Σε τι κατασταση ερχεται ποδηλατο απο εξωτερικο;

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
jeanmarat
Απών/απούσα

Μπορεί κανείς να με προιδεάσει σε πόσα κομμάτια θα έρθει ένα ποδηλατο που θα παραγγείλω από εξωτερικό ;

Και αν υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει αν τα βρω μπαστούνια;

Είναι δύσκολη η συναρμολογηση ;

Από το wiggle θα το πάρω.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Οσο πιο "σοβαρό " είναι ένα σαιτ τόσο πιο σωστά πακετάρουν το ποδήλατο. Τα ταχυδρομικά τέλη είναι πολύ ψηλότερα αν στο στείλουν ολόκληρο - καλό είναι αν έχεις την δυνατότητα συνεννόησης, να τους πεις να στείλουν τροχούς ξεχωριστά. (ρώτα για διαφορά τιμής). Αν παρόλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα, κανονικά θα πρέπει να το δείς όταν το παραλαμβάνεις και να τους το πεις (να μη το παραλάβεις). Οπότε έλεγχος στο ταχυδρομείο. αν βρεις το πρόβλημα στο σπίτι σου, όπως είπαμε ανάλογα και τη σοβαρότητα του σαιτ, ο πωλητής δέχεται την αλλαγή, το επιστρέφεις και σου στέλνουν αλλο. Απο την εμπειρία μου πάντως μόνο 2 φορές υπήρχαν προβλήματα (γρατζουνιές λογω κακής συσκευασίας) - δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο. το wiggle είναι μάλλον απο τα πολύ γνωστά σαιτ - δεν θα ρισκάρουν τη φήμη τους λόγω των υπαλλήλων ελτα που πετάν απρόσεκτα απο δω και απο κει τα πακέτα...
Οσο για τη συναρμολόγηση- συνήθως αν όχι όλα, τα βασικά είναι βαλμένα (ταχύτητες, φρένα, κλπ). Ετσι κιαλλιώς καλά θα είναι πριν την πρώτη σου βόλτα να το ελέγξεις το ποδήλατο κατα πόσο είναι σωστα ρυθμισμένα τα εξαρτήματα του (αυτό ισχύει και όταν το αγοράζεις απο την ελλάδα). Οππότε αν δεν ξέρεις πως, πήγαινε σε κάποιον ποδηλατά που να ξέρει (και να μη βαριέται που ζεί) να στο τσεκάρει/συναρμολογήσει κλπ.

mpes sto tram
Απών/απούσα

Δες εδω υπαρχει παλαιοτερος με το ιδιο ερωτημα..νομιζω οτι θα σε καληψει!http://www.podilates.gr/?q=node/4689

jeanmarat
Απών/απούσα

Δεν με κάλυψε

mpes sto tram
Απών/απούσα

το ποδηλατο ερχεται ολοκληρο και οχι σε κοματια,σε μια τεραστια κουτα,καλο ειναι πριν παρεις,να πας να καβαλησεις καποιο σε οποιοδηποτε μαγαζι για να ξερεις ακριβως το μεγεθος που πρεπει να παραγγειλεις(ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΑΡΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!! ΠΡΟς ΘΕΟΥ μην κανεις λαθος το μεγεθος,μετα θα πρεπει η να πουλησεις το ποδηλατο σε καποιον ψηλοτερο σου η να το στειλεις πισω πληρωνοντας εσυ τα εξοδα αποστολης(50-60-100 ευρω!)το δικο μου το πηρα πριν 2 χρονια μιση τιμη απο Αγγλια(evans cycles)Εδω ειχε 800-900 ευρω και εγω το αγορασα 350 λυρες δλδ 400 ευρω περυσι το δεκεμβρη με την κριση!!τα βηματα εχουν ως εξης.1-Βρες απο εδω και καβαλα το ποδηλατο που θες να αγορασεις ωστε να εισαι σιγουρος για το μεγεθος(το μεγεθος παει αναλογα με το υψος σου)2-συγκρινε τις τιμες και κολα στη τιμη του ποδηλατου απο εξωτερικο 50 εως 60 ευρω εξοδα αποστολης.3-βγαλε μια χρεωστικη καρτα για αγορες απο το διαδυκτιο(σε οποιαδηποτε τραπεζα)ετσι οτι λεφτα εχεις μεσα εκει μονο αυτα μπορουν να σου φανε(τα χακερονια)4-κανε την παραγγελια -πληρωσε και με τον κωδικο παραγγελιας θα μπορεις να βλεπεις που ειναι το δεμα σου και σε ποσες μερες θα φτασει ΕΛΛΑΔΑ..συνηθως τα στελνουνε με την UPS στη διευθηνση που θα τους γραψεις,η παραγγελια ερχετε Ελλαδα το νωριτερο σε 5 μερες και το αργοτερο σε 15....συμβουλη..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΦΕΤΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ-ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΟ-ΠΕΡΣΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!Για περισοτερες πληρ..στειλε μνμ το κινητο σου να σου πω,αυτα και καλες βολτες.

maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

Kαλα, γιατι τοσος κοπος? τοσο μεγαλη ειναι η διαφορα στα χρηματα απο το να το αγορασεις απο εδω? το ποδηλατο θα σου ερθει οπως ερχεται και εδω στα καταστηματα. θα θελει ρυθμισεις και συναρμολογηση. αν μπορεις να τα κανεις ολα αυτα μονος σου, και μαλιστα σωστα, εχει καλως, αλλιως παλι θα πρεπει να το πας καπου.

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

στέλνει μέσω Parcelforce http://www.parcelforce.com/portal/pw/track?catId=7500082
και εν συνεχεία σε συνεργασία με Ελλάδα μέσω ΕΜS Ταχυμεταφορές-ΕΛΤΑ http://www.elta-courier.gr/trackit/

Είχα ένα θέμα με τα ΕΛΤΑ ότι δεν υπέγραψα πουθενά...
αντιθέτως με DHL & UPS.

(Για 3+ κιλά πακέτο επιστροφή στη Γερμανία πλήρωσα 35 ευρώ.)

jeanmarat
Απών/απούσα

Ειμαι 1,75 και θα παρω σκελετο 19 ιντσων αφού τα άλλα μεγέθη ειναι 17 και 21.

Νομίζω είμαι οκ με τον 19αρη.

Τα άλλα τα ξέρω πάνω κάτω , απλώς η συναρμολογηση να μην είναι μπαστούνι.

mpes sto tram
Απών/απούσα

οχι τιποτε....το τιμονι βγαζουν συνηθως η το γυρνανε αναποδα,πεταλια εκτος,και σελα.....το ιδιο και με τη μπροστινη ροδα...απλα πρεπει να το πας σ'ενα ποδηλατα για ρυθμιση ταχυτητων,φρενων και γενικα εναν ελεγχο σε ολα τα βιδακια του μηπως και δεν εχουν σφιξει κατι σωστα ....θα σου παει γυρω στα 15-20 ευρω!Καλη επιτυχια!

jeanmarat
Απών/απούσα

α δηλαδη τον ποδηλατα δεν τον γλυτώνω ;

ε τοτε αρχιζω να εχω αμφιβολιες αν θα πρεπει να το παρω απο εξωτερικο

κανενας καλος ανθρωπος δεν υπαρχει ;

contact