Πωλείται πολυμορφικό αθλητικό καρότσι (stroller, jogger, trailer) Chariot Cougar 1

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
auhopu
Εικόνα auhopu
Απών/απούσα

Πωλείται αθλητικό πολυμορφικό καρότσι Chariot Cougar 1. Από βρέφος μέχρι 34 κιλά. Περιέχονται τα εξής:

Σασί:

- αλουμινένιο πλαίσιο, τροχοί 20 ιντσών, ανάρτηση, ποδόφρένο, ζώνη 5 σημείων, ανακλαστικά, αναδιπλούμενη μεγάλη πίσω θήκη, διχτυωτή πίσω τσέπη και μικρότερη τσέπη (π.χ. για κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι), αποσπώμενο χερούλι, ιμάντας καρπού, 3 σκέπαστρα (σκίαστρο, δίχτυ, αδιάβροχο)

Kits:

- strolling kit: από νεογέννητο, τα δύο μπροστινά ροδάκια για χρήση σαν "απλό" καρότσι
- jogging kit: από περίπου 6 μηνών, μπροστινά μπράτσα και τρίτος τροχός 16 ιντσών (να έχει δυναμώσει πρώτα η σπονδυλική του στήλη... εμείς στους 9 μήνες τρέχαμε 5k)
- bicycle trailer kit: από 12 μηνών, μπράτσο, υποδοχή για πίσω άξονα ποδηλάτου και σημαιάκι

Ένθετα:

- infant sling: για χρήση από βρέφος, μόνο για strolling kit - ΔΕΝ προτείνεται να τρέξετε ή να κάνετε ποδήλατο με βρέφος!
- baby supporter: για μεγαλύτερο μωρό, σε αυτό μπορεί και να τρέξει (από 6 μηνών) ή να μπει σε trailer (από 12 μηνών)

Όταν το παιδάκι έχει μεγαλώσει αρκετά (~3 ετών) κάθεται στο ενσωματωμένο καθισματάκι χωρίς ένθετα.

Τόσο στις δύο ρόδες στο σασί, όσο και στη μπροστινή του jogging kit έχουμε βάλει Schwalbe Marathon Racer λάστιχα και Schwalbe σαμπρέλες. Επίσης δίνεται και παγουροθήκη.

Τα παραπάνω είναι αγορασμένα 802eu από Ολλανδικό eshop χωρίς το jogging kit, το οποίο αγοράσαμε μερικούς μήγες μετά. Συνολικά κόστισαν γύρω στα 900eu. Πωλούνται 150eu.

Τηλ επικοινωνίας: 6974 122600

ΥΓ1. Υπάρχει και hiking kit και cross-country ski kit! Η Chariot ήταν Καναδική εταιρία πριν εξαγοραστεί από την Thule. Στην εκεί αγορά είχε νόημα άμα κλειστείς με μισό μέτρο χιόνι και θες να βγεις για μια δουλειά/ψώνια και δεν μπορείς να αφήσεις το μωρό, το να βάλεις πέδιλα στο καρότσι.

ΥΓ2. Σε πολύ κόσμο αρχικά φαίνεται παρέξενο ή/και επικύνδυνο να βάλεις μωρό σε trailer. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το καθισματάκι (που επίσης χρησιμοποιήσαμε) είναι πιο επικίνδυνο για τον εξής λόγο. Σε περίπτωση που πέσει το ποδήλατο (γλίστρημα, λακούβα, πεζός) θα πέσει και το παιδάκι με το κάθισμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αντίθετα, τo trailer έχει πολύ χαμηλότερο κέντρο βάρος, έχει σωλήνες αλουμινίου τριγύρω (σα roll bars αγωνιστικού αυτοκινήτου) και συνδέεται με το ποδήλατο με ball joint. Οπότε αν πέσει το ποδήλατο, το trailer θα μείνει όρθιο.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon 20201030_misc_022.jpg420.7 KB
Συνημμένες εικόνες: 
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
wp