Συμμετοχή στην αξιολόγηση των κριτηρίων χάραξης μητροπολιτικών διαδρομών ποδηλάτου στην Αθήνα

H Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ έχει αναλάβει για λογαριασμό του Υπ. Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής (Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας) το σχεδιασμό μητροπολιτικού δικτύου ποδηλατοδρόμων που θα διατρέχουν το λεκανοπέδιο και θα εξυπηρετούν καθημερινές μετακινήσεις μέσου και μεγάλου μήκους.
Οι ποδηλάτες-ισσες είχαν ήδη υποβάλλει στο πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ ανάλογο σχέδιο το οποίο τώρα λαμβάνεται υπόψη από το ΕΜΠ, διορθώνεται ή συμπληρώνεται . Το δίκτυο ποδηλατοδρόμων που τελικά θα προταθεί θα περιληφθεί στο νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο για την Αθήνα Έτσι θα δεσμευτούν οι μελλοντικές διαμορφώσεις και σχεδιασμοί οδοποιίας και κυκλοφοριακής οργάνωσης με στόχο προοδευτικά να δημιουργηθεί ένα δίκτυο ποδηλάτου δεκάδων χιλιομέτρων ασφαλές και άνετο μεταξύ των βασικών πόλων ενδιαφέροντος της πρωτεύουσας. Η Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας θεωρώντας πολύ σημαντικό ο παραπάνω σχεδιασμός να ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή των ποδηλατών σας ζητά να εκφράσετε τις απόψεις σας. Συγκεκριμένα θα θέλαμε τη γνώμη σας, με βάση την εμπειρία σας και τη γνώση της πόλης, για τη βαρύτητα (σημασία) των κριτηρίων βάσει των οποίων θα αξιολογηθούν εναλλακτικά σενάρια για κάθε διαδρομή.

Επεξήγηση των κριτηρίων αξιολόγησης εναλλακτικών διαδρομών

Θα θέλαμε τη συμμετοχή των ποδηλατών στη διαδικασία αξιολόγησης
των κριτηρίων, βάσει των οποίων θα κριθούν τα εναλλακτικά σενάρια για κάθε διαδρομή του μητροπολιτικού δικτύου της Αθήνας.

Το link για τη φόρμα αξιολόγησης των κριτηρίων, το οποίο είναι:

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dG9uTTFxU1hPZmFqS1Z4dzF...

Για σχόλια

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon MetropolitanNetworkForBicycle_ExplanationOfCriteria.pdf190.64 KB
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact