7ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού

7ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού

Κυριακή 24/5/2015 11:30πμ
Στο παρκάκι δίπλα στο Σταθμό του Θησείου
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! (Τα μέσα είναι πολλά …)
Για σχόλια εδώ: Εκδήλωση
Όλα όσα δεν ξέρατε αλλά αναγκαστήκατε να μάθετε για το έβδομο ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού.

Τι ακριβώς είναι ένα ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού;
Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο εσείς και άλλοι τρεις παίχτες ψάχνετε στο κέντρο της πόλης για σημεία ή καταστάσεις ώστε να μαζέψετε πόντους. Λίγο πριν την εκκίνηση κάθε ομάδα θα πάρει ένα φάκελο, τον οποίο καλείται να τον ανοίξει αφού απομακρυνθεί τουλάχιστον 300 μέτρα από το σημείο εκκίνησης. Δεν είναι ένα παιχνίδι ταχύτητας, αφού ο φάκελος περιέχει γρίφους που καλείστε να λύσετε. Οπότε όλοι μπορούν να συμμετάσχουν ανεξαρτήτως αντοχής ή είδους ποδηλάτου. Επίσης ακριβώς επειδή δεν είναι αγώνας ταχύτητας η ασφάλεια μας μπαίνει πάνω από όλα.
Θα κερδίσει όποιος λύσει τους περισσότερους γρίφους;
Όχι απαραίτητα, όλοι οι γρίφοι δεν έχουν τους ίδιους πόντους, και η ευρηματικότητα ανταμείβεται οπότε ακόμη και αν δεν βρείτε όλους τους γρίφους μην φοβάστε.
Τι ώρα πρέπει να είμαι εκεί;
Στις 11:30 γιατί υπάρχει αρκετή δουλειά για την αποδιοργανωτική επιτροπή μέχρι να ξεκινήσετε. Οπότε αν είμαστε όλοι στην ώρα μας, θα ξεκινήσουμε στις 12:00.
Πόσες ώρες θα διαρκέσει;
Ο τερματισμός θα είναι στις 4:00, αλλά μετά θα δουλέψει πυρετωδώς η αποδιοργανωτική επιτροπή ώστε να σας παρουσιάσουμε τις φωτογραφίες στις 20:30 στους φίλους του ποδηλάτου.
Τι θα κερδίσω;
Το παιχνίδι γίνεται καθαρά για να περάσετε καλά, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να αλληλεπιδράσετε με την πόλη και τους κατοίκους της. Τα δώρα θα είναι καθαρά συμβολικά.
Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι;
Εννοείται ότι ο καθένας στην ομάδα πρέπει να προσέχει και τους συμπαίχτες του, παρόλα «ταξιδεύει» με δικιά του ευθύνη. Γι αυτό το λόγο δυστυχώς δεν μπορούν να συμμετάσχουν άτομα κάτω των 18 ετών ασυνόδευτα.
Τι πρέπει να έχω μαζί μου:
• Ποδήλατο σε καλή κατάσταση: Καλύτερα να παίζεις παρά να επισκευάζεις (ένα σέρβις πάντα χρειάζεται).
• Νερό (Θα χρειαστείτε τη δροσιά του ...).
• Χάρτη της Αθήνας (Δεν είναι απαραίτητος, αλλά μην ελπίζετε να κερδίσετε χωρίς αυτόν).
• Φωτογραφική μηχανή (Όποιος έχει ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ή ένα κινητό με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, καθώς κάθε ομάδα θα χρειαστεί από μία. Αν δεν έχετε, μην ανησυχείτε, μπορείτε και πάλι να συμμετάσχετε.)
• Εργαλεία, μπαλώματα, τρόμπες κλπ.
• Ρολόι, ή κοντέρ ή κινητό που να γράφουν την ώρα.
• Στυλό, ή μολύβι.

Την ευθύνη για την διοργάνωση του ποδηλατικού κυνηγιού θησαυρού δεν φέρουν οι ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ, για λόγους μυστικότητας, αλλά 4 μόνο άτομα από αυτούς. Μην ανησυχείτε όμως γιατί είμαστε εχέμυθοι, φερέγγυοι, αδιάφθοροι και όλα αυτά σε πολύ λογικές τιμές...
Η αποδιοργανωτική επιτροπή

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
wp