ΑΓΟΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟ - ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Panthiras
Απών/απούσα

Χαιρετε ,

Σαν νεος χρηστης εχω καποιες αποριες,  εγω και η κοπελα μου θελουμε να αγορασουμε 2 ποδηλατα εγω απο τις πληροφοριες που πηρα απο μαγαζια θελω 27.7 -28 ιντσες εχω υψος 1.90 και η κοπελα μου 26 ιντσες εχει 1.60 υψος .

Μας ενδιαφερει για βολτες εντος κ εκτος πολης , θα μπορουσατε ετσι λιγο να μας κατευθυνεται σε τι τυπο  για ποδηλατα να ψαχτουμε ?

 

 

Σας Ευχαριστουμε .

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Kikaksotiko
Εικόνα Kikaksotiko
Απών/απούσα
Kikaksotiko
Εικόνα Kikaksotiko
Απών/απούσα
Kikaksotiko
Εικόνα Kikaksotiko
Απών/απούσα

Καλησπέρα παιδιά και εύχομαι να βρείτε τα ποδηλατάκια σας και να περνάτε καλά. Για την χρήση που θέλετε προτείνω Trekking bikes που είναι κατάλληλα και για άσφαλτο αλλά και για ομαλούς χωματόδρομους. Με το καλό και καλές βόλτες 

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

αντε να ξεκινησουμε απο τα απλα πριν προτεινουμε κατηγοριες κτλ κτλ

Το μεγεθος του τροχου (προφανως εννοεις 27,5 και οχι 27,7) δεν παει αναλογα το μεγεθος του αναβατη. Αρα ο διαχωρισμος 26 η γυναικα και 27,5-28 ο αντρας λογω υψους ειναι λαθος. Απο εκει και περα (και χωρις να μπλεξουμε οτι 28 και 29 ειναι iδια διαστασης ζαντα) τα 27,5 ειναι εως επι των πλειστων ΜΤΒ και τα 28 τρεκκινγκ οποτε κοιτας δυο διαφορετικες κατηγοριες (κατι οχι πολυ σωστο). Βλεποντας οτι για την ιδια χρηση για την γυναικα κοιτας 26 αρα ΜΤΒ ενω θα ποδηλατειτε μαζι καπου χανεται η μπαλα.

Οποτε παμε απο την αρχη. Ξεκαθαριζεις τι χρηση θα κανετε. Βρισκετε την κατηγορια ποδηλατων που χρειαζεστε. Και μετα διαλεγετε ποδηλατα. 

contact