1η ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
k.rapti
Απών/απούσα

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 7 το απόγευμα ο ''Ομιλος Φίλων Ποδηλάτου Ηλιούπολης' διοργανώνει τη πρώτη του ποδηλατοβόλτα. Σημείο συνάντησης το συντριβάνι της Κεντρικής Πλατείας.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
koki
Απών/απούσα

δεν ήμουν εκεί, αλλά μόλις περάσανε τα παιδιά έξω από το σπίτι μου! μπράβο!!! πολύς κόσμος και οργάνωση!

Dimko
Εικόνα Dimko
Απών/απούσα

Σήμερα έχουμε 31...
Μαλλον μπερδευτηκες, Ηταν η διοργάνωση του Διεση

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Ελπίζω να προλάβω να έρθω! (Στην αρχική συγκέντρωση δεν τα κατάφερα!)

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Χωρίς καμία διάθεση να γίνω γραφικός, προκλητικός ή οτιδήποτε άλλο κακό, θα ήθελα να εκφράσω μια απορία προς τους φίλους συν-ποδηλάτες της Ηλιούπολης!

Χθες (Κυριακή 1/6), βγήκα μια βόλτα στους δρόμους της πόλης γύρω στις 19:30. Αρχικά, μαζί με τη συμβία και τα τέκνα (sic!) κινηθήκαμε γύρω από το Πολυκλαδικό. Μετά, κινήθηκα μόνος μου για αρκετή ώρα μέσα στους κεντρικούς δρόμους της Ηλιούπολης, βολτάροντας σε χαλαρό ρυθμό. Άναψα και τα καινούρια μου φωτάκια μόλις σουρούπωσε και ήταν μια χαρά.

Η απορία λοιπόν είναι: Πού είσαστε ρε παιδιά; Δεν είδα κανέναν άλλο ποδηλάτη στο δρόμο όση ώρα βολτάριζα! Τόσο άτυχος είμαι; Καλό είναι να μαζευόμαστε σε ποδηλατοπορείες και γύρους αλλά πρέπει να κυκλοφορούμε και μόνοι μας!

Ειδικά χθες, που βολτάριζα χωρίς συγκεκριμένο προορισμό, θα χαιρόμουν πολύ να πω μια καλησπέρα με κάποιο συν-ποδηλάτη. Παράκληση λοιπόν, αν πετύχετε στο δρόμο (συνήθως Ηλιούπολη / Αργυρούπολη / Ελληνικό ή Παγκράτι / Ν. Κόσμο / Ν. Σμύρνη ή Παραλία) κάποιον με Ideal Megisto (γκρι σκούρο του 2008) με ύψος γύρω στο 1.90, φωνάξτε ένα "frankie!" και θα σταματήσω να πούμε μια καλησπέρα!

maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

ήσουν άτυχος γιατί οι περισσότεροι καθημερινά κυκλοφορούμε σχεδόν πάντα μόνοι μας. Είναι λάθος να θεωρείς ότι καβαλάμε το ποδήλατο μόνο σε πορείες κ βόλτες.

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Γιατί ανησύχησα προς στιγμήν!
Ισχύει η παράκληση λοιπόν! Να χαιρετιόμαστε όπου βρεθούμε!

maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

προσωπικά αν δω "συνάδερφο" τον χαιρετώ. την παρασκευή το βράδυ με χαιρέτησε ένας στην 3η σεπτεμβρίου κ μετά κατά τις 12.30 το βράδυ χαιρέτησα έναν εγώ στις αρχές της λ. βουλιαγμένης,δεν ξέρω αν ήταν κιόλας κάποιος από το σαιτ. ραντεβού σήμερα στο κριτικαλ μαςς κ την τετάρτη στη βόλτα μας.