Να γιατί το μετρό απαγορεύει τα ποδήλατα

55 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
r3nos
Απών/απούσα

νομιζω οτι τους χαλαμε το βλαχο-image της δηθενιας και ψευτοερωπαικου πολιτισμου τους....αχ βουρδουλα που θελουν,,,,συμφωνω με τον φιλο για την επομενη ποδηλατοπορεια να κανουμε και ενα περασμα και απο το μετρο!!! και που μολις γυρισα απο κοπεγχαγη...εκει ειναι το βασιλειο των ποδηλατων περα απο αμστερνταμ 1 αμαξι και 40-50 ποδηλατα χωρις υπερβολες.......!!!!!!!!μιλουνια βγεναν τα πρωινα για δουλεια με τα ποδηλατα τους!!!!!!

lorithon7
Απών/απούσα

Filoi,
2 fores vrethika sto stathmo tou metro sto Gazi. Kai tis 2 prin thn enarksh twn diakopwn tou Pasxa, opote den kserw na sas enhmerwsw gia to ti ginetai twra!

Gia na to kouvalaw to ligotero dynato, to diplwnw panta ligo prin ta akyrwtika mhxanhmata.
Thn 1h fora, den aksiwthike kaneis na shkwthei apo thn karekla tou&na erthei na me vrisei. Apla mou xtypousan epimona(o astynomikos) to tzami pisw apo to opoio arazoun.
Den edwsa shmasia, giati to tzami to xtypane ta zwa sta zwa. K egw apexw apo kati tetoio.
Th 2h fora prin kan prolavw na plhsiasw, irthe h ypeuthinh kopela k me eugeniko tropo mou eipe oti apagoreuetai. Ths edeiksa oti einai anadiploumeno kai eipe OK xamogelwntas!
Fysika enas swmatwdis astynomikos th synodeuse apo to grafeio kai htan apo pisw ths se apostash anapnohs. To kserw: tha nomize pws eixa mazi mou sfaires pou eksostrakizontai sto podhlataki mou&tha fovithike, gia auto irthe k keinos (ti autistiko systhma yparxei sthn Ellada telika)

Auto pou thelw na pw einai to ekshs: MEXRI STIGMHS, mporei na me prhzoun genika&na tsantizontai oloi oi ypeuthinoi, ALLA KANEIS, POTE DE MOU APAGOREUSE NA MPW! Den kserw ti tha symvei apo dw&sto ekshs! Tha to dokimasw k tha sas pw!

Ean epimenoun oti xreiazetai to spasto na synodeuetai apo tsanta (mou xei tyxei na mou to poun sto troley pou xa mpei otan eixa skasmeno lastixo) tote na exete mazi mia maurh sakoula skoupidiwn!!!!!!
Foreste th sto podhlato mprosta tous k meta bgalte th sthn platforma!
Kalo?

Take care!

lorithon7
Απών/απούσα

k.karamanis wrote:
Τι να πει κανείς! Θα ζητήσουν άραγε και από τα παιδικά καροτσάκια να είναι σε τσάντες????? Τι άλλο θα δούμε?!?!?!!?

Εγώ θα πάρω μια σακούλα και θα την ρίχνω από πάνω, αριστερά και δεξιά. Μετά βέβαια θα συζητάμε για τον ορισμό του "σακουλιάσματος" ποδηλάτου!!!!!

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάσω (με το κείμενό σας) ή να κλάψω με τους απροσάρμοστους που έχουν εξουσία στην Μπανανία!

Akrivws file mou! Einai para poly asteio! Gi'auto eipa, mexri na vrethei oristiki lysh k na nikhsoume as exoume mazi mas mia maurh sakoula skoupidwn, na th rixnoume apo panw&na pername!&meta katw prin thn eisodo sto syrmo na th bgazoume!
Mpanania de les tipota!

mpes sto tram
Απών/απούσα

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

melos24
Απών/απούσα

Ίσως μπορείτε να φτιάξετε όλοι μαζί καλύματα ή σακούλες με ένα εμφανές μήνυμα γραμμένο πάνω, το ίδιο για όλους, το οποίο να ξεμπροστιάζει με έξυπνο τρόπο) τα κακώς κείμενα (ενδεχομένως χωρίς να σε προκαλεί σε νομικό επίπεδο)

teaser
Απών/απούσα

mpes sto tram wrote:
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

μικρός τυμπανιστής, ήταν παρών

13 floor elevator
Απών/απούσα

Εξακολουθώ να μπαίνω με το σπαστό στο χέρι στο metro απο τη Δάφνη και να συνεχιζω από την Αττική με τον ηλεκτρικό και κανένας δεν με έχει ενοχλήσει.Νομίζω πως δεν πρέπει να μασάμε και με ευγενικό τρόπο να επιμένουμε σε τυχόν ευθυνόφοβο υπάλληλο που θα ήθελε να μας εμποδίσει.Προφανώς και οι ίδιοι καταλαβαίνουν το ηλίθιο της απαγόρευσης.Πιστεύω πως κάποιο παιδικό τραύμα με ποδήλατο πρέπει να είχε ο Δ.Σύμβουλος της Αττικό μετρό γιατί με τη λογική δεν εξηγείται η απαγόρευση και η επιμονή που αγγίζει το όριο της εμπάθειας.Καταπληκτική η πρωτοβουλία στο σύνταγμα και κρίμα που δεν το ξέραμε εγκαίρως για να είμαστε περισσότεροι.

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

http://boreioipodilates.wordpress.com/2009/04/25/%ce%b7-%cf%86%ce%b8%ce%...

φθηνή λύση υπάρχει (και κομψή) και μπορείς να γράψεις και συνθήματα αν θες ;)
Εγώ θα εξακολουθώ να μπαίνω στο μετρό χωρίς τσάντα μεταφοράς και ααααν κάποιος υπάλληλος με σταματήσει, τότε τη χρησιμοποιώ.

dilated
Απών/απούσα

κι εγώ να μπαίνω από Αιγάλεω προς Εθν. Άμυνα και κανείς προς το παρόν δε μου έχει πεί κάτι.

Σχετικά άσχετο: Το Σάββατο δεν ήμουν στη συγκέντρωση αφού δούλευα, αλλά είδα photos και ζήλεψα

supergreg_gr
Απών/απούσα

des ti idea mou...

νοοτροπία
Εικόνα νοοτροπία
Απών/απούσα

Σήμερα 4 Μαΐου στις 9:45 έφτασα με σπαστό στον Ευαγγελισμό και μου απαγόρεψαν την είσοδο αν και το τύλιξα. Έκανα φασαρία απαιτώντας να μου δείξουν την ανακοίνωση που επέβαλε τέτοια ρύθμιση και μετά από πολύ ώρα, αφού η κοπέλα έψαχνε και δεν την έβρισκε, μου έδειξε ένα μέιλ (χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου) που είχε σταλθεί από κάποιον κ. Β. Κρέλιο μάλλον από ότι έμαθα προϊστάμενο των σταθμών του Μετρό που έλεγε τα εξής:
ότι απαγορεύονται οι αποσκευές συγκεκριμένων διαστάσεων ... και τα σπαστά επιτρέπονται ΜΟΝΟΝ ΕΦΟΣΟΝ (αυτό ήταν bold και υπογραμμισμένο) είναι εντός ειδικής;;; σακούλας ή μέσα σε κουτί.

Τελικά επικοινώνησα με τις δημόσιες σχέσεις του Μετρό και τα κορίτσια με εξυπηρέτησαν ταχέως τονίζοντάς μου ότι δεν θέλουν οι επιβάτες να είναι δυσαρεστημένοι. Θα ρωτήσουν και θα ψάξουν για πληροφορίες στον προϊστάμενο και όλους τους αρμόδιους φορείς και θα με ενημερώσουν σύντομα. Περιμένω να επικοινωνήσουν με την ελπίδα ότι ήταν το χειρότερο αστείο της εβδομάδας των καθυστερημένων νοοτροπιών.

Καλή τύχη παίδες γιατί το μέιλ είχε ημερομηνία 13 Απριλίου που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι πρέπει πια να το έχουν μάθει καλά το ποίημα...

ashasinov
Απών/απούσα

exeis apolyto dikio "automation".. h tampeloforia nomimopoiei ton ana3io tropo zwhs o opoios me th seira tou elegxei, polles fores tromera proklhtika ,tis aboules egwistikes mazes synanthrwpwn. Kai telika exoume ftasei sto shmeio h elpida gia allagh twn pragmatwn na basizetai sto an ayto pou ontws exei axsia telika ginei meros aytou tou egwistikou stoixeiou ths mazas wste na nomimopoihthei mesw ths pshfothyrikh politikhs ths ellhnikhs pragmatikothtas..

ashasinov
Απών/απούσα

..

νοοτροπία
Εικόνα νοοτροπία
Απών/απούσα

ήταν ένα κακόγουστο αστείο αφού μετά από επικοινωνία με το 2105149001 της εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού Μετρό με ενημέρωσαν ότι θα σταλθεί διόρθωση και πλέον δεν απαιτείται ούτε σακούλα ούτε κουτί για τα σπαστά.

Αν σας σταματήσουν πείτε τους ότι στο Διαδίκτυο για παράδειγμα στις Συχνές Ερωτήσεις του site του Μετρό για την μεταφορά ποδηλάτου δίνονται αυτές ακριβώς οι οδηγίες.

justelene
Απών/απούσα

ο,τι να'ναι ομως!!!

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Μολις πριν απο λίγο διάβασα και μπήκα στο site του μετρό και ειδα την σχετική ανακοίνωση για τα Σπαστά!!! Ισως μπορουσα να πω :(Ενα μικρό βήμα για τα σπαστά..ενα μεγάλο βήμα για τα ποδηλατα...)

Θέμης

Tzamilia
Απών/απούσα

ax r3nos ποσο σε ζηλεύω!
θέλω κι εγλω να γίνω μετανάστησ στην κοπεγχάγη!
γίνεται?

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

dthemix wrote:
Μολις πριν απο λίγο διάβασα και μπήκα στο site του μετρό και ειδα την σχετική ανακοίνωση για τα Σπαστά!!! Ισως μπορουσα να πω :(Ενα μικρό βήμα για τα σπαστά..ενα μεγάλο βήμα για τα ποδηλατα...)

Θέμης

Αυτό ξέρεις τι σημαίνει ε; ;)
Μη ζητάς τσάντες dahon εσύ τώρα!
χααχαχαχαχαα
Είπαμε παιδιά. Μη μπούμε στη λογική του ωχαδερφισμού. Αυτό είναι το κλειδί

dilated
Απών/απούσα

και το κουβαλάω μαζί μου!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

από την εξυπηρέτηση πελατών αν θέλετε

http://boreioipodilates.files.wordpress.com/2009/03/metro2.png

karamouza
Απών/απούσα

κι εγω που καθομουν κι εραβα σακουλα κουστουμακι για το ποδηλατακι της κορης μου....
Ερωτηση, τα αναπηρικα καροτσακια επιτρεπονται (οντας κι αυτα ειδος μεταφορικου μεσου...), ή οι χρηστες τους θα δενονται πισω απο την αμαξοστοιχια και θα σερνονται μεχρι τον προορισμο τους?

Gloriana
Απών/απούσα

και τα σπαστά dahon απαγορεύουν στο μετρό εδώ????

galois
Απών/απούσα

Εχω ενα Dahon espresso
Το μεταφέρω κανονικά διπλωμένο μέσα στο ΜΕΤΡΟ και για να μην κουραζομαι το τσουλαω. Δεν μου εχει πει ποτε κανεις τιποτα.
Το βάζω και στο λεωφορειο αν και μερικοι οδηγοι μουρμουράνε αλλά ειναι εντός των προβλεπόμενων διαστάσεων οπότε δε μπορουν να κανουν κατι. Αν φυσικα ειναι γεματο με κοσμο δε θα πας να το βαλεις.