Αγορά προπονητηριου

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
THEMISTOKLIS KA...
Απών/απούσα

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα προπονητήριο για ένα ποδήλατο δρόμου που έχω με μπάτζετ 200-300€. 

Θα ήθελα νά μπορεί να συνδέεται στο internet ώστε να μπορώ να συνδεθώ σε διάφορες εφαρμογές (πχ zwift).

Επίσης αν μέσα στην όλη αγορά πρέπει να πάρω και τροχό για προπονητήριο;

Έχω δεί της tacx 2 μοντέλα. Το  boost trainer και το boost bundle, αλλά δεν έχω καταλάβει αν μπορούν να συνδεθούν στο internet.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
5
Μέση αξιολόγηση: 5 (1 ψήφος)
morgoth
Απών/απούσα

Το πιο φτηνο semi-smart (που σημαινει οτι μπορει να στελνει δεδομενα για να συνδεθεις σε zwift αλλα δεν ειναι full smart ωστε να μπορει να λαβει δεδομενα και να προσαρμοσει την αντισταση) της Tacx ειναι το Satori στα 250 γυρω, το boost αν δεν κανω λαθος δεν ειναι semi-smart αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρο. Απο εκει και περα αλλο τροχο δεν χρειαζεσαι απαραιτητα αλλα χρειαζεσαι αλλο λαστιχο και κατα προτιμιση αυτο που δινει η Tacx που ειναι πολυ σκληρο και δεν θα το λιωσεις μεσα σε 1 εβδομαδα. Ο εξτρα τροχος ειναι θεμα ευκολιας, μενει στο προπονητηριο οποτε απλα αλλαζεις τροχο οποτε θες να κανεις ενω να αλλαξεις λαστιχο ειναι πιο δυσκολο, αν σκοπευεις να κρατησεις το ποδηλατο στο προπονητηριο δεν ειναι απαραιτητος.

Επισης μια σημειωση, το προπονητηριο δεν συνδεεται το ιδιο στο internet, εχει bluetooth (η ANT+) και με αυτο συνδεεται στο PC η το ταμπλετ σου που συνδεονται με το Zwift. Μαλλον το ξερεις αυτο που λεω απλα επειδη το εγραψες αλλιως ειπα να σου το ξεκαθαρισω μηπως δεν το καταλαβες σωστα.

THEMISTOKLIS KA...
Απών/απούσα

Καλησπέρα, πάντως δεν το βρίσκω στην αγορά αυτό τό μοντέλο της tacx. Γενικα δεν ξέρω από προπονητήρια, αυτό θα είναι το πρώτο και επειδή τον χειμώνα δεν έχω χρόνο πιστεύω ότι θα πιάσει τόπο. Πάντως δεν θέλω να ξεφύγω οικονομικά. 

Εσύ έχεις να μου προτείνεις κάποιο άλλο σε αυτό το μπάτζετ;;

morgoth
Απών/απούσα

To boost απ'οτι επιβεβαιωνω δεν ειναι semi smart, οποτε αν θες αυτην την δυνατοτητα δεν σου κανει. Τωρα για αλλων εταιρειων δεν ξερω εγω το Satori εχω, αλλα ναι, οπως και στα περισσοτερα ποδηλατικα οι διαθεσιμοτητες ειναι στο 0, μηπως να σκεφτοσουν για παραγγελια απ'εξω? Σε αυτο το μπατζετ σε semi-smart ας απαντησει καποιος αλλος γιατι δεν εχω την γνωση να σου προτεινω κατι συγκεκριμενο.