Μου τη δίνει όταν γίνεται αυτό!

13 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
dragonfly
Απών/απούσα

Περνάει ένας συρμός του ηλεκτρικού... γεμάτος!

Αναμενόμενο... περιμένω τον επόμενο... έχει λιγότερο κόσμο, αλλά στο τελευταίο βαγόνι δεν χωράει καρφίτσα, πόσο μάλλον εγώ και το ποδήλατο...
περιμένω τον επόμενο... σχεδόν άδειος... στο τελευταίο βαγόνι έχει αρκετό κόσμο, αλλά δεν γίνεται να περιμένω κι άλλο... ψελλίζω "με βοηθάτε λίγο να χωρέσω και το ποδήλατο"... κάποιοι κάνουν λίγο χώρο, άλλοι δεν το κουνάνε ρούπι... προσπαθώ με κάποιο τρόπο να βολευτώ... έχω διαρκώς το νου μου στο ποδήλατο, το κρατάω και με τα δύο χέρια μην μετακινηθεί και χτυπήσω κανένα... ζητάω από όποιο πάει να περάσει να προσέχει το πετάλι μην χτυπήσει κτλ κτλ

λίγες στάσεις μετά ελάχιστοι έχουν απομείνει στο βαγόνι... έχει και άδεια καθίσματα... όμως στο πίσω μέρος που είμαι με το ποδήλατο... μελίσσι... όλοι γύρω γύρω από το ποδήλατο...

γκρρρρρρρρ!!!
έλεος....

δεν θέλω να γκρινιάζω, αλλά γκρίνιαξα
αχαχχα

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

το ιδιο συμβαινει και σε μενα

νομίζω οτι το ποδήλατο τους μαγνητίζειι υποσυνείδητα!
:)))

να τους πεις αν θελουν να παρουν ενα κι αυτοι

Nayarxos
Εικόνα Nayarxos
Απών/απούσα

Άσε με να μαντέψω... αυτό γίνεται στους συρμούς ανόδου, μετά την Ομόνοια. Το ίδιο συμβαίνει και με εμένα.
Ο κόσμος μαζεύεται πίσω-πίσω γιατί δύο σταθμοί όπου κατεβάζουν πολύ κόσμο, Νερατζιώτισσα (The Mall) και ΚΑΤ έχουν έξοδο στο πίσω μέρος. Οπότε όλοι μαζεύονται πίσω για να είναι πιο κοντά στην πόρτα.
Δεν πειράζει όμως. Θα μας δουν μία φορά, θα μας δουν δύο, την τρίτη θα καταλάβουν ότι δεν έγινε και τίποτα να πάνε ένα "τετράγωνο" πιο μπροστά.

Το βασικό είναι να είμαστε ήρεμοι και ευγενικοί για να μην δημιουργήσουμε αντιπαραθέσεις.

shpongle
Απών/απούσα

καλησπερα:) εγο εφτυχος 5 φορεσ που εχο παρει τον ηλεκτρικο δεν μου εχει συμβει αυτο,μαλιστα μια φορα που ειχε λιγο κοσμο πισο μου εκαναν χορο απο μονοι τους για να το στιριξο:)) και μια αλη φορα που το πηρα απο μοσχατο,ι υπευθινη του σταθμου που ιταν εκει μου ειπε οτι λογο οτι εχει ερθει καραβι απο πειραια και θα εχει κοσμο στο τελευαιο βαγονι ,να παο στο προτο:))
μαλον ειμαι τυχεροσ μεχρι στιγμις δεν ξερο:))

kounoupis
Απών/απούσα

Αν μπορεις βαλτο στο μπροστα μπροστα.Αυτο το σαββατοκυριακο δεν θα χει τραινο ειρηνη-κηφισια.Και απο 14 ιουνιου(δευτερα) θα κοψουν εντελως ειρηνη-νερατζιωτισσα

mpampis
Απών/απούσα

Τη συναντάω κι εγώ αυτή την κατάσταση!!!

Ελπίζω να αρχίζουν σιγά σιγά να προσαρμόζονται!
Ένα πρωινό αφηνοντας κι εγω δυο τρεις συρμούς να περάσουν για να μη δημιουργήσω πρόβλημα ..βρέθηκε ενας άλλος ποδηλάτης απο μεσα που μου λέει έλα μέσα ...τοσα βαγόνια αδεια είναι μπροστά ..ας πανε μπροστα! ..και σκέφτηκα ...μήπως πρέπει σιγά σιγά να διεκδικούμε και να κερδίζουμε το χώρο μας; ..ευγενικά πάντα και χωρις να δημιουργούμε προβλήματα ε!
Και ισχύει αυτό που αναφερθηκε για τους συρμούς ανόδου. Το εχω διαπιστώσει πρωινά που κατεβαίνω κι εγω Νερατζιώτισα.

kounoupis
Απών/απούσα

το τραινο παει απο πειραια μεχρι ειρηνη.Απο ειρηνη-νερατζιωτισσα εχει λεωφορειο.
Απο ειρηνη μεχρι νερατζιωτισσα εχει λεωφορειο.
Απο νερατζιωτισσα εως κηφισια εχει 3 βαγονια μονο.1 τραινο παει και ερχεται λογω μονοσιδηροδρομησης απο νερατζιωτισσα εως μαρουσι

dragonfly
Απών/απούσα

και στην ανακοίνωση δεν λένε τπτ για το πόσο θα κρατήσει αυτό...

πόσο κατανόηση να δείξουμε πια ως επιβατικό κοινό

αχαχαχα

generation xx t...
Εικόνα generation xx terrorist
Απών/απούσα

στη συνελευση,να αναλαβει καποιος να δει εναν εκπροσωπο του ΗΣΑΠ(Αραπατσακο?) και να προτεινει να γινεται καποια παροτρυνση/υπενθυμηση στο επιβατηγο κοινο απο το μεγαφωνο να μην συνοστιζονται (οσο γινεται) στην τελευταια πορτα που μαζευονται ΚΑΙ τα ποδηλατα.
Ειναι αδιανοητο να εχουμε παρει το οκ.και οι επιβατες να μην το ξερουν ή να το αγννουν επιδεικτικα εφοσον ΓΙΝΕΤΑΙ να καταμεριστουν και στα υπολοιπα βαγονια.

Και να μπει επιτελους μια ενημερωτικη ανακοινωση καπου που να φαινεται στις αποβαθρες,για να βουλωσουν τα στοματακια τους οι γριες καρακαξες που ουρλιαζουν οτι εχουν ρωτησει και οτι τα ποδηλατα επιτρεπονται μετα τις 10 το βραδυ στο τρενο...!!!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Σοφία, εγώ που είχα ρωτήσει τον ίδιο τον υπουργό μου είχε πει ότι τα ποδήλατα επιτρέπονται στους συρμούς μόνο τις ζυγές ημέρες, όταν το φεγγάρι είναι στη "χάση" και τις μονές ώρες μετά τις 21.00 το βράδυ.
Επίσης πρέπει το όνομα του ποδηλάτη να ΜΗΝ περιέχει τα απαγορευτικά γράμματα Β - Λ - Α - Κ - Σ

Οι γιαγιάδες είναι απαιχτες.

generation xx t...
Εικόνα generation xx terrorist
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:

Οι γιαγιάδες είναι απαιχτες.

Δεν ξερω τι λες,παντως οταν βρεχει,σεληνιαζονται......
Χανουν αυτον το sexy-γρινιαζω με τα παντα- αερα που εχουν τις αλλες μερες,και την πεφτουν μονιμως στους τριανταρηδες ανυπερασπιστους ποδηλατες που (ουαου!) πανε και αυτοι στη δουλεια τους ΟΧΙ με αμαξι αλλα με κατι αλλο,ενιοτε ποδηλατο.....

Κλου η ερωτηση 'που πας κοπελα μου με το ποδηλατο πρωινιατικα?εεε?'

ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ,ΠΟΥ ΠΑΩ Η ΜΑΥΡΗ?

KAthanas
Απών/απούσα

Μήπως είναι καλύτερα όταν θα γίνει η συνάντηση να διεκδικήσουμε να μπαίνουμε στην ΠΡΩΤΗ πόρτα του συρμού (που ούτως ή άλλως έχει σηματάκι για ποδήλατο, γιατί γίνεται τελευταία, όταν ο συρμός αλλάζει κατεύθυνση). Η πρώτη πόρτα έχει ΠΑΝΤΑ το λιγότερο κόσμο, αντίθετα στην τελευταία έχει ΠΑΝΤΑ περισσότερο κόσμο, αφού υπάρχουν και περιπτώσεις που ο τελευταίος συρμός απλά λείπει! Δηλαδή για πιο λόγο να μη διαλέξουμε και εμείς και ο ΗΣΑΠ την πόρτα με τη λιγότερη κίνηση για να βάζουμε το ποδήλατο; Απλή λογική στη χώρα της παραλογίας (διαλέξανε την πιο δύσκολη πόρτα για να βάζουμε το ποδήλατο!)

Nayarxos
Εικόνα Nayarxos
Απών/απούσα

Η μη χρήση της μπροστινής πόρτας από τους ποδηλάτες έχει λογική, καθώς αυτή προβλέπεται για τους ΑΜΕΑ. Οι ΑΜΕΑ χρησιμοποιούν αυτή την πόρτα γιατί μπορεί να βγει ο μηχανοδηγός και να τοποθετήσει την ειδική ράμπα που υπάρχει στους σταθμούς με μεγάλο διάκενο.

Η μόνη εφαρμόσιμη λύση είναι η ενημέρωση του επιβατικού κοινού να μην συνωστίζονται στην τελευταία πόρτα. Και φυσικά υπομονή και καλή διάθεση από μέρους μας, μέχρι να συνηθίσουν την παρουσία μας.

contact