Επιτέλους να καθαριστούν οι βρωμιές του Blatter

Γεια χαρά,

με μεγάλην ευχαρίστηση διάβασα ότι ζητείται ο Blatter στις ΗΠΑ. Τούτο το ζώο διέφθειρε την οργάνωση ποδόσφερου αρκετά χρόνια, ας πάει κατευθείαν φυλακή.

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-32986950

Η λέξη "Blatter" είναι παλιάς μόδας για "Pocke", η οποία σημαίνει τον πάγνωστό λοιμό «μπογιά»,
τι θαύμα...

Υπάρχουν βέβαια κι άλλα ζώα τα οποία καλύτερα να βρίσκονταν σε φυλακή· οι εγκληματίας της Γερμανικής Τράπεζας, υπεύθυνοι για την εξαπάτη τόκων στο Λονδίνιο πρίν μερικά χρόνια.

Τέλος πάντων, για να ξεκονομίσει το κράτος, καλύτερα να καθραρεύουν τουαλέτες σχολείων μέρα νύχτα με το ένα πόδι αλυσόδετο!

Κι όμως, φοβάμαι ότι οι πλούσιο να γίνουν πλουσιότεροι, ενώ οι φτωχοί να γίνουν φτωχότεροι.

Σας εύχομαι καλή δύναμη και κάθε καλό

Categories: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
5
Μέση αξιολόγηση: 5 (1 ψήφος)
ξυπόλιτος
Εικόνα ξυπόλιτος
Απών/απούσα

Καλή μου κωστάνζα γειά και χαρά!
Για να καθαριστούν οι βρωμιές της FIFA και του "αρχιερέα" των σκανδάλων Blatter δεν φθάνουν ούτε όλα τα απορρυπαντικά - απολυμαντικά του κόσμου!

Εδώ ο θλιβερός (μέχρι στιγμής..!) απολογισμός των ανθρώπινων ζωών στα κάτεργα των Παγμοσμίων Μουντιάλ με αποκορύφωμα το Κατάρ!
Πόσες ζωές κοστίζει το Μουντιάλ στο Κατάρ;

Και εδώ το Παγκόσμιο ψήφισμα του Avaaz για να δωθεί πόδι στον Blatter, που μεταξύ των άλλων αναφέρει... "Ο Blatter έκανε τα στραβά μάτια στη διαφθορά και στη λεηλασία των χωρών που φιλοξένησαν αγώνες της FIFA, έθαψε την έρευνα δεοντολογίας που ο ίδιος είχε ζητήσει να γίνει, και ανέθεσε τη διεξαγωγή Παγκόσμιων Κυπέλλων στη Ρωσία και στο Κατάρ, νοθεύοντας τις εκλογές. Αλλά αυτό δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο. Η FIFA έχει καλλιεργήσει τη διαφθορά και είναι υπεύθυνη για την κακομεταχείριση και τον θάνατο εργατών σε όλο τον κόσμο, όπως επίσης και για τον εκτοπισμό ολόκληρων κοινοτήτων προκειμένου να χτιστούν στάδια"
24 ώρες για να δώσουμε πόδι στον Blatter

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Μην ξεχνάμε και τη Βραζιλία που εξαφανίστηκαν τόσοι άστεγοι, τόσοι έμειναν απλήρωτοι, τόσοι έφαγαν χημικά, ξυλοκοπήθηκαν και κρατήθηκαν δια τη βιας μακρυά από τα γήπεδα για να μην ενοχληθούν όσοι πήγαινα να δουν το θέατρο.
Και βέβαια ΤΟΣΟΙ αδιαφόρησαν και έκαναν παρτυ με μπύρες και πίτσες σε κάθε αγώνα για να δουν τα χωρό των δισεκατομμυρίων

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια