Ποδηλατική Ημερίδα 7 Μαρτίου

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009. ΚΤΗΡΙΟ ΓΚΙΝΗ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Πιθανόν να έχετε δει στο πρωτοσέλιδο του site την αφίσα για την εκδήλωση στις 7 Μαρτίου. Δεν θα είναι μια ημερίδα, όπως τις προηγούμενες φορές γύρω από το ποδήλατο, αλλά θα αφορά εξολοκλήρου τις οργανωτικές δραστηριότητες των ποδηλατών της Ελλάδας και της Αθήνας.

Θα έχετε παρατηρήσει ίσως τις διάφορες τοπικές ή θεματικές ομάδες που γεννιούνται τον τελευταίο καιρό με θέμα το ποδήλατο και που διεκδικούν το χώρο του ποδηλάτου στην Ελληνική πόλη. Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη καθώς αυτό που ξεκίνησε απο μια μικρή ομάδα ανθρώπων, τείνει να εξαπλωθεί στις γειτονιές και να διαχυθεί σε όλο και περισσότερους ανθρώπους. To ζήτημα είναι πως θα καταφέρουν όλες αυτές οι ομάδες να διατηρήσουν επαφές μεταξύ τους και να έχουν έναν κάποιο συντονισμό. Αυτό θα είναι το θέμα του πρώτου μέρους της ημερίδας. Θα αρχίσει στις 11:00. Καλούμε όλους εσάς που έχετε σχέση με κάποια απο αυτές τις τοπικές ομάδες να έρθετε στην ημερίδα και να παρουσιάσετε σε όλους τους ποδηλάτες την ομάδα σας. Επίσης αν θα θέλατε να ενημερωθείτε και να έρθετε σε επαφή με κάποια απο τις ομάδες, πιστεύουμε πως η ημερίδα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας, απο τις 3:30 (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως το μεσημέρι θα έχει φαί), θα μιλήσουμε για όλη την Ελλάδα. Ποδηλατικές ομάδες απο διάφορες πόλεις θα έρθουν να μας μιλήσουν για το ποδήλατο στην πόλη τους, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και φυσικά να μας παρουσιάσουν την ομάδα τους. Στόχος είναι πάλι να γνωριστούμε καλυτερα και να διαδώσουμε το ποδήλατο σε όσο περισσότερες πόλεις ή χωριά. Μέχρι στιγμής έχουν την πρόθεση να έρθουν ποδηλάτες από Ρέθυμνο,Σπάρτη, Κόρινθο, Πάτρα, Καμένα Βούρλα, Καρπενήσι, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Φλώρινα ενώ πιθανόν να έρθουν και από Γιάννενα, Δράμα, Καρδίτσα και Ηράκλειο. Εννοείται πως θα συζητήσουμε και για την οργάνωση της Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας, οπότε όσοι ενδιαφέρονται για τη διοργάνωσή της, μπορούν να έρθουν με προτάσεις για τη διεξαγωγή, το περιεχόμενο, την αφίσα κλπ...

Σας περιμένουμε με χαρά για να συζητήσουμε, να γνωριστούμε, να οργανωθούμε, να γίνουμε διεκδικητικότεροι και... ακόμα περισσότεροι!

Ποδηλάτ-ισσ-ες

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Toby
Απών/απούσα

Θα γίνει στο Θησείο η ημερίδα;

Dimko
Εικόνα Dimko
Απών/απούσα

Κτήριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο

Nefeli
Απών/απούσα

Από την πλευρά της Στουρνάρη είναι;

Dimko
Εικόνα Dimko
Απών/απούσα

με το που μπαίνεις δεξιά.
Ρωτας..
Εχει συνεχως κοσμο μεσα και εξω

Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
wp