ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! 1ος Ποδηλατικός Γύρος Οινοποιείων Νεμέας 2009 / CYCLING FOR WINE RIDE No 2 / 8 Νοεμβρίου 2009

34 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

1ος Ποδηλατικός Γύρος Οινοποιείων Νεμέας 2009

8 Νοεμβρίου 2009

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Ποδηλατικού Γύρου Οινοποιείων Αττικής ( 87 συμμετοχές ) ήρθε η ώρα της υλοποίησης της αρχικής ιδέας, του 1ου Ποδηλατικού Γύρου Οινοποιείων Νεμέας στις 8 Νοέμβρη. Θα επισκεφθούμε 5 οινοποιεία, θα δοκιμάσουμε υπέροχα κρασιά, θα μιλήσουμε με ανθρώπους αφοσιωμένους στην δημιουργία όλο και καλύτερου κρασιού, θα ποδηλατήσουμε με την ψυχή μας!
Στρατοπεδεύουμε πάνω από το χωριό Αρχαίες Κλεωνές στο οινοποιείο Λαυκιώτη, μαζεύουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες, πίνουμε αναψυκτικά και νερά και ξεκινάμε στις 09.30. Χαλαρή ευθεία, απαλά ανηφοροκατηφόρια, μπαίνουμε κατηφορίζοντας στην Αρχαία Νεμέα, προσπερνάμε τον Παπαιωάννου, αριστερή ανηφορική και στην ευθεία παρκάρουμε στον Γιώργο τον Παλυβό, που τα κρασιά του έχουν κάνει γεωμετρική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, για το πρώτο ποτηράκι. Μέχρι τότε θα έχουν βγει τα φρέσκα, οπότε θα δοκιμάσουμε Πέτρινες Πλαγιές ( chardonnay-μαλαγουζιά 50-50 ) και Βυσσινόκηπο (σκούρο ροζέ από αγιωργήτικο-syrah ) ενώ ο Γιώργος θα μας ξεναγεί στο οινοποιείο.
Δυναμωμένοι-ες συνεχίζουμε αφήνοντας πίσω μας κάτι ανηφοράκια, διασχίζουμε τον κάμπο και τη Νεμέα και κάνουμε δεξιά για τη μοναδική πρόκληση της βόλτας : την ανάβαση στο Κούτσι και το οινοποιείο της Σεμέλης. 7,5 καταπληκτικά χιλιόμετρα μέσα από χρυσοκόκκινους πια αμπελώνες, και όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά. Μην τρομάζετε με την ανηφόρα – δεν έχει καμία σχέση με την ανάβαση στη Στυμφαλία που μας τσάκισε, κάποιους τέλος πάντων, δίνει ανάσες, έχει χαλαρώματα ,στοιχειωδώς προπονημένος όμως ανεβαίνεις, και όταν φτάνεις κάνεις ΑΑΑΑ! Εν πάσει περιπτώσει δεν είμαι ο πιο γρήγορος και την ανέβηκα άνετα ενώ τη Στυμφαλία από Δάφνη την θυμάμαι ακόμα. Η Θέα από το οινοποιείο της Σεμέλης είναι εκπληκτική. Βλέπουμε όλο τον κάμπο της Νεμέας και τη διαδρομή Δάφνη – Καστράκι - για όσους θυμούνται. Δοκιμάζουμε Ορεινό ¨Ηλιο λευκό-κόκκινο – ροζέ κ.α΄ και αφηνόμαστε να μας ξεναγήσουν στο υπέροχο οινοποιείο με την καταπληκτική θέα.
Αναστενάζοντας παίρνουμε την κατηφόρα. Προσοχή! Κατηφορίζουμε, ΔΕΝ κουτρουβαλάμε ! Ο δρόμος είναι σε γκρεμό, αν πέσει κανείς όπως στην Αχαϊα, θα τον βρούν στη Νεμέα. Είναι η ώρα να δρέψουμε τους κόπους της ανάβασης : Κατεβείτε όχι στο όριο, αλλά ούτε χαλαρά, με εγρήγορση, για να απολαύσετε την υπέροχη θέα, γίνετε ένα με το τοπίο και το ποδήλατό σας, κάψτε το ελάχιστο αλκοόλ που έμεινε στο στόμα σας από την γευσιγνωσία (ελπίζω να φτύσατε και τίποτα ) και να, φτάσαμε κιόλας στη Νεμέα. Την ξαναδιασχίζουμε, αλλά από άλλη διαδρομή και κατευθυνόμαστε προς Λεόντιο.
Ο δρόμος είναι σε φαράγγι, με αμπελώνες αριστερά – δεξιά, και τελειώνει στο χωριό, του οποίου κάνουμε το γύρο και επιστρέφουμε, αλλά σταματάμε στο οινοποιείο Ράπτη. Ο Γιώργος Ράπτης θα μας ξεναγήσει στο οινοποιείο του και θα μας κεράση τα κρασιά του, ένα άσπρο, ένα ζόρικο ροζέ και δύο κόκκινα, και μετά γλυκά – γλυκά θα τραβήξουμε για Αρχαία Νεμέα και το λιοντάρι της, τον Θανάση Παπαϊωάνου, που με το γυιό του το Γιώργο κρατάνε χρόνια ψηλά τη σημαία του κρασιού της Νεμέας, θα δοκιμάσουμε τα κρασιά τους - πολλά και καλά, τι να λέμε, τα κόκκινά του εξακολουθούν να αποτελούν το μέτρο σύγκρισης του αγιωργήτικου, παρ’ όλο που τα νεαρά λιοντάρια έχουν πλησιάσει επικίνδυνα -και θα πιάσουμε κουβέντα με τον Θανάση και θα είναι ένα μικρό θαύμα αν καταφέρουμε να ξεκολλήσουμε σε μισή ώρα για να ψιλοανηφορίσουμε για Αρχαίες Κλεωνές.

Θα προσπεράσουμε το οινοποιείο Λαυκιώτη και κατηφορίσουμε σερί 3,5 χλμ. για να φτάσουμε στον τερματισμό μας στο Σπύρο το Λαφαζάνη, εξαιρετικό οικοδεσπότη, που θα μας ξεναγήσει στο πολύ ωραίο οινοποιείο του, θα δοκιμάσουμε τις Νεμέα, το ροδίτη,το ροζέ του, το chardonnay και τη Συλλογή του και θα μας κάνη το τραπέζι με κοψίδια και άφθονο κρασί. Eκεί, μέσα στο κτήμα με τα άλογα, θα χαλαρώσουμε και θα έχουμε φροντίσει να υπάρχει «στεγνός» οδηγός σε κάθε αυτοκίνητο. Δυστυχώς το πούλμαν με το ποδηλατικό trailer ήταν κλεισμένο από λάθος, οπότε θα αρκεστούμε στα δικά μας μέσα. Εάν μέχρι τις 26/10 αλλάξει κάτι, θα ανακοινωθεί στο site.
Συνολικό μήκος διαδρομής 62 χλμ. Δική μου μέση ωριαία 20 χλμ. Ξεκούραστα. Υπολογίζω 3,5 ώρες ποδήλατο και 3 ώρες ξενάγηση και γευσιγνωσία. Ο χάρτης της διαδρομής με υψομετρικές καμπύλες κλπ βρίσκεται στο bikely.com με τίτλο Nemea winery ride. Η σήμανση της διαδρομής θα γίνει με spray στην άσφαλτο : το λογότυπο cfw και κατευθυντικό βέλος. Μέχρι τις εγγραφές θα έχει δημιουργηθεί και roadbook με την σήμανση και θα μπορείτε να το κατεβάσετε από το pepa.gr και το cyclingforwine.gr.
Στο σύνολο της διαδρομής θα ακολουθεί αυτοκίνητο τεχνικής υποστήριξης, ευγενική χορηγία της Ι. Μανιατόπουλος (Ideal bikes).
Εγγραφές από 26 / 10 . Θα τα ξαναπούμε μέχρι τότε. Να κάνετε ποδήλατο οι απροπόνητοι, και να μη φοβάστε τις ανηφόρες.
Υ.Γ. Πολλά κρασιά θα δοκιμάσουμε, αλλά η ποικιλία που έχει κάνει διάσημη τη Νεμέα είναι το Αγιωργήτικο, σε κόκκινο, κυρίως, ροζέ δευτερευόντως, και blanc de noir (λευκή οινοποίηση από ερυθρή ποικιλία) δεν έχουμε πιεί ακόμα . Δοκιμάστε όμως και roussanne Παπαϊωάννου .
Υ.Γ Το κόστος συμμετοχής θα είναι 10ε για συνοδούς και επισκέπτες. Θα περιλαμβάνει, βεβαίως, και πάλι αναμνηστικό μπλουζάκι, όπως στο γύρο Αττικής..
ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ :
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ 2102028561 ΚΑΙ 6976556525 ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ cyclingforwine.gr
EΓΓΡΑΦΕΣ :Eρατοσθένους 12, 11635, Παγκράτι, τηλ 2107563063 ( 10μμ - 5μμ) / Ηφαίστου 25 Μοναστηράκι, 2103222560 ώρες καταστημάτων, Δωδεκανήσου 11Α,15122, Μαρούσι και στα γραφεία της ΠΕΠΑ 28ης Οκτωβρίου 26 κάθε Δευτέρα στις 9μμ

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..ενδιαφερον και διαφορετικο !
Ψήνομαι..

Με μετρο ομως το .. http://www.youtube.com/watch?v=_afQZcLpSI4 !

mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

Eπειδή συμμετείχα και στον 1ο Ποδηλατικό Γύρο Οινοποιείων Μεσογείων 2009, σας λέω ότι είναι υπέροχη βόλτα. Τώρα για το πόσο θα πιει ο καθένας είναι προσωπικό θέμα. Ξεκινάς το πρωί, πίνεις μερικά ποτηράκια, πάντα με μέτρο, και μετά καταπίνεις χιλιόμετρα χαρούμενος.

spastalakis
Απών/απούσα

Δύο θεματάκια έχω, αλλιώς θα συμμετείχα με τα μπούνια!

1) Την ίδια ημέρα πέφτει ο κλασίκός μαραθώνιος που έχω δηλώσει συμμετοχή (στα 10 χλμ)

2) Έχω σπαστό brompton, με full ταχύτητες μέν (6) αλλα δέν ξέρω κατα πόσο θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανηφόρες εκεί.

Άν βέβαια ήξερα πως μπορούσε να με βγάλει στις ανηφόρες, μπορεί και να ακύρωνα τον μαραθώνιο...

Τί λέτε εσείς που ξέρετε την διαδρομή ;

mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

spastalakis wrote:
Δύο θεματάκια έχω, αλλιώς θα συμμετείχα με τα μπούνια!

1) Την ίδια ημέρα πέφτει ο κλασίκός μαραθώνιος που έχω δηλώσει συμμετοχή (στα 10 χλμ)

2) Έχω σπαστό brompton, με full ταχύτητες μέν (6) αλλα δέν ξέρω κατα πόσο θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανηφόρες εκεί.

Άν βέβαια ήξερα πως μπορούσε να με βγάλει στις ανηφόρες, μπορεί και να ακύρωνα τον μαραθώνιο...

Τί λέτε εσείς που ξέρετε την διαδρομή ;

Όποια απορία έχετε, υπάρχουν τα τηλέφωνα στο παραπάνω κείμενο, για να σας τη λύσουν.

orck
Απών/απούσα

τι λετε; καλο φαινεται
χικ...

AfloEydK
Απών/απούσα

pws tha paw
den to xanw me tipota

Shaft
Απών/απούσα

Εκπληκτική βόλτα - δεν με βλέπω να έρχομαι γιατί δεν κρατιέμαι όσο θα θέλει η ομάδα...
Καλή διασκέδαση. Άντε και στο μέλλον Αμύνταιο για επιδρομή στον Ιατρίδη... ;-)

nionios
Απών/απούσα

psinomai agria na erthw ala an ginete na erthw me kapion na moirastoume kai tis venzines mexri ekei
yparxei kanenas xristianos h xristianh na pame parea?
thanks

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Απο ο,τι ξέρω θα βάλουν πούλμαν για την Κυριακή. Τηλεφωνήστε στον Θέμο να σας πει.
Οσοι πάντως θέλουν εκδρομή διήμερο+, μπορούν να έρθουν μαζί μας (Φίλοι του ποδηλάτου). Το έχουμε βάλει στο πρόγραμμα αλλά ακόμα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες. Το σίγουρο είναι οτι μερικοί θα πάμε στη Νεμέα απο Κόρινθο (όχι απο εθνική!) το Σάββατο, θα μείνουμε κάπου στις σκηνούλες μας, και την άλλη μέρα θα είμαστε έτοιμοι για τις οινοποσίες....Ο γυρισμός, λόγω προβλεπόμενης ιδιαίτερης ψυχο-σωματικής κατάστασης, θα γίνει την άλλη μέρα το πρώί (Δευτέρα). Οσοι δεν μπορούν να μείνουν Κυριακή βράδυ, θα γυρίσουν με το πούλμαν ή με κάποιο αυτοκίνητο.
Αλλοι πάλι, θα πάνε με αυτοκίνητα το Σάββατο και θα κάνουν κάποια βόλτα εκεί, και άλλοι θα πάνε μόνο για την εκδήλωση την Κυριακή.
Δυστυχώς ο χρόνος που έχει προγραμματιστεί για την παραμονή μας στα οινοποιεία θα είναι μόλις μισή ώρα...οπότε δεν θα υπάρχει πολύς χρόνος για χαζέματα στη διαδρομή.
Πάντως στα οινοποιεία του Μαρκόπουλου ήταν πολύ ωραία - ειδικά στο τελευταίο οινοποιείο (Αναγνώστου) που μείναμε μερικοί ως τα μεσάνυχτα δοκιμάζοντας (....) τα καταπληκτικά του κρασιά που μας προσέφερε!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Λυδία τα κουβέντιαζα τις προάλες με τον Πλέγα και μου είπε ότι είχατε περάσει υπέροχα στο 1ο.

Το σκεφτόμαστε και εμείς - σαν εκδρομή 2ημερη - αλλά χωρίς τις σκηνές.
Όταν κατασταλάξετε σε κάποιο "τελικό" πρόγραμμα γράψε και εδώ πληροφορίες για το πως θα πάτε (διαδρομή, σημείο και ώρα εκκίνησης, ρυθμό, στάσεις, συνολική απόσταση κλπ) μήπως και πείσω την κά RockaRolla να σας ακολουθήσουμε στο "ποδηλατικό" κομμάτι στο "πήγαινε" (και φυσικά στην οινο-βόλτα μετά).

Ευχαριστώ.

AfloEydK
Απών/απούσα

i kyriaki einai konta
opote pigainete na grafteite
osoi einai gia aythimeron tin kyriaki
na ekdilwsoyn to endiaferon edw na pame oloi mazi

justelene
Απών/απούσα

AfloEydK wrote:
i kyriaki einai konta
opote pigainete na grafteite
osoi einai gia aythimeron tin kyriaki
na ekdilwsoyn to endiaferon edw na pame oloi mazi

im in!!

Angus
Εικόνα Angus
Απών/απούσα

kai egw malon...

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Τελικά ο καιρός τουλάχιστον για το Σάββατο δεν μας τα λέει καθόλου καλά, οπότε όσοι λέμε να πάμε απο Κόρινθο (Σάββατο με διανυκτέρευση σε σκηνές) και να γυρίσουμε απο Μέθανα κλπ, θα το ξανασκεφτούμε ως την Παρασκευή βράδυ. Αν ενδιαφέρεται λοιπόν κανείς, ας με παρει τηλ (τα στοιχεία μου στο πρόγραμμα των ΦτΠ) την Παρασκευή.
Πήρα δηλώσεις συμμετοχής απο τους διοργανωτές και θα τις έχω το βράδυ στην Επταχάλκου. Αλλιώς πηγαίνετε να δηλωθείτε στις διευθύνσεις που δίνουν για να ξέρουν και αυτοί πόσοι θα πάνε.
Επίσης: λειτουργεί το σαιτ τους! http://www.cycling4wine.gr

AfloEydK
Απών/απούσα

ειναι για κυριακη πρωι
χοντρικα ειναι απο κορινθο 35 χιλιομετρα
δηλαδη θελουμε να εχουμε μπροστα μας 3 ωρες για να παμε ανετα
οποτε το ραντεβου ειναι
σταθμος λαρισης 05:45 για να παρουμε τον προαστιακο των 06:05
η διαδρομη μεχρι το σημειο εκκινησης ειναι αυτη
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%CE%A4%CF%81%CE%B9%CF%8...

2 σαμπρελες
τρομπα
πολυεργαλειο
καλοσυντηρημενο ποδηλατο

υπαρχει πιθανοτητα βροχης
δεν χρειαζεται περιττος εξοπλισμος δεν παμε σε δεκαημερο ταξιδη
χειμωνιατικα ρουχα
γαντια
αδιαβροχο
εφεδρικες καλτσες

orck
Απών/απούσα

Μιλαμε για ασφαλτινη διαδρομη με κουρσα, σωστα;
Ελπιζω να μην βρεχει (εστω να μην βρεχει παρα πολυ).

AfloEydK
Απών/απούσα

asfaltini
oi perisoteroi tha nai me koyrsa
alla lew na paw me treking

mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα
lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Παρακαλώ να βλέπετε πιο αισιόδοξα σαιτ για τον καιρό και όχι αυτό το γρουσούζικο.............
Για ποδηλατικώς ως Αρχαίες Κλεωνές, όσοι δεν θέλουν παλια εθνική (Σολομός, Χιλιομόδι) μπορούν να πάνε απο Περιγιάλι, Σπαθοβούνι - πιο όμορφα και σύντομα.
Επίσης προσοχή στα δρομολόγια του προαστιακού που έχουν κάνει αλλαγές/περικοπές ειδικά σε όσα φεύγουν απο Πειραιά - σταθμό Λαρίσης.

MummRa
Απών/απούσα

looks interesting ...

mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

[quote=lyhadj]Τελικά ο καιρός τουλάχιστον για το Σάββατο δεν μας τα λέει καθόλου καλά, οπότε όσοι λέμε να πάμε απο Κόρινθο (Σάββατο με διανυκτέρευση σε σκηνές) και να γυρίσουμε απο Μέθανα κλπ, θα το ξανασκεφτούμε ως την Παρασκευή βράδυ.

justelene
Απών/απούσα

AfloEydK wrote:
ειναι για κυριακη πρωι
χοντρικα ειναι απο κορινθο 35 χιλιομετρα
δηλαδη θελουμε να εχουμε μπροστα μας 3 ωρες για να παμε ανετα
οποτε το ραντεβου ειναι
σταθμος λαρισης 05:45 για να παρουμε τον προαστιακο των 06:05
η διαδρομη μεχρι το σημειο εκκινησης ειναι αυτη
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%CE%A4%CF%81%CE%B9%CF%8...

2 σαμπρελες
τρομπα
πολυεργαλειο
καλοσυντηρημενο ποδηλατο

υπαρχει πιθανοτητα βροχης
δεν χρειαζεται περιττος εξοπλισμος δεν παμε σε δεκαημερο ταξιδη
χειμωνιατικα ρουχα
γαντια
αδιαβροχο
εφεδρικες καλτσες

Καλησπέρα!!
ισχύει αυτό;;

θα τα πούμε κ αύριο βέβαια, απλά για να ξέρω, δεν θέλω να πάω μόνη (σαν το λεμόνι) =))

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

@ mbiker.ex " Eσύ lyhadj παρακολουθείς αισιόδοξα sites?"

Τα ίδια βλέπω και εγώ....(το accuweather μάλιστα μας τα λέει και χειρότερα...)...
Ηθελα απλώς να πιστέψω οτι οι προγνώσεις είναι θέμα ψυχοσύνθεσης του εκάστοτε μετεωρολογικού σαιτ - έτσι για να μην απογοητευθούμε απο τώρα.....
Πάντως η Κυριακή δεν αναβάλλεται ό,τι καιρό και να κάνει - το Σάββατο είναι το πρόβλημα για μας με τις σκηνές - αν και κάποιοι θα πάνε βρέξει -χιονίσει....

giannisscott
Απών/απούσα

http://www.trainose.com/news/details/25
ειναι η ανακοινωση για τις ακυρωσεις δρομολογιων του προαστιακου Πειραιας-Ανω Λιοσια .

AfloEydK
Απών/απούσα

την κυριακη αναχωρουμε 6¨το πρωι απο στ.λαρισης για κορινθο με σιγουρη την διαδρομη μεσω παλαιας κορινθου-νεμεας και εναλλακτικη αυτη που λεει η λυδια
αν την βρουμε
τελικα με trekκing θα ερθω και γω
να γραφτειτε σημερα οσοι δεν το χετε κανει ακομα
τα λεμε εκει

alexk
Απών/απούσα

nionios wrote:
psinomai agria na erthw ala an ginete na erthw me kapion na moirastoume kai tis venzines mexri ekei
yparxei kanenas xristianos h xristianh na pame parea?
thanks

Ψάχνω για συνοδηγό για να μοιραστώ το κόστος της μετάβασης στη Νεμέα και έχω σχάρες οροφής για 2 ποδήλατα.
Κάτοικος Αμπελοκήπων.
Αν ενδιαφέρεσαι ακόμη, πάρε στο 6948314868
Αλέξανδρος

alexk
Απών/απούσα

AfloEydK wrote:
την κυριακη αναχωρουμε 6¨το πρωι απο στ.λαρισης για κορινθο με σιγουρη την διαδρομη μεσω παλαιας κορινθου-νεμεας και εναλλακτικη αυτη που λεει η λυδια
αν την βρουμε
τελικα με trekκing θα ερθω και γω
να γραφτειτε σημερα οσοι δεν το χετε κανει ακομα
τα λεμε εκει

ΠΡΟΣΟΧΗ με τον Προαστιακό! Τα δρομολόγια έχουν διαταραχθεί λόγω ...ανασκαφών στο δίκτυο.
Σύμφωνα με το 1110, από Σταθμό Λαρίσσης ο πρώτος συρμός για Κόρινθο αναχωρεί μετά τις 09:00' !!!
Για Κόρινθο νωρίτερα πρέπει κάποιος να πάρει ή το συρμό των 06:07' από Νερατζιώτισσα (06:19' Λιόσια, φτάνει Κόρινθο 07:15') ή μια ώρα αργότερα.

mbiker.ex
Εικόνα mbiker.ex
Απών/απούσα

Θα ξεκινήσω την Κυριακή το πρωί με το αυτοκίνητο για την Νεμέα . Έχω θέσεις για άλλους δύο ποδηλάτες (με τα ποδήλατά τους φυσικά). Όποιος θέλει να 'ρθει ας μου στείλει e-mail στο mbiker_71@yahoo.gr για να κανονίσουμε να πάμε μαζί. Θα φύγω από το Ν. Ψυχικό.

AfloEydK
Απών/απούσα

αλλαγη ωρας
και σημειου συναντησης
οσοι επιθυμουν να πανε ποσηλατικος απο κορινθο νεμεα
λογω αλλαγων στα δρομολογια του προαστιακου ξεκιναμε
με τον συρμο που φευγει 06 20 απο ανω λιωσια για κορινθο
το πρωτο δρομολογιο απο αεροδρομιο για ανω λιωσια ξεκιναει 05 30 και φτανει 06 02

θα ταν καλυτερα να φευγαμε με το 05 10
αλλα αν υπαρχει καποιος που ερχεται απο ηλεκτρικο και προαστιακο αεροδρομιο ανω λιωσια δεν θα μπορει να ειναι 05 10 ανω λιωσια αφου δεν υπαρχει δρομολογιο τοσο νωρις

οποτε οσοι ενδιαφερονται να με παρουν τηλεφωνο στο 6974140683 η να γραψουν εδω πως θα ερθουν για να δουμε4 τι θα κανουμε
για την ωρα ισχυει το 06 20 ανω λιωσια

χρονοδιαγραμμα
06 20 ανω λιωσια
07 15 κορινθο
09 30 σημειο εκκινησης

giannisscott
Απών/απούσα

θα σας περιμενουμε στον προαστιακο Κορινθου να παμε ολοι μαζι παδηλατικα .Αflo
εχω κρατησει το κινητο σου .

contact