ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Οι ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ θα δώσουν το παρών στον Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας 2010 όχι όμως για να συμμετάσχουν αλλά για να κάνουν μια ενημερωτική παρέμβαση. Ο Δήμαρχος της Αθήνας κ. Νικήτας Κακλαμάνης γνωρίζοντας ότι η ποδηλασία είναι πολύ δημοφιλής, προσπαθεί να πλασάρει ένα φιλοποδηλατικό προφίλ. Στην πραγματικότητα όμως είναι πολέμιος του ποδηλάτου. Ο πολύς ο κόσμος δεν τα γνωρίζει αυτά, γι' αυτό θα είμαστε κι εμείς εκεί για να μοιράσουμε ενημερωτικά φυλλάδια. Για το σκοπό αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Θα χρειαστούν πολλοί από εμάς γιατί θα πρέπει να μοιράσουμε μερικές χιλιάδες φυλλάδια σε πολύ λίγο χρόνο. Ραντεβού λοιπόν:

αυτή την Κυριακή, 10 Οκτώβρη, 9:00 π.μ.
στο Καλλιμάρμαρο

(Η εκκίνηση του γύρου θα γίνει στις 10:00 αλλά πρέπει να αρχίσουμε πιο νωρίς. Για να μη χαθούμε θα είναι πάντα κάποιος στο άγαλμα του δισκοβόλου που είναι στην πλατεία απέναντι προς Ζάππειο)

Έτοιμα και τα φυλλαδιάκια. Από κάθε σελίδα Α4 θα βγούν 3. Για καλύτερη ανάλυση κατεβάστε το pdf. Δεν χρειάζεται να τυπώσετε για να φέρετε την Κυριακή, θα τους κάνουμε μια εκτύπωση και καλή για να πετύχουμε καμιά καλύτερη τιμή. Αν θέλετε να τσοντάρετε υπάρχουν πάντα τα γουρουνάκια. Το σχέδιο λέει να τους κάνουμε τρύπες στη γωνία πάνω (αριστερά στην πρώτη σελίδα και δεξιά στη δεύτερη) και να τα δίνουμε στον κόσμο να τα κρεμάσει από το τιμόνι με σύρμα δεσίματος κήπου. Μην ξεχνάτε:

Αυτή την Κυριακή έχουμε πρωινό ξύπνημα!

Δείτε τη σχετική συζήτηση στο φόρουμ και το δελτίο τύπου που εκδόθηκε για την περίσταση

flyerGyros2010a.jpg flyerGyros2010b.jpg

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact