να παρω νεο ποδηλατο μελλοντικα.